תצביעו ל...

hadi13

New member
כולם להצביע לאמה רוברטס ולא מדהימה!

השחקנית של הסדרה הכי מדהימה והסדרה הכי מדהימה!

P0P G1rL

New member
טוקיו הוטל לשלטון!!

הלהקה הכי שווה מכל הלהקות שברשימה ich liebe dich billy

kaulitz babe

New member
../images/Emo23.gifTokio Hotel 4 EVERRRRR

מסכימה איתך 100000.....% והלוואי שהם גם יבואו לארץ כדי שסוף כל סוף אני אפגוש אותם!!! Kaulitz twins 4 EVER ! Tom Ich liebe dich meines schatz

P0P G1rL

New member
נכון מאוד!!

אני כבר לא יכולה לחכות שהם יבואו לארץ..
אולי ראש1 יארגנו איזשהו מבצע?? לפחות שיביאו ת'דיסק שלהם!!

משו על טוקיו הוטל (כנסו ותקראו)

ראיתי סרטון אחד... והיה דיבוב ברוסית... ביל אמר שהם רוצים לבוא לישראל אבל במנהל שלהם לא נותן פאקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק למהההההההה למההההההההההההההה אם אני אמצע את הסרטון אני שמה אותו פה מיד אני כל כך רוצה שהם יבואו.. אני כל כך אוהבת את ביל קאוליץ אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

P0P G1rL

New member
יואו מה באמת?!!?!

יואו מה באמת?!!?! יאאאא לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אני כ"כ רוצה שהם יבואו ]: אוף שימי ת'סירטון פליזזזזז אני מבינה רוסית ככה שזה לא בעיה פליזזזזזז!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

P0P G1rL

New member
אייחחח

איך אפשר לשמוע את הגיימבויז???!?.?!?!?!?!?!?!?!... זה כאילו שכלב דרוס נובח לך באוזן
הגייבויז

נעה 124

New member
תצביעו לקרן פלס../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

just Kaya

New member
כ ו ל ם להצביע למקפליי!

כ ו ל ם פשוט כ ו ל ם! אחד אחד להצביע!~ תודה לכל מי שחמוד ומצביע להם (; מקפליי שולטים~!

tokio hotelllllllllllllllllllll

שיביאו את טוקיו הוטלל הם כאלה שוויםםם פליז פליז תצביאו בישבילםםםם אני יאהב אתכה זה שווה = ] טוקיו הוטל שולטיםם!! ושווים.. וטובים קיצר תצביעו!!

למעלה