תקופת שינויים לסטודנטים לתואר ראשון - אוטוטו מסתיים. תואר שני - יש עוד קצת זמן. לפרטים
C chayahd99 New member 30/10/06 #1 ../images/Emo124.gif תקופת שינויים לסטודנטים לתואר ראשון - אוטוטו מסתיים. תואר שני - יש עוד קצת זמן. לפרטים
../images/Emo124.gif תקופת שינויים לסטודנטים לתואר ראשון - אוטוטו מסתיים. תואר שני - יש עוד קצת זמן. לפרטים
S sdj New member 6/11/06 #2 שאלה האם בדף התלש-קל של השינויים אני צריכה לכתוב את כל הקורסים שלי או רק את הקורסים אליהם אני רוצה להצטרף ושמהם אני רוצה לפרוש? תודה!
שאלה האם בדף התלש-קל של השינויים אני צריכה לכתוב את כל הקורסים שלי או רק את הקורסים אליהם אני רוצה להצטרף ושמהם אני רוצה לפרוש? תודה!
C chayahd99 New member 8/11/06 #3 כמדומני... כמדומני שרושמים רק את השינויים כלומר את הקורסים שרוצים להוסיף או לבטל. בכל מקרה, את לא צריכה לעשות את זה אישית, יעשו לך את זה במחלקה אליה שייכים הקורסים שהרי לא ניתן לעשות שינויים ללא אישור (חתימה על התלש-קל) של המחלקה.
כמדומני... כמדומני שרושמים רק את השינויים כלומר את הקורסים שרוצים להוסיף או לבטל. בכל מקרה, את לא צריכה לעשות את זה אישית, יעשו לך את זה במחלקה אליה שייכים הקורסים שהרי לא ניתן לעשות שינויים ללא אישור (חתימה על התלש-קל) של המחלקה.