- תקנון הפורום!

../images/Emo124.gif - תקנון הפורום!

תקנון הפורום הועלה לאגף המאמרים. אתם מתבקשים לקרוא, ולהפנים. אם שכחתי משהו, טעיתי איפשהו, או שיש לכם שאלות, הערות והצעות אחרות - אתם מוזמנים לפרט
-אלעד

כמה הצעות....

חוק הספויילרים. אז ככה לדעתי מספיק לציין שיש ספויילר בכותרת, זהו אף אחד לא צריך להתחרפן כדי לכתוב הודעה להוסיף את התג של הספויילר (עדיף את התג על המילה , שכן הוא צבעוני יותתר בולט לעין), מה שאני מנסה לומר, ספויילר בכותרת ולוותר על השורות רווח, דבר מעצבן מאוד. כמו כן אמרת 'פרקים שלא שודרו', אם אני זוכר נכון. כדאי לאמר 'פרקים שלא שודרו בארץ, ערוץ סטאר וורלד (אם יש בו ג'אג, לא יודע) לא נחשב
, שכן אין תרגום, זתומרת 'פרקים שלא שודרו בערוצים ישראליים'. כדאי להוסיף חוק לגבי אוף. להזכיר שבעקרון לפתוח רק שרשורים טופיקיים, אלא אם כן אתה חדש (כל חדש צריך שרשור משלו
, דבר שכנראה קורה בכל מקרה. אני ממליץ (כמו שנהוג בפורומים אחרים שאני גולש בהם) שאתה, אלעד, המנהל, תפתח שרשור אופי רשמי כל שבוע וכך כל העוף יהיה מרוכז (עוף יותר טוב מאוף
). היה לי עוד משהו, אה ניצולש"ים (ניצולי שרשורים), גם כאן כדאי להדגיש שזה לא נכון ולא נחמד לנצלש שרשורים למטרות אחרות, אם השרשור הוא טופיקי. אני לא מדבר על פיתוח השרשור לכיוון אחר, אבל ניצולשים בעקרון אני חושב שצריך לעשות (אם צריך ורוצים) אר לעופים והודעות של 'תפוז מארחים'. מקווה שלא בלבלתי את המוח
רק רוצה לעזור
.

נלקח לתשומת ליבי ואוסיף את התיקונים

הנדרשים מאוחר יותר היום או מחר. לגבי ספוילרים, רווח ספוילרים זה רק אם בהודעה עצמה יש גם דברים שהם לא ספוילרים. ואם שמים רווח, לא צריך לשים אזהרה בכותרת. תודה על ההערות

למעלה