תקנון פורום רבלדה-2005

ג ב ש ו ש

New member
../images/Emo124.gifתקנון פורום רבלדה-2005../images/Emo88.gif

אני מבקש לא להגיב עד שאני ירשום שסיימתי להעלות אותו,תודה
תקנון פורום רבלדה 2005
ברוכים הבאים לפורום רבלדה
אני מקווה מאוד שאתם נהנים פה בפורום של הטלנובלה המדהימה –רבלדה- כאן נוכל לדבר על כל דבר שקשור לסדרה,לשחקנים,כל החדשות החמות,התקצירים השירים,הסירטונים ובקיצור הכל! אם תשימו
הפורום מציע לכם מגוון רחב של תמונות בגלריית הפורום שנמצאת למעלה בסרגל הכלים, כמו כן תוכלו לצפות בשאלות נפוצות שחברי הפורום שאלו לא פעם ולא פעמיים, ואני על מנת לחסוך מכם לשאול את השאלה שוב ושוב הכנסתי את השאלות והתשובות שתמיד שואלים לקטגוריית השאלות הנפוצות
,תוכלו להנות גם מסקרים ועוד המון המון דברים...
אם יש בעיה כלשהי,אני נמצא פה תמיד כדי להקשיב ולעזור לכם! אתם מוזמנים לפנות אלי במסרים או דרך המסנג'ר שלי לאלה שיש אותו
תקנון הפורום
אני מבקש מכם גולשים יקרים,לקרוא את התקנון מילה במילה ולכבד את החוקים שלו למען המשך גלישה נעימה בפורום
כללי ההתנהגות בפורום רבלדה
*בפורום ניתן כמובן לפתוח דיונים בכל הקשור בטלנובלה רבלדה! אך אם יש משהו שלא ממש מצא חן בעיינכם כמו שחקן כלשהו או פרק מסויים ששודר אנא מכם אל תגיבו בצורה חריפה מדי, השתדלו להגיב בהתאם בצורה נאה ומסודרת! *הודעות שבהן נכתבו מילים לא יפות ימחקו מיד!,התבטאות לא יפה כלפי החברים או כלפי מישהו שקשור לטלנובלה שלנו גם כן תימחק. *אם הגיבו למישהו בצורה לא יפה אנא השאירו לי את זה ואני אדאג לטפל בעניין. *ויכוחים על השחקנים או על הסדרה שהם לא במקום יטופלו מיד ואם יש מקום למחיקה זה יעשה. *אם אתם מעוניינים להכיר/לדבר עם אחד מחברי הפורום אנא עשו זאת דרך מסרים או בקשו ממנו את המסנג'ר/אייסיקיו של אותו משתמש ואל תפתחו שיחה ביניכם בפורום. *כל דבר שמפריע לכם,אתם מוזמנים לפנות אלי בכל דרך שרק תרצו.
ספויילרים
חוקי הספויילרים מבחינתי הם החוקים היותר חשובים של הפורום. כל מידע על הסדרה (תמונות מפרקים שלא שודרו,סירטונים,חדשות לגבי העתיד של הסדרה,תקצירים) שלא ראינו על מסכינו פה בישראל,יש לסמן בנושא ההודעה
אנו צריכים להתחשב גם בגולשים שלא מעוניינים בספויילרים ובגלל זה נעקוב אחר ההוראות הבאות: *אין לרשום ספויילרים בנושא ההודעה[בכותרת],הודעות מסוג זה ימחקו. *אין לפתוח הודעה ראשית המכילה ספויילרים. *אין לפרסם סקרים וחידונים המכילים ספויילרים.

ג ב ש ו ש

New member
חלק ב' של התקנון../images/Emo27.gif../images/Emo88.gif

-שירשור הודעות אוף
- בפורום שלנו עולים מדי יום 2 הודעות
שהן: 1.הודעת הבוקר טוב 2.שירשור האוף היומי,שבהודעה זו כותבים כל מה שלאו דווקא קשור ברבלדה! יש לנצל שירשורים אלה כמו שצריך על מנת להימנע מפתיחת הודעות מיותרות!
שירשור
שירשור זה כל התגובות שיש בהודעה. כשאומרים לנו לשרשר,מתכוונים להוסיף תגובה להודעה. ואיך מוסיפים תגובה להודעה? בתחתית כל הודעה [תגובה] בפורום,רשום "הוספת תגובה",לחצו שם ופשוט תגיבו!,נכון שזה קל?
הצפות ושירשורים
הצפה זוהי בעצם סוג של הודעה שחוזרת על עצמה כמה פעמים. לכן,לפני שאתם פותחים הודעה כלשהי,עיינו בהודעות שכבר פתוחות בעמוד הפורום ואולי תמצאו כבר את מה שחיפשתם וכך זה יחסוך מכם לפתוח הודעה חדשה ויחסוך ממני למחוק הודעות.
פתיחת שירשור הפרק היומי
מדי ערב לפני שידור הפרק היומי אנו פותחים בפורום שירשור על הפרק היומי. את השירשור על הפרק היומי ניתן לפתוח רק כשעה לפני הפרק ולא שעתיים או שלוש לפני,רק כשעה לפני! בשירשור זה כותבים כל מה שקשור לפרק;תמונות,סירטונים,דעות על הפרק וכד'...
גלריות הפורום
בפורום יש גלריות רבות הקשורות לסדרה רבלדה. בגלריות,אני ושאר חברי הפורום משקיעים המון ורוצים שתמיד הן יהיו מסודרות,לכן כשאתם מעלים תמונות לגלרייה תעלו אותן לפי סדר מספרים רצוף,יש גלריות שממוספרות כבר אז פשוט מאוד ממשיכים את הרצף.בגלריות חדשות מתחילים מההתחלה. לגלריות יש מספר חוקים: *נא לא להעלות את אותן התמונות כמה פעמים. *אין להעלות תמונות שהן ספויילר לגלריות-תמונות אלו ימחקו! *אין להוסיף לגלרייה תמונות לא קשורות לנושא הגלרייה. *במידה וברצונכם שתיפתח גלרייה חדשה בקשו זאת ממני ואני יפתח ברצון רב,אך שימו לב שאם אתם מבקשים גלרייה כלשהי עליכם למלות אותה ב-20 תמונות לפחות!
זכויות יוצרים
אחד הדברים הכי חשובים בלי שום ספק. אסור לפרסם בפורום כל מידע המגיע ממקור מסחרי כלשהו,אני מתכוון לפירסום כתבות סרוקות מעיתונים,אין להעתיק חומר מאתרים מסחריים ואין לפרסם מילים של שירים שלמים בפורום בכל שפה שהיא!!! כל פעולה כזו נחשבת לפגיעה בזכויות היוצר המקורי ולכן היא אסורה בהחלט במסגרת הגלישה ב
...
אז מרדנים יקרים שלי
שתהיה לכולנו גלישה נעימה ומהנה בפורום הכי שווה שיש- REBELDE
גבי

ג ב ש ו ש

New member
אנשים זה חובה לקרוא../images/Emo70.gif../images/Emo88.gif

וכמובן להתנהג לפי ההוראות

אך גבי גבי!!!!!!

איזה תקנון מושלם!!!! חחחח כל מה שצריך שיהיה סדר וכיף.... כמו שסוניה אוהבת.... חחחח ורציתי לשאול אותך משו למשל בתמונות ילדות ובחתימות של שחקנים נראה לי שבחיים לא נגיע ל-20 תמונות אפשר בכל מקרה להשאיר את הגלריות האלו כי הן נורא חשובות ומיוחדות...

תודה!!!!!!

אמרתי אתמול כבר הרבה פעמיים שאתה מלך
נכון
חחחחח ואני לא יפםסיק!!!!!

s h a r o n 7

New member
ועוד משו מאוד חשוב../images/Emo180.gif../images/Emo126.gif

אומנות השרשור
אם אתם לא יודעים איך לשרשר- הסתכלו על התמונה הבאה

דרך אגב../images/Emo3.gif

את יודעת איך עושים את הצילום הזה שזה גם מצלם כאילו את השורה התחתונה שיש בכל מחשב?

s h a r o n 7

New member
מזתומרת? ../images/Emo12.gif../images/Emo180.gif../images/Emo126.gif

חחח כאילו אתה לוחץ על המקש במקלדת- Print Screen SysRq וזה מצלם את המסך חחחח קפיש?

גבוש רואה אמרתי לך שאתה מלך../images/Emo47.gif

וכמובן צדקתי..עובדה לא רק אני חושבת ככה...חחח

למעלה