תקשיבו....

../images/Emo124.gif תקשיבו....

אני רוצה לבשר לכם ש.... אני חוזרת לפורום.... ולא לפעם בשבוע שבועיים חודש חודשיים... אלא לכל הזמן... ככה כמו שהיה לפני ש"נעלמתי" דברים השתנו ועכשיו אני יכולה שוב להיות כאן, אז בלי הודעות :"שכחת אותנו" ו"איפה עדית בבלוגים".... שיהיה לכם אחלה שבוע... התגעגעתי... מאוודדדד... אמממ... עדכונון.. נובה שבוע הבא כנראה נכנסים לאולפן כדי לעשות מיקסים אחרונים לשירים... ואחרי שיסיימו נתחיל לדבר על הופעות... אל תצפו שזה יהיה בזמן הקרוב מאוד אבל תדעו שזה מתחיל לזוז לכיוון הנכון.... ונתראה ביום רביעי בבלוג... :)

dsol

New member
עדית ! ../images/Emo23.gif_../images/Emo189.gif

טוב שחזרת אלינו, אלי ! היית חסרה לי במיוחד ! (למרות שדיברנו וכאלה...
) התגעגעתי !

../images/Emo51.gif../images/Emo140.gifוכמה שאלות../images/Emo27.gif

נובה הוציאו כבר דיסק? מה מתפתח איתם בימים האלה? הם נכנסים לאולפן להקליט את הראשון או את השני? ומתי יהיו הופעות בערך? הם הופיעו בעבר? באיזה מקומות הם בדר"כ מופיעים? תודה למי שיענה
אני לא ממש מכירה את הלהקה חוץ מאת ג'ון וזה מעניין אותי

dsol

New member
אממ כמה תשובות ../images/Emo9.gif_../images/Emo189.gif

1. נובה עוד לא הוציאו דיסק, אבל את יכולה למצוא 3 סינגלים שלהם בחנויות היד שניה למינהם 2. בימים אלו נובה עובדים ועומלים על הקלטת אלבומם הראשון שנדחה מסיבות אלו ואחרות 3. הופעות - אני מאמין בחודשי הקיץ המאוחרים יחלו הופעות ובהקשר להמשך השאלה, נובה קיימים כבר כמה שנים טובות ומשובחות וכמובן שהופיעו בעבר (את אפילו יכולה למצוא בארכיון קטעים מהופעה שעברי התארח) והמקומות שהם מופיעים בהם..... אממ נראה כבר

גמדנו

New member
תודה../images/Emo9.gif

וכן ראיתי את הקטעים האלה ומה זה חנויות יש שניה?
של דיסקים?

dsol

New member
כעעעע_../images/Emo189.gif

אוזן שלישית חור שחור ויד עוד כמה...

למעלה