תראו מה מצאתי פה בארץ

רוני325

New member
../images/Emo124.gifתראו מה מצאתי פה בארץ../images/Emo124.gif../images/Emo262.gif

מצאתי לק מתבקע במלא צבעים מהממים ואת אחד מהם צילמתי (עדיין לא ניסיתי כי רק עכשיו הגעתי הביתה וישר רציתי להראות לכן..) קניתי בצהוב כמו שרואים בתמונה ויש אולי 10 גוונים..נקנה בראשון לציון דווקא בפרפורמריה ברחוב רוטשילד 44 ב-30 ש"ח, אז רוצו בהמונכן

whatascene

New member
מגניב לגמרי, רק חבל שזה בראשון =\

איזה עוד צבעים היו? ויש לך מושג אם זאת רשת במקרה?

רוני325

New member
היי

היו ב: ורוד, סגול, טורכיז, אדום נראה לי גם ירוק ועוד כמה שאני לא זוכרת..אני מצטערת אני לא בטוחה שזאת רשת אבל אוכל לומר לך ששם הפרפורמריה היא זוהר ואולי ב144 אפשר לברר זאת.. אם זה הגיעה אליהם אולי יש בעוד פרפורמיות אחרות בארץ אולי שווה לבדוק..

רוני325

New member
יש את קניון רוטשילד עוברים כביש לצד השני

וזה יוצא קצת אחרי הקניון (ממול) לכיוון המדרחוב

אה באסה..של איזה חברה זה? אני אחפש

באיזור הרצליה,רמה"ש אני מאמינה שגם יש...

רוני325

New member
לא כתוב חברה רק כתוב crackle

ואני מקווה מאד בשבילכן שיש את הלק הזה בעוד מקומות בארץ

רוני325

New member
../images/Emo99.gifהיום ניסיתי לשים את הלק המתבקע

מעל הרטרו רד של אורלי ויצא מהמם, נגמרו לי הבטריות במצלמה אז לא אוכל לצלם מצטערת...

iefrat

New member
תמונה שנתרשם? אקפוץ בדרך לסרט בסינמה סיטי

אנחנו חובבי קולנוע ואוהדים של סינמה סיטי ראשל"צ אז על הדרך...יש לך מושג לשעות הפתיחה? (כי את החנות בק.הזהב אני תמיד מפספסת היא סוגרת ב7)

iefrat

New member
מהמם מדהים לא יאומן שקנית בארץ!שדרוג אמיתי

לא התכוונתי היום (במקרההביום הולכת להצגה בבית ליסין). אלא בשבוע הבא. מחכים לסרט טוב(רואה הרבה קולנוע את רוב"השווים"בעיניי כבר ראינו) אם יצא לך תעדכני אותי על השעות.זה יכול לשדרג לקים! ת ת ח ד ש י!

ממה שידוע לי שזה כבר היה קיים בארץ

אבל רק למקצועיות (לפי זאת שעושה לי ציפורנייים) וזה עלה די יקר, עכשיו מביאים אותו לארץ בפירמות אחרות, אני אשאל אותה לאיזה פירמה היא התכוונה בזמנו.

למעלה