תרימו ת´רייטינג

../images/Emo124.gif תרימו ת´רייטינג ../images/Emo45.gif

מה משותף ל"מכושפות", "הכי גאים שיש", "סברינה", "הבית הלבן", "חברים", "לחיי האהבה", "בנות גילמור", "דוסון קריק" ו"של מי השורה זאת בכלל?"???? נכון! לכל הסדרות יש פורומים ב-
, אולם כולן גם משודרות בערוץ 3. מנהלת הערוץ שמביא לנו את הסדרות הטובות בעולם, ליאור גטריידה, וכן איש הפרוגרמינג של הערוץ, יובל קניג, מתארחים היום ב-17:00 בפורום טלוויזיה. תוכלו לאול אותם שאלות בנושא תכני הערוץ, תוכניות מקור ויבוא, תרגומים ועוד... כנסו כבר עכשיו והכניסו שאלותיכם!
********************************************************** אירוחים נוספים השבוע בתפוז: 15/10- פורום פונדקאות מארח את עו"ד יריב דקל 16/10- פורום נפגעי תקיפה מינית מארח מומחית לטיפול בטראומה 20/10- פורום מתכונים מארח את רפי אהרונוביץ´ 21/10- פורום ריקודי עם מארח את מחבר הריקודים והמורה הותיק יענקלה לוי. הודעות מפורטות על האירוחים יגיעו בהמשך.

5נדב

New member
אולי גם אנחנו נארח מישהו?

סתם, בשביל הפרסום? נמציא לנו איזה סלברטי, ככה אחד מהאלדרים, ונכריז שאנחנו מארחים אותו בפורום?

5נדב

New member
אפשר כל מני

זה יהיה דיי קלוש, אנחנו בסך הכל קהילה דיי קרובה. אפשר כל מני אחראים באחווה, או בסאגה, למשל דודי ואסף, בנושא של הרמת משחק כמו הסאגה, או עומר כץ בנושא נשקים. כל מני אלדרים אגדתיים, כמו ראשוני שחקני המת"ח בארץ. הבנת ת´רעיון הכללי?

CreepingDeath

New member
סבבה!

זה החלום שלי לפגוש אותם, אני המעריצה הכי גדולה שלהם, אפשר לפקסס חתימה?? ועכשיו בנימה יותר רצינית, אבל לא קשורה לנושא: איפה לעזאזל אני יכולה להשיג שירים שלכם? או שלא הקלטתם כלום? סתם מתוך עניין.

אצלי...

אבל הם לא מקצועיות, אז ככה כהה. עןד בערך חודש, אנחנו מקליטים מקצועי.

למעלה