תתעוררו

../images/Emo124.gif תתעוררו

לעץ 3 כיווני צמיחה : העתיד - עם הענפים הדקיקים והחדשים שגדלים לעבר אינסופייות השמיים. העבר - עם השורשים הדקים אך החזקים שנועצים ציפורניים בתוך האדמה ונאחזים יותר ויותר לעבר המעמקים ההווה - הגזע שהולך ומתרחב הולך ומתעבה ונעשה יותר ויותר יציב. איזה סוג עץ אתם?
האדם עץ השדה

../images/Emo203.gifאני ../images/Emo145.gif

גם וגם וגם עתיד - אופטימית מיסודי ותמיד תמיד עם רצון לדעת, לחקור, סקרנית מלידה תמיד עם הפנים קדימה ולקידמה. וכמובן לראות את הילדים גדלים וסקרנית לראות מה יהיה איתם בעתיד. עבר - מאוד חשוב לי מאין באתי, השורשים שלי מאוד חשובים. במיוחד כשאני שומעת מהורי סיפורים כמה הם סבלו ומה הם עברו כדי לשמור על יהדותם. (לא הם לא היו בשואה). אבל שתי המשפחות גם של אמי וגם של אבי - הקריבו הרבה בגלל שהיו ציונים. וכן - אני גאה בזה. הווה - ההווה שלי הוא כאן ועכשיו - ושוב - זה בעיקר נוגע לילדים, אבל אני מרגישה שאני זאת שמטווה להם את הדרך. עד כאן ציונות.
איילה

../images/Emo39.gif../images/Emo39.gifואני גם עונה

לעץ 3 כיווני צמיחה : אני חושבת שבעיקר אני ההווה והעתיד העבר - מבחינתי שורשים שקבורים עמוק באדמה ואין חשיבה עליהם או התעסקות עימם חלק מהחיים שלנו והבגרות והצמיחה והשורשים שגרמו לנו להיות מי שאנחנו אבל אין חרטה על העבר. ההווה - ללא ספק תמיד חושבים על עכשיו איך לשפר, איך לייעל איך לעשות שיהיה טוב יותר. העתיד - החלומות, השאיפות, האמביציה להצליח ולמלא את החיים שלנו בעוד תוכן, בעוד מעשים, חברים וכל מה שאנחנו שואפים ומייחלים לעצמנו שיקרה.

bat41

New member
עץ האלון ../images/Emo24.gif

אמנם עץ נמוך אבל הגזע שלו עבה ,חזק ויציב. הענפים שלו מסודרים כגוש ואינם מפוזרים מה שנראה לי כמיקוד . ואין לי מושג מה קורה עם השרשים שלו....
חג שמח!!

אכן גזע הולך ומתעבה../images/Emo8.gif

קודמקול ...הווה! מציאות כרגע ועכשיו....
העתיד? כּולוּ מכּתוּב למה לבזבז עליו אנרגיות ?.....
והעבר? יוטר טוב לשכוח !....
תודה על הקולות הצפים שהבאת לנו את אכתוב על זה לצפורה
אם תספיקי ,תגידי לכל הצפים אצלכם עדיין שהיא יכלה להיות ראש ממשלה , אבל לא נכנעה לדרישות הסחטנות של ש"ס וזה בלבד משקף את אישיותה ונקיון כפייה.

noa555555

New member
אני העתיד.

יונקת מהעבר והנסיון שקניתי, נאבקת במזיקים של ההווה, ונושאת פני אל העתיד - כמלכה

למעלה