2 פרוטוקולים מישיבות ועד:

לארי

New member
../images/Emo124.gif 2 פרוטוקולים מישיבות ועד:

לעיונכם: הראשון, ישיבת ועד (39) מים ה-06-06-04, נמצא במאמרים וכקובץ מצורף.

מתי מתחילים לבנות את הקאנטרי ? ותוד

תודה למושי ורונית שבאמת יש לנו מזל שהם שלנו.

ronpel

New member
קאנטרי

1. עדיין הקרקע לא בבעלות ציבורית - יקח לפחות 6-8 שבועות לסגור זאת משפטית אם לא יצוצו בעיות חדשות. 2. התחלנו לפגוש אדריכלים שמתמחים בנושא כדי לקבל הצעות מחיר (עוזרים לוועד בנושא - נתן ירוחם וזהר פרס) 3. התחלנו בבדיקה של אפשרויות קבלת מימון להקמת הפרוייקט מבנק. נעדכן כאשר יהיה חדש. רונן

ninagil

New member
שיתוף שכנים

אני מקווה שאתם מתכוונים לשתף את השכנים ברחוב יפה נוף ורחוב הרכס ב תכנון הפרוייקט. עדיף לפני מאשר אחרי.

גם אנוכי וגם אבוקדו10, שגרים באזור

המיועד , מצטרפים לבקשה: שתפו אותנו בהחלטות !

ronpel

New member
כמו בשאר הפרוייקטים:

אחד הפרמטרים החשובים בתוכניות יהיה מניעת מפגעי רעש וחניה לשכנים.

ninagil

New member
אין תחליף לשיתוף

אני מציעה שכמה תושבים ברחובות יפה נוף והרכס יצורפו לצוות של הפרוייקט. תודה

ronpel

New member
לאחר בחירת האדריכל

נדאג כמובן גם לשתף את השכנים. רונן

nezare

New member
דאגה רבה

בתור תושבת יפה -נוף, הבניינים האחוריים, הקמת הקאנטרי מאחורי הבית שלי מאד מדאיגה אותי ואני מאד חוששת שאיכות החחים שלנו, כל תושבי הרחוב ורחוב הרכס מאד תפגע. השאלה היא אם לא קיימת אלטרנטיבה אחרת להקמה של קאנטרי במקום שפחות תפגע בכל מי שגר מסביב.בכלל, נראה לי מאד לא הגיוני להקים פרוייקט כזה כ"כ קרוב לאזור מגורים.לכן גם אני חושבת שTHE SOONER THE BETTER כדאי לשתף את תושבי הרחוב. אני לא מבינה בכל התהליך אבל האם קאנטרי נחשב כשטח ירוק כמו שהבטיחו לנו שקנינו את הבתים?

ronpel

New member
זה היעוד לשטח הנ"ל בתב"ע

דאגתך ברורה ולכן חשוב שיתוכנן בהתאם. השטח הנ"ל נמצא מאז הקמת הישוב בבעלות פרטית והיעוד שלו בתב"ע (תוכנית בנין עיר) הוא למתקני נופש וספורט (קאנטרי) זאת בניגוד לשטחים ירוקים ציבוריים בבעלות המועצה (כמו הגינה הציבורית). אין בתב"ע של הישוב שטח אלטרנטיבי לפונקציה זו. רוב בתי הישוב גובלים בבתים , שטחי ציבור או מבני ציבור בקרבה דומה כך שמצב הבתים ביפה נוף או הרכס לא שונה. להפך ,מכיוון שהישוב לוקח את הפרוייקט על עצמו נפעל למען תיכנון מתחשב ככל שניתן בניגוד ליזמים פרטיים שבד"כ רק הצד הכספי מעניין אותם. בברכה רונן

ninagil

New member
לא אותו מצב

לא ברור איך כול הבתים ביישוב במצב דומה בנוגע לקירבה למקום לבילוי המוניכמעט בכול שעות היום. האם יש שטח בסוף רחוב הגבעה???

ronpel

New member
השטח שלאחר רח' הגבעה שייך לשלב ב'

של הישוב בתב"ע שעדיין לא מאושרת לבניה. לא ברור על איזה שטח אתה מדבר אבל אם הכוונה לשטח ירוק שמאחורי הבתים הקיימים ברחוב הגבעה אז הוא לא אופציה: 1. על חלקו אמורים לקום בתים נוספים. 2. יתרת השטח עם יעוד לשטח ירוק ציבורי. 3. מתוך יתרה זו חלק גדול משמש כעתודת קרקע לבית ספר נוסף לישוב המוגדל. רונן

|4u מחכים לבשורות טובות

כתושבת וותיקה מאוד בישוב אשמח לשמוע שיש התקדמות בנושא הבריכה ( מספיק בשביל התחלה ) ומרכז ספורט בהמשך . וכמו כן חשוב בהחלט לשתף את השכנים ( רחוב הרכס ויפה נוף ) כי מה שחשוב לאחד פחות חשוב לשני .

למעלה