30 יופיעו צאל קונאן אובריין

../images/Emo124.gif 30 יופיעו צאל קונאן אובריין ../images/Emo124.gif

ב-10 בדצמבר. זה אומר שזה יגיע אלינו באיחור של.. יום? יומיים? קיצר, למי שיש YES נא לעקוב !!! *התרגשותהתרגשותהתרגשות*

DarkSecretLove

New member
../images/Emo41.gifצ'ט עם הלהקה../images/Emo41.gif

זה מה שנרשם על ידי הלהקה בטויטר You can chat with us live via Twitter, Facebook, and on |סלינק|http://livestream.com/thirtysecondstomars on Wed 12/9 at 5pm PST/ 8pm EST תוכלו לדבר איתנו בצ'ט חי בטוויטר,פייסבוק ובאתר ביום רביעי 9/12 ב5 א"חהצ.[אצלנו זה יהיה בערך ב...7,8 אני חושבת...]

TyrAnnyA

New member
אנח מצטרפת לשאלה

הזמנתי את הדיסק עוד לפני שהתחילו את הקייס הזה עם צ'אט

liron138

New member
שאלה...

איפה בפייסבוק..? בקבוצה?..בפרטי?...פליז תעזרוו

שניי וכוולללםםם אני צריכהה עזרה דחופהה למחרר!

קניתי את האלבום ואת הדיסק ואת הדיסק ויניל, והקנייה של האלבום נותנת לי לשלוח להם שאלה אחת, שבה אני רוצה להעביר את המסר שג'ארד הוא המודל לחיקוי שלי ואני אוהבת אותו מאוד מאוד מאוד ורוצה שהם יבואו לארץ ורוצה לדעת איך הם חושבים שהמלחמה הזו השפיעה עליהם ועוד ועוד ועוד... תעזרוו ליי לנסחח אתת זהה טובב !! אנייי חייבתת עזרהה 0.0 אגגבב היום ב3 ב4-5 לפנות בוקר יש ריאיון עם ג'ארד בתחנת רדיו של ניו יורק.... מי שרוצה לקום מוקדם תעזרוו ליי !! תודהה D:

maya254

New member
אממ את יכולה לכתוב משהו כמו...

hello 30 seconds to mars! first, congratulations on your new album! i'm pretty sure it's going to be a great one! i've been waiting fot that a long time and now I know... the war is coming! my name is Danielle and i'm from Israel! I'd like to know how this war affected you and if you plan to perform in Israel... you've got a lot of fans here and we all hope you'll come to perform here very soon ! keep doing such a great music! on behalf of all your fans in Israel Shalom and bye bye! Danielle... :]

אווווו טנקסס מאמייי זהה גאוניי 3>3>

זהה באמת עוזרר חחחחח אני רק צריכה לחפור עוד קצת לג'ארד כמה הוא המודל לחיקוי שלי וכמה אני אוהבת אותו המוןן תודהה 3>

maya254

New member
חח אין על מה :]]

רק אל תשכחי להגיד לנו מה התשובה חחחח!

AlmogiToMars

New member
שאלה רגע..

טיפה לא קשור אבל אחרי שדניאל כבר די העבירה נושא..רציתי שניה שתעזרו לי פשוט,לא הייתי כאן מלא זמן והכל מתבלבל לי..מתי הדיסק יוצא?מתי הוא אמור להגיע לכאן? יש לכם כמה מילים על האלבום?חוץ מזה שהוא הולך להיות אחד היפים והטובים של הלהקה .. (שמעתי את K&Q ) וגם בקשר להודעה פה, אם אני נרשמת לטוויטר איך אני בדיוק מדברת איתם?כאילו מה מה הולך חחחח תעזרו לי
|צחוק|

TyrAnnyA

New member
אחד אחד

1. הדיסק כבר יצא בכמה מדינות בארופה, בשאר המקומות הוא יוצא מחר. 2. לפי דבריו של מנהל סניף גבעתיים של טאוור רקורדס הוא (הדיסק) יכול גם לא להגיע לכאן בכלל אם לא יהיה כל-כך ביקוש. את מוזמנת להזמין אותו דרך האינטרנט ליתר ביטחון. 3. אין לי מה להגיד על האלבום כי למרות שהדליפו אותו לפני יותר משבוע- אני לא אשמע אותו עד מחר. החלטה עקרונית. 4. לגבי ההופעה של שלושים בארץ אין חדש. 5. אין לי שמץ על הצ'אט, אני רק יודעת שרק אלה שהזמינו דיסק באתר רישמי יכולים לשלוח שאלות ללהקה

אין מ ט ו מ ט מ י ם

אל תדאגו חבריי, דיסק סנטר בטוח יביאו את זה! (אני מקווה)

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif../images/Emo45.gif שאלתי את דיסק סנטר :]

הם אמרו שהם יביאו את הדיסק^_^ אבל לא מחר כאילו, בעוד איזה כמה זמן כנראה.. כמו כל דיסק חדש שמביאים לארץ :]

AlmogiToMars

New member
הא אוקיי חח

קודם כל תודה.. ועוד כמה דברים חח אז הדיסק אמור להגיע לכאן בזמן הקרוב ? הכנתי את עצמי נפשית לדיסק הזה !
חחח אממ וראיתי גם בכמה שרשורים פה למטה faces to mars - הסבר? ויש גם את הסאמיט.. תוכלו להסביר לי על זה? תודה

למעלה