...880. כן, 880 חתימות

../images/Emo124.gif...880. כן, 880 חתימות../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אנחנו רחוקים רק קצת מהיעד.... אני צריכה אתכם לפינאלה של הקרב הזה. תנו פוש , החתימו את כל מי שאתם מכירים. זה ממש בנגיעת יד. רק עוד קצת. ברגע שנעבור את ה-1000 יתחילו להסתכל לכווננו. אני רוצה להגיע ל-1200, וזה אומר רק עוד 320. את זה עשינו ביומיים. אנחנו מסוגלים נכון? בואו נראה לכולם מה המשפחה של גילת מסוגלת לעשות. כל אחד ואחת פה שייכים למשפחה שלה, אז בואו נראה לה כמה אנחנו אוהבים ומאמינים בה. יש?..... חוץ מזה לא לשכוח שאנחנו חייבים להגיב בכל כתבה באינטרנט, שבה היא מופיעה. זה אידיוטי שכולם יגיבו על מי שהם אוהבים ומעריצים, ודווקא אנחנו, שבאמת כל כך אוהבים , נשב בצד, אז יאללה... כנסו להודעותיי הקודמות ותרימו את גילת בערוץ הילדים. יש שם מלא תגובות של כל המתמודדות האחרות, וכולנו יודעים שאף אחת לא מתאימה חוץ מגילת המלכה, אז........................ בואו נרים את התגובות לאוויר ונראה להם מי שולטטטטטט... הצבעות במצעדים- הכי, אבל הכי חשוב. אם אנחנו רוצים לראות את התקליט בשוק, זה בידיים שלנו. תרימו אותה במצעדים והתקליט ייצא. ככה זה עובד..... אוקיי? אני סומכת עליכם שתדעו מה לעשות בנוגע לזה. רוצים לשמוע את גילת ברדיו? גם אני. זה פשוט... מתקשרים ומבקשים את השיר שלה. יש תחנות שעונים באופן אישי, אל תפחדו לבקש. יש תחנות שעונה מענה קולי. רק צריך לבקש, ויכבדו את בקשתינו. כנסו לערוץ 24, והגיבו לכתבה. אמרו שאהבתם את גילת באירוח בתכנית "רעש" ובקשו שיכניסו את הקליפ של "שוב" להשמעות. אני בכל אופן עשיתי את זה. הכל עובד כאן פשוט. אם יראו שאנחנו מבקשים יתנו לנו, כי ככה זה.... אז יאללה... יש מלא עבודה, ואנחנו נעשה את זה בגדול בשביל מי שאנחנו כל כך אוהבים ורוצים שתצליח, נכון??????? ידעתי שאפשר לסמוך עליכם.
על הכל.
על המכתבים המחחממים שלכם אלי במסר, אני עדיין נחה, אבל אני כבר בסדר. אל תשכחו שאני אוהבת אתכם. את כולכם. דווחו לי במסר או במסנג'ר מי עשה מה. אני קשובה לכם בכל דקה. טוב?
אריאלה.

חנוש124

New member
גילת היתקשרה אלי היום :]../images/Emo99.gif

איזה חמודה היא !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כפרעליה ! אריאלה אני 3> אותך הכי שבעולם ! נדבר במסן

../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif מגיע לך....../images/Emo25.gif מי שעוזר....

מקבל. איזה חמודה היא, נכון? אוהבת אותך בובה. המחשב שלי מתנתק כל שניה, והמסנג'ר מקרטע. בשבוע הבא הכל יסתדר.

לאהדורה

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo221.gifאני מבקשת מכל הרשימה

שלי במסן ובאייסיקיו להצביע לה :)

1mayush

New member
82 אנשים קיבלו את ההודעה לגבי העצומה ..

כל חברי הקבוצה שפתחתי בפייסבוק

Nofar1607

New member
ידוע לכם אם מישהו מאנשי ההפקה..

של "היי סקול מיוזיקל" קורא את העצומה הזו? שלא תבחר מישהי אחרת במקום גילת! אני מקווה שהם לא סיימו את האודישנים...

למעלה