שתדעי לך שמה זה עשית לי התקף לב
כבר חשבתי לעצמי שהיא נפלה על כל הראש ושהיא באמת מוציאה סינגל חדש.
אבל אחרי שנרגעתי
הנה תשובותי:
איזה שיר לדעתכם צריך להיות הסינגל הבא?
: זה מסובך, מצד אחד ממש בא לי שיר קצבי וטוב, מצד שני, סביר להניח שהסינגל הבא שישוחרר יהיה האחרון שישוחרר בזמן לטקסי הפרסים החשובים הבאים (כלומר CMA 2008 וגראמיז 2009) אז צריך לדאוג שהוא יהיה מחומר טקסי, מצד שלישי, למי באמת אכפת מזה. אני רוצה שיר קצבי
(עם כל אהבתי לקרי עם הבלדות שלה כפרעליהן) |חושב| אז שיר קצבי... זה משאיר את last name, get out of this town & flat on the floor מבין כל השלושה אני הכי הייתי רוצה לראות את get out of this town, כי נכון לעכשיו אני מאוהבת בו
הסיכוי שזה יקרה? לא כל כך גבוה
. אז אני מוכנה להתפשר על פלאט (למרות שבטח בסוף זה בכלל יהיה just a dream שדווקא הייתי רוצה לראות משוחרר, אבל לקראת החורף
או last name כי קרי תרצה לשחרר את השירים שלה). אוף, נזכרתי שאני רוצה גם שYou won't find this ישוחרר, שתעשה כמו שאניה ותשחרר 8 סינגלים
.
מתי אתם חושבים שכדאי להוציא אותו?
: בטוח שלא עכשיו, AAG עוד מטפס במצעדים ועוד לא הגיע למיצוי, לקראת מאי יהיה זמן טוב.
איך צריך להראות הקליפ?
: נלך על השיר שאני רוצה ולא ישוחרר בחיים, ככה יש לי פחות סיכוי שחלומותי יתנפצו
. אז get out of this town אמממ, לא יודעת למה, אבל אני מדמיינת את זה בתור סצינה כזאת של בריחה מהכלא, שמראים בהתחלה תכנונים לבריחה, וכל מיני כאלה, אחרי זה נהיה לילה כזאת וקרי כזה רצה לגדר ורואים אותה מטפסת ואת כל הזרקורים האלה של הכלא מאירים ואז היא מצטרפת לבחור באוטו (עם גג פתוח כמובן) ותוך כדי זה הרקע הופך להיות כזה של כביש על החוף עם מלא שמש והשיער של קרי (ובבקשה שיהיה מסודר נורמלי
) מתנופף ברוח. ואז בסוף, סתם בשביל הכיף היא מתעוררת בחזרה בבית כלא ומגלה שהכול חלום
. (וכן, אני לא נורמלית, זה מה שימים של למידה למבחנים עושים לבנאדם).
האם אתם מרוצים מבחירת הסינגלים עד כה?
: חצוי. So small היה מושלם
בתור סינגל ראשון, וקרי הייתה צריכה לשחרר משהו שהיא השתתפה בכתיבה שלו. מבחינת AAG אני עוד לא בטוחה, מבחינת המצעדים הולך לו מעולה, וגם מבחינת מכירות (ובטח בהתחשב בסינגל השני מ-SH) והקליפ שלו כזה חמודי. אבל ללא ספק יש שירים יותר טובים באלבום מבחינה מוזיקלית, אם כי אני לא בטוחה שהם היו מצליחים יותר
+ התקופה שהוא שוחרר הייתה בעייתית מבחינת שחרור סינגלים "כבדים" (כלומר, עם פוטנציאל ליותר) פשוט כי הם היו הולכים לאיבוד, כמו שקרה ל-דונט פורגט (שבקושי נמכר, והיה הסינגל החלש ביותר של קרי עד עכשיו), קרי עכשיו בטור והכל, כלומר אין לה זמן לקדם את הסינגל ממש, היא לא מופיעה איתו אצל כל העולם ואחותו כמו עם SS ורוב הסיכויים שהוא לא יהיה מועמד לשום פרס, אז אני מניחה שלקחו את זה בחשבון בשחרור של הסינגל הזה דווקא. וואי חפרתי
למי שקרא. רעות