And the next single is...

West Doll

New member
../images/Emo124.gifAnd the next single is...../images/Emo79.gif

תרגעו. לא באמת
כמו שכולכם יודעים[ואני מקווה שאתם יודעים
אחרת תעופו מפה] קרי הוציאה מהאלבום השני שלה[Carnival Ride] כבר שני סינגלים[So Small & All-American Girl] ואני רוצה לדעת איזה שיר לדעתכם צריך להיות הסינגל הבא מהאלבום, אבל כדי שיהיה עוד קצת מעניין תענו בנוסף על השאלות הבאות: - איזה שיר לדעתכם צריך להיות הסינגל הבא? [תגידו גם למה] - מתי אתם חושבים שכדאי להוציא אותו? [עכשיו-לחכות עוד-וואטאבר] - איך אתם מדמיינים את הקליפ שלו? [יאללה, תחשבו קצת] ושאלה אחרונה שלא ממש קשורה לנושא אבל סתם בא לי- האם אתם מרוצים מבחירת הסינגלים עד עכשיו?[ז"א מSS וAAG] וזהו, אין לי עוד שאלות חופרות
אבל יאללה, אני מנסה לשמור על המוח של חברי הפורום פעיל;; וד"א, בהסתמך על תשובות חברי הפורום אני אעלה את האפשרויות שתעלו כאן לסקר הפורום וככה הרגנו שתי ציפורים במכה[זה להרוג את הציפורים, נכון? אני לא זוכרת
] אה ודילן, התמונה מוקדשת לך
מדגישומטיק לדילן

LeAnnDylan

Well-known member
הרשיז |ריר|../images/Emo99.gif

סאמטיימס יו פיל לייק אה נט סאמטיימס יו דונט
אני אחשוב אח"כ עכשיו אני עייפה והולכת לישון *שומרת לי מקום*

West Doll

New member
../images/Emo6.gif

גיב מי אה ברייק גיב מי אה ברייק ברייק מי אה פיס אוף דאט קיט קט בר
נראה לי שזה ככה

symptoms

New member
שתדעי לך שמה זה עשית לי התקף לב

כבר חשבתי לעצמי שהיא נפלה על כל הראש ושהיא באמת מוציאה סינגל חדש.
אבל אחרי שנרגעתי
הנה תשובותי:
איזה שיר לדעתכם צריך להיות הסינגל הבא?
: זה מסובך, מצד אחד ממש בא לי שיר קצבי וטוב, מצד שני, סביר להניח שהסינגל הבא שישוחרר יהיה האחרון שישוחרר בזמן לטקסי הפרסים החשובים הבאים (כלומר CMA 2008 וגראמיז 2009) אז צריך לדאוג שהוא יהיה מחומר טקסי, מצד שלישי, למי באמת אכפת מזה. אני רוצה שיר קצבי
(עם כל אהבתי לקרי עם הבלדות שלה כפרעליהן) |חושב| אז שיר קצבי... זה משאיר את last name, get out of this town & flat on the floor מבין כל השלושה אני הכי הייתי רוצה לראות את get out of this town, כי נכון לעכשיו אני מאוהבת בו
הסיכוי שזה יקרה? לא כל כך גבוה
. אז אני מוכנה להתפשר על פלאט (למרות שבטח בסוף זה בכלל יהיה just a dream שדווקא הייתי רוצה לראות משוחרר, אבל לקראת החורף
או last name כי קרי תרצה לשחרר את השירים שלה). אוף, נזכרתי שאני רוצה גם שYou won't find this ישוחרר, שתעשה כמו שאניה ותשחרר 8 סינגלים
.
מתי אתם חושבים שכדאי להוציא אותו?
: בטוח שלא עכשיו, AAG עוד מטפס במצעדים ועוד לא הגיע למיצוי, לקראת מאי יהיה זמן טוב.
איך צריך להראות הקליפ?
: נלך על השיר שאני רוצה ולא ישוחרר בחיים, ככה יש לי פחות סיכוי שחלומותי יתנפצו
. אז get out of this town אמממ, לא יודעת למה, אבל אני מדמיינת את זה בתור סצינה כזאת של בריחה מהכלא, שמראים בהתחלה תכנונים לבריחה, וכל מיני כאלה, אחרי זה נהיה לילה כזאת וקרי כזה רצה לגדר ורואים אותה מטפסת ואת כל הזרקורים האלה של הכלא מאירים ואז היא מצטרפת לבחור באוטו (עם גג פתוח כמובן) ותוך כדי זה הרקע הופך להיות כזה של כביש על החוף עם מלא שמש והשיער של קרי (ובבקשה שיהיה מסודר נורמלי
) מתנופף ברוח. ואז בסוף, סתם בשביל הכיף היא מתעוררת בחזרה בבית כלא ומגלה שהכול חלום
. (וכן, אני לא נורמלית, זה מה שימים של למידה למבחנים עושים לבנאדם).
האם אתם מרוצים מבחירת הסינגלים עד כה?
: חצוי. So small היה מושלם
בתור סינגל ראשון, וקרי הייתה צריכה לשחרר משהו שהיא השתתפה בכתיבה שלו. מבחינת AAG אני עוד לא בטוחה, מבחינת המצעדים הולך לו מעולה, וגם מבחינת מכירות (ובטח בהתחשב בסינגל השני מ-SH) והקליפ שלו כזה חמודי. אבל ללא ספק יש שירים יותר טובים באלבום מבחינה מוזיקלית, אם כי אני לא בטוחה שהם היו מצליחים יותר
+ התקופה שהוא שוחרר הייתה בעייתית מבחינת שחרור סינגלים "כבדים" (כלומר, עם פוטנציאל ליותר) פשוט כי הם היו הולכים לאיבוד, כמו שקרה ל-דונט פורגט (שבקושי נמכר, והיה הסינגל החלש ביותר של קרי עד עכשיו), קרי עכשיו בטור והכל, כלומר אין לה זמן לקדם את הסינגל ממש, היא לא מופיעה איתו אצל כל העולם ואחותו כמו עם SS ורוב הסיכויים שהוא לא יהיה מועמד לשום פרס, אז אני מניחה שלקחו את זה בחשבון בשחרור של הסינגל הזה דווקא. וואי חפרתי
למי שקרא. רעות

West Doll

New member
חיחי ידעתי שתבהלי! רציתי לכתוב בפנים משו כמו

"רעות תרגעי, זה בצחוק" אבל בסוף לא כתבתי
ובאמת הלוואי שהיא תשחרר איזה 8 סינגלים^^ אבל אני לא חושבת גם אם היא תשחרר עוד סינגל שהוא יהיה האחרון, שתשחרר מינימום איזה 4 מה קרה
ומה כלא? יש יותר מדי קליפים עם כלא
סתם
רעיון חמוד לאללה, במיוחד אהבתי את זה שהיא מתעוררת והכל חלום

LeAnnDylan

Well-known member
קודם כל מגיע לי../images/Emo39.gif

דבר שני, את יודעת, אחרי החפירה שלי פתאום שלך לא נראה כל כך חופרני
וקליפים בכלא הכי כיף^^ ואני כן מקווה שהיא תשחרר אותו כסינגל זה יהיה לי חבל אם לא

אני אני

- איזה שיר לדעתכם צריך להיות הסינגל הבא? [תגידו גם למה] TWISTED,או I KNOW YOU WONT,כי שתיהם יפים מאוד - מתי אתם חושבים שכדאי להוציא אותו? [עכשיו-לחכות עוד-וואטאבר]עכשיו ברגע זה - איך אתם מדמיינים את הקליפ שלו? [יאללה, תחשבו קצת]טוויסטד יהיה מאגניב כזה,ואיי נואו יו וונט יהיה שקרי תשב על המיטה ותבכה(חס וחלילה) ותשיר תוך כדי מראים אותה קוראת ספר מתקשרת ובלהלהלה ושאלה אחרונה שלא ממש קשורה לנושא אבל סתם בא לי- האם אתם מרוצים מבחירת הסינגלים עד עכשיו?[ז"א מSS וAAG] כן
יו יו קרי איז אינ דה האוס

West Doll

New member
לא מספיק חפרת יא יבשה../images/Emo69.gif

אני שואלת איך את מדמיינת את הקליפ ומה את עונה? שיהיה מאגניב. אהבלה
ברור שזה צריך להיות מגניב! אבל מזה מגניב אצלך?
אבל אהבתי את התמונה ואת הציטוט שהוספת את אני מוותרת לך הפעם

LeAnnDylan

Well-known member
LOL היא יודעת לחפור רק על שוטים וורודים

תני לה לביים קליפ שקרי לבושה כמו מלכת סאדו עם שוט וורוד ותראי איך הרעיונות פשוט נשפכים ממנה^^

West Doll

New member
Me../images/Emo9.gif

איזה שיר לדעתכם צריך להיות הסינגל הבא? אני האמת מתלבטת בין שני שירים, האחד הוא Flat On The Floor כי אני מתה עליו
הוא כזה כייפי! והשני הוא Just A Dream
שהוא יותר רגוע
וקרי אוהבת להוציא שירים כאלו
מתי אתם חושבים שכדאי להוציא אותו? ממ אני חושבת שעוד משו כמו3-4 חודשים משו כזה...תלוי מה יהיה מצב המכירות והמצעדים עד אז...לא יודעת
איך אתם מדמיינים את הקליפ שלו? של פלאט
אני חושבת שעל ההתחלה שיש את המוזיקה צריך להראות תמונה של רחוב שמתחיל בהילוך איטי ועם המוזיקה מתחיל להיות בהילוך מהיר כזה...עוברים מלא בתים ורחובות כאילו נוסעים ברכב ממש ממש מהר ואז לקראת הקטע שהיא מתחילה את השיר נכנסים לאיזה בית ולחדר וכשקרי מתחילה לשיר המצלמה כבר מול הפרצוף שלה כזה והיא שוכבת על הרצפה עם מלא תמונות ואז כשהיא אומרת את הקטע "'til the damage is done" אז בדאן היא בדיוק זורקת איזה תמונה לאש[יש לה אח כזאת בחדר נו
] ומראים את התמונה באש נשרפת ואז קרי אומרת "בייבי בייבי ..." אז תוך כדי שהתמונה נשרפת אז מתרחקים מהאח ואז רואים שזאת אח באיזה סלון אחר ורואים את קרי רבה עם בחור ובוכה ודוחפת אותו כזה ואז יוצאת לרחוב אל הגשם ומתחילה ללכת בקצב מהיר כזה ומראים אותה נכנסת לאיזה מקום וחותכים לקרי שבחדר והיא כבר לא על הרצפה, היא זורקת עוד מכתבים לאש וכאלה ואז כששוב היא שרה "בייבי בייבי.." מראים את קרי השניה שנכנסה לאיזה מועדון כזה והיא על הבמה שרה כזה כמו רוקרית
ותוך כדי מראים מלא בחורות ברחוב שחברים שלהם זרקו אותם והן נכנסות למועדון עם דמעות וזה והן מסתכלות על קרי הכוסית שרה כמובן^^ ואז בקטע שהיא כבר שרה "there ain't no sight of youuu" מראים את קרי שבבית יוצאת מהבית ומתחילה לרוץ בחוץ בגשם וכשיש את הקטע שהיא אומרת "'til the damage is" והפסקה כזאת אז עושים זום לפנים שלה ברחוב ומתרחקים שוב ואז אלה הפנים של קרי במועדון שרה ותוך כדי שהיא שרה קרי השניה נכנסת למועדון ויושבת על הבר ומורידה את שוט של וויסקי ובינתיים קרי על הבמה מתחרפנת כזה עם השיר כי זה קטע שהיא אומרת "doooooooooor oh wow oh wow" וכל זה
אז המצלמה מול קרי ששותה וברקע רואים את קרי השניה על הבמה שרה ואז כשהיא מסיימת לשיר עם ה-"doneeeee" רואים את קרי שעל הבר מחייכת וקרי ששרה באה מאחוריה ומתיישבת כאילו איפה שהיא ישבה ואז זה נהיה קרי אחת
היא שמה כסף על הבר ויוצאת והמצלמה נשארת כאילו תקועה על הדלת כשהיא נסגרת ואז נגמר הקליפ
האם אתם מרוצים מבחירת הסינגלים עד עכשיו? סבבה
בהתחלה לא מתתי על הבחירה של AAG אבל כבר התרגלתי אליו
רעות את חושבת שאת חפרת?

symptoms

New member
יחי החפרנות../images/Emo70.gif

אהבתי את הקטע של הקרי המתאחדת רעות

LeAnnDylan

Well-known member
טוב אני יודעת שאמרתי שאני אקרא את שלך בתנאי

שאת תקראי את החפירות שלי, אבל קראתי את שלך כבר אתמול
חפרנית מקצועית את^^ אהבתי את הרעיון של הקליפ למרות שההתחלה נשמעת לי כמו התחלה מעולה לקליפ של אהובת ליבה של רעות
ובתמונה הזאת קרי לא נראית קרי-ISH במיוחד

West Doll

New member
אוי אני יודעת../images/Emo122.gif סתם חיפשתי תמונה לתקוע פה

ממש מכוערת
ולא ראיתי קליפים של אהובת ליבה של רעות אז אני לא יודעת אם זה מתאים לה
את אמרת לי לא לראות[עכשיו שאני נזכרת
]

LeAnnDylan

Well-known member
לא יצא לזה קליפ פשוט השיר שלה

Picture To Burn נשמע כמו קליפ שההתחלה של הקליפ שלך תתאים לו