boazt25

• פותח הנושא shno
  • פורסם בתאריך

shno

New member
../images/Emo124.gif boazt25 ../images/Emo124.gif

מה שלום הקטנצ'יק? הוא כבר בבית? איך ההסתגלות? מחכים לעדכונים (כן, אנחנו מכירים את ה"אין זמן" בימים הראשונים בבית עם התינוק. יאללה, זה לא תירוץ לא לעדכן
)

boazt25

New member
אהלן

סליחה שחוזר רק עכשיו אנחנו כבר בבית משבת שעברה 6/9 (הוא נשאר בבית חולים עוד שלושה ימים בגלל צהבת) הברית עברה בשלום, היה לנו רופא מוהל עם הרבה חוש הומור שעזר לנו להעביר את זה קצת יותר קל. בסוף גיסותיי ואימי בכו ואני ואישתי החזקנו מעמד. בינתיים יש לו קצת גזים וגם דלקת בעין ימין, דאגנו לו לטיפות עיניים מהרופא. בשאר הזמן אנחנו פשוט מאוהבים בילד ונהנים ממנו, מהקולות שהוא משמיע ומהידיים הקטנות שלו שהוא שם על הלחיים כשהוא יונק. זה כיף / מעניין / מתיש / מדהים להיות אבא. אגב מנצל את ההזדמנות לשאול, מישהו עשה לילדיו בדיקת סינון שמיעה (אין מדובר בבדיקה של טיפת חלב הנעשת בגיל מתקדם יותר) אלא בבדיקה אחרת ? מה הבדיקה הזו בדיוק עושה ? כמה זמן היא לוקחת ?

חנול

New member
נדמה לי שאין בגיל הזה בדיקות שמיעה מכשירניות

(אבל תכף בטח יבואו לתקן אותי)- כך שמה שזה לא יהיה, נדמה לי שמדובר ברעשון בצד ימין-ואז רעשן בצד שמאל.

שלום, אמא אמנם, אבל קוראת אצלכם די קבוע...

קודם כל
... בתל השומר עושים לכל ילד שנולד בדיקת סינון שמיעה. היא לוקחת בדיוק 2 דקות (אולי פחות) והדרישה היחידה מהילד היא: שהוא יישן (לא כל כך בעייתי בגיל יום או יומיים
) הבן שלי לא עבר את הבדיקה טוב באוזן אחת ולכן זומנו לבצע את הבדיקה שנית בתל השומר אחרי חודש. (טוב, לדאוג שתינוק יישן בגיל חודש בזמן נתון זה כבר קצת יותר בעייתי אבל עדיין עבר בסדר). היות והקטנה שלי בת שנתיים ורבע כבר אני לא ממש מעודכנת, אבל בזמנו לא ביצעו את הבדיקות האלה בכל בתי החולים אלא רק בחלק. שיהיה יום נעים והמון מזל טוב.
שרון.

למעלה