Born This Way- הקליפ

limors2

Active member
../images/Emo124.gifBorn This Way- הקליפ../images/Emo70.gif../images/Emo124.gif

עדיין לא. אבל מחר! ב11:00 שעון ארה"ב! שזה יוצא.... מתישהו בערב אצלנו?
זה די מהיר יחסית ליציאה של קליפ, לא?
אז בכלמקרה... איך נראה לכם שהוא יראה? מתון יותר בהתאם לשיר [שמתון יותר יחסית לסגנון של גאגא שאנחנו רגילים אליו], או שהיא תפתיע אותנו ען קליפ בומבסטי ומשוגע כהרגלה? [וכמה ידברו עליו שהוא העתקה ממדונה?....]

GM1988

Well-known member
אני ממש מחכה לצפות בקליפ הזה כבר../images/Emo70.gif

התקופה הזו של גאגא בהחלט ממעניינת אותי מאוד ואני כבר סקרן לגלות איך הקליפ שלה נראה ואיך היא פותחת את התקופה החדשה שלה עם הסינגל החדש
אני דווקא שמח שגאגא לא משכה זמן עם הסינגל ועכשיו גם לא עם הקליפ והיא עובדת כמו סוסה כדי לקדם את הדברים כמה שיותר טוב ובלי לחכות שהמשיח יבוא, כי היא תביא אותו בעצמה
זהו בהחלט שיר בסיגנון שעדיין לא שמענו מגאגא ומעניין יהיה לראות איזה דברים חדשים גאגא תכניס בוידאו קליפ וכמה זה יהיה מקורי, ולא יהיה מכונה "העתקה" כמו שכבר קרה עם השיר עצמו. קדימה, עוד נשאר קצת וזה בא

limors2

Active member
../images/Emo45.gifהיא תמיד עבדה כמו שצריך.

וזה טוב שהיא ממשיכה בזה עכשיו, כשהיא עומדת במבחן האלבום השני. זה הזמן שלה להוכיח גם לאנשים שהם לא מעריצים אדוקים שלה שהיא יותר מכמה להיטים טובים, ושהיא כאן כדי להישאר. אם זה לא היה ברור עד עכשיו.

GM1988

Well-known member
כן היא מדהימה בקטע שהיא חרוצה מאוד

ועושה את העבודה שלה כמה שאפשר ברמה גבוהה
אני מתרשם מזה רק בזמן האחרון כי היא באמת בולטת יותר מזמרות אחרות, ונמצאת בליגה מעל והיא משקיעה המון במה שמתרחש בקריירה שלה. לא ממש התחברתי אליה ממש התחלה שהיא פרצה ולא שמעתי שירים שלה, אבל אחרי שנה לצאת האלבום ה-1 אני החלטתי לשמוע את האלבום המלא שלה ופשוט הייתי בהלם כמה שהסאונד שם משגע ואיזה שירים טובים
זה היה קרוב מאוד לצאת האלבום ה-2 אז פשוט לא האמנתי שהוא יהיה יותר טוב מהאלבום ה-1 ואז כששמעתי את BR זה היה באמת בומבסטי
דרך כל השינוי הזה בלוק ובהתקדמות למוסיקה כזו חדשה אני הצלחתי להתחבר אליה ולראות שהיא באמת נהייתה כוכבת כמו גדולות אחרות שהיו קודם שם. זה יפה מאוד שהיא הלכה על הסיגנון הזה והיא כנראה הולכת להישאר לא מעט זמן בתעשייה הזו ולהוכיח את עצמה כמו שצריך. היא מאוד מרשימה בעיקר בגלל שיש לה מלא כישרון וטעם טוב. היא וירטואוזית מדהימה על הפסנתר, והיא כותבת, שרה עם קול חזק ומדהים וכמובן גם כותבת ומפיקה את כל החומרים שלה בעצמה
זה מאודמאוד מרשים בעיניי, לכן אני אשמח לעקוב אחריה ולראות במה היא תפתיע השנה הזו ולאן היא תקח את הסיגנון הופעות שלה עם השירים וכמובן הקליפ מחר
(ואיי איזה קרוב זה חח).

tal123123tal

New member
born this way!!! הקליפ כבר כאן!!

כאגיל הגברת גאגא נותנת שואו מטורף בקיליפים שלה... קליפ מושקע מאוד, לא פחות מ7:20 דקות.... אהבתי ואהבתי מאוד!!! בחלט שווב צפייה:

GM1988

Well-known member
WOW איזה קליפ משגעעעעעע../images/Emo70.gif

צפיתי עכשיו בפעם הראשונה בקליפ החדש ואני רוצה להגיד שזה נראה מדהים, והפתיחה באמת מרשימה, הלידה והשוטים שעשו שם . פשיייי... היא יודעת להפתיע בקליפים שלה מאוד ואני ממש נהניתי, אמשיך כמובן לצפות בו שוב ושוב

limors2

Active member
היא חזרה!!!!

מקורית אומנותית משוגעת ומוזרה יותר מתמיד. אהבתי את ההקדמה לשיר עצמו אפילו יותר מאת הקליפ, אני אצטרך לראות אותה עוד כמה פעמים כדי להתרכז במה שהיא אומרת כמו שצריך. ולנסות להתעלם מסצינות הלידה המטרידות במקצת

GM1988

Well-known member
הסצינות לידה לגמרי מטרידות../images/Emo6.gif

אבל עדיין זה נראה טוב ואומנותי, עם מחשבה, ואיי ...
אני גם רוצה לצפות עוד כמה פעמים כדי להבין מה נאמר שם ממנה, כי לא ממש הבנתי הרבה. אם מישהו יכול, אשמח שיכתוב פה את הדברים לפחות או יתרגם אולי.

Nens333

New member
מהההההה????????

יקח לי הרבה זמן להבין את כל מה שהלך שם...!!! ו...עוד מישהו קלט את המדונה בסוף הדקה השישית??? הזכיר לי קצת את הקליפ לאלחנדרו... דעתי בטח תתגבש בהמשך, ועד אז אני עדיין במצב הזה

limors2

Active member
ההיא עם הרווח בשיניים?../images/Emo6.gif

התרכזתי יותר בחד קרן המנצנץ ובבועת מסטיק, אבל שמתי לב.

LilyKat

New member
חחחחחח,

הפרצוף גולגולת ההוא עם המסטיק XD זה היה מצחיק. או גאגא

טלוש318

New member
מ-ד-ה-י-מ-ה

קליפ הזוי כהרגלה של גאגא אבל מדהים.. עדיין לא ברור לי מה הלך שם

Ariellllll

New member
הקליפ הכי טוב שלה

זה פשוט יצירת אומנות. היא כל כך מוכשרת ונהניתי מכל שניה של צפייה. היא גם ניראת מדהים בקליפ. חדי קרן

taroboy

New member
הקליפ מדהים-אבל...

הקליפ החדש שלש גאגא בהחלט הביא משהו מרמה אחרת לגמרי,היא תמיד איכשהו מצליחה לעשות את זה כל פעם מחדש,זה כבר מעבר למוזיקה ולצלם קליפ-יש פה חשיבה מעבר...יש פה אומנות,האיפור,התלבושות,המסרים-זה מדהים בעיני שאומן יכול לשלב כל כך הרבה דברים בדרך שלו והיא עושה את זה בצורה הטובה ביותר שיכולה להיות. לעניות דעתי,באד רומנאס יותר טוב מהקליפ הזה,אבל זה אולי בגלל שבאד רומאנס הוא שיר יותר טוב מבורן דיס וואי-אבל ניחא,זה באמת בקטנה ((":

LilyKat

New member
../images/Emo45.gif באד רומנס באמת יותר טוב..

הוא דיי השיא שלה, לדעתי
אני לא חושבת שאפשר בכלל לעשות קליפ יותר טוב מבאד רומנס.

למעלה