drtrip ! מכירה את זה ??

בלבי

New member
../images/Emo124.gif drtrip ! מכירה את זה ??

הראו היום באודטה צימרים מדהימים, בכפר יחידות דיור, שבכפר הנופש רמות, רמת הגולן. היחידות נקראות "שאלה". זה משהו משופץ, לא חדש. עם ספא פרטי בכל יחידה. משהו מהמם ומושקע. 1300 ש"ח ללילה בסוף שבוע, 1100 באמצע שבוע (אלו מחירי קיץ). בקיצור, מכירה ? שמעת ? היית ? חוות דעת ? אולי מישהו יודע ? אני לא מצליחה למצוא אותם בשום אתר. אם מישהו מכיר, אולי אפשר לקבל קישור לאתר ? תודה

katam

New member
תנסי לפנות לעמותת תירות גולן

מצרפת לך קישור לאתר שלהם. לא מצאתי את הצימר שם יתכן שהאתר לא מעודכן. תנסי לדבר איתם בטלפון יתכן שהם יוכלו לעזור לך. מנסיון מדובר בעמותה שמאד משתדלת לעזור. דווחי שתדעי משהוא.

בלבי

New member
נראה לי שאתה צודק ...

עושה רושם שזה המקום. אם כי זה לא אתר שמאפשר להתרשם... לפי מה שראיתי בטלוויזיה המקום מדהימני. אולי drtrip תוכל לספר מה קורה שם. תודה רבה. וגם כל הכבוד על הזיהוי

בלבי

New member
וואלה. שיחקת אותה.

ממש תודה. זה בדיוק המקום. עושה רושם חבל"ז. והוא בכלל לא חדש, איך לא שמעתי עליהם עד היום ??

rikim2

New member
שאלה רמות

כפר הנופש רמות אינו חדש אך הבקתות חדשות לגמרי. אומרים שמדהים שם.

שמר2

New member
אלו בקתות חדשות לגמרי

וזה רק על פי התמונה. הישנות היו משולשות, והחדשות הן גדולות ודומות לבית.

בלבי

New member
כפר הנופש רמות

ומושב רמות אלו מקומות שונים ונפרדים ?? (שאלה קצת
אבל אני מנופשי הגליל המערבי, לא מכירה את רמת הגולן בכלל)

שמר2

New member
רמות זה מושב

שלמיטב זכרוני הוא קבוצת צימרים שיש לה מושב משלה.... כפר הנופש הוא מלון נופש שנמצא בפאתי המושב.

ה דרומי

New member
כאשר עולים למושב רמות אז לפני

המושב יש את הכניסה לכפר הנופש רמות לא בכניסה למושב לללללפני. והנוף שרואים משם חבל"ז. |הצלחה|

שמר2

New member
עושה רושם שזה המקום

http://d90dataentry.ynet.co.il/Deals/CmaDeals/0,1498,1724188,FF.html

שמר2

New member
נסי כאן

http://daka90.ynet.co.il/Deals/CdaDeals/0,1288,1724188,FF.html נראה לי שהם משנים דפים כל הזמן.

בלבי

New member
o.k

עכשיו הצלחתי. אז בדקה ה90 קוראים לצימרים/בקתות האלו "מלון שאלט דה לקס"?! לאט לאט נשלים את כל פיסות הפאזל
לא ידעתי שהדקה ה90 מתעסקים גם עם צימרים. בכל אופן הם באמת מציעים אחלה דיל של יותר מ 50% הנחה ! (עולה כרגע 1100 ש"ח באמצע שבוע) מי שיכול מהרגע להרגע - ממש שווה !! תודה על האינפו'

שמר2

New member
זה דיל של המלון

אפשר להשיג אותו גם דרך אפיקים אחרים. זה עד ה-31 ליולי, וראיתי את הפרסום כבר לפני שבוע, מה שאומר שאפשר להשיג גם לפני הרגע האחרון.

בלבי

New member
אני באמת צריכה להרשם שוב לדקה ה90

שיניתי כתובת מייל (כבר מזמן) ולא הודעתי להם. אולי זה זמן טוב ללמוד מהם אותם אפיקים ?

למעלה