H10 אמריקאי נגד אירופאי:

Z E R O

New member
../images/Emo124.gif H10 אמריקאי נגד אירופאי:

אני רוצה לרכוש את המכשיר בגרסת ה- 5GB, שמעתי מספר של יתרונות וחסרונות בגרסאות, אשמח לשמוע את דעתכם. *אמריקאי- יתרון: אין תקן שמע, סאונד חזק יותר! חסרון: כול הפעולות מתבצעות דרך תוכנת האי- רייבר שמותקנת במחשב, לא ניתן להשתמש בתור דיסק-און-קי ולצפות שהוא ישמיע את השירים. *אירופאי- יתרון: ללא תוכנה, דיסק-און-קי לכול דבר. חסרון: יש תקן שמע, סאונד פחות חזק מהגרסה האמריקאית. ---> תנו את דעתכם! תודה לכולם!

יאיר B

New member
אני לא רואה את נושא השמע כקריטי

מדי (חבל לי על האוזניים שלי!) לי חשוב נושא ה-DOK (למרות שיש פטנט להפוך אמריקאי ל-DOK - מישהו פעם כתב על זה פה). השאלה האי אם זה גם מתאים לך! למעשה, השיקול צריך להיות שלך. כתבת את החסונות והיתרונות של כל אחד מהמכשירים. כל אחד מחברי הפורום יענה לך מה לדעתו הכי חשוב. אני חושב שאתה צריך לענות על השאלות הללו בעצמך ולפי התשובות לקנות את מה שמתאים לך ולא לאחרים.

SnipeR3

New member
כבעל מכשיר אמריקאי

אני ממליץ. אולי בהתחלה תסתבך קצת עם ההטענה של השירים, אבל אחרי קצת זמן ובעזרת תוכנות מצויינות כמו mp3tag, תלמד לסדר את ספריות המוסיקה שלך בצורה אופטימלית. הסנכרון לנגן מתבצע באמצעות מדיה פלייר 10 והוא למעשה די נוח. הנגן מסדר לך אוטומאטית את הקבצים בתוך ספריות ע"פ שם המבצע של השיר. עוד עניין, תמיד תוכל להעתיק קבצים לנגן באמצעות גרירה והדבקה פשוטה אל תוך ספריית המוסיקה בנגן והנגן ינגן אותם בלי בעיה. (אולי לא תוכל לדרג את השיר במהלך השמעה... אבל בקטנה). בקיצור, קנה אמריקאי שהוא גם זול יותר ותהנה!

bitonano

New member
העובדות שלך לא נכונות.

חסרון לאירופאי: סאונד פחות חזק- לא נכון! הסאונד פחות חזק עם הפירמוור הצרפתי/אירופאי אבל עם הפירמוור הקוריאני עוצמת השמע אחלה.

Z E R O

New member
תודה לכם.. פשוט אני מעדיף שיבוד...

... בתור דיסק-און- קי, הבנתי כאן שיש גרסה אירופאית שהסאוד בה חזק כמו באמריקאי, למי מהחנויות בארץ אני יכול לפנות ומה שם הדגם הזה?

למעלה