HELP - ציפורן שבורה...

danra

New member
../images/Emo124.gif HELP - ציפורן שבורה...../images/Emo10.gif

אז כמו שאתן כבר יודעות אין לי שום בעיה להיות עם ציפורניים קצרות. אפילו להיפך. העניין זה שנשברה לי ציפורן לתוך הבשר
וזה ממש ממש כואב
חוץ מזה חבל שזה ימנע ממני לעשות סווטצ'ים...
בבקשה המלצות לדבק או כל פתרון אחר. חן חן.

Here I come to Save the day!

ככה אמר מייטי מאוס המלך
יש ערכה מצויינת מצויינת של אורלי שמאחה סדק בציפורן או שבירה עמוקה. אני לא יודעת אם היא קיימת בארץ [אולי כן ] אבל בחו"ל היא עולה גרושים והיא ממש טובה. Orly rescue kit

ליאני777

New member
יש לי את הערכה הזו.. ../images/Emo9.gif

יש אותה בסופר פארם.. לא ניסיתי אבל זה נראה טוב.

danra

New member
../images/Emo9.gif תודה מיטלי

מכירה את הסרטון וליתר ביטחון צפיתי עכשיו שוב. זה יותר מדי עבודה בשבילי...
אני מעדיפה לא להיות יצירתית ולקנות משהו ייעודי מוכן.

Ultra marine

New member
חחחח

תשמעי כשהייתי בתיכון זה קרה לי והייתי בחרדה תהומית! היו לי ציפורניים ממש ממש ארוכות וממש לא יכולתי להרשות לעצמי אחת שבורה. לקחתי דבק 3 שניות והדבקתי. החזיק יופי.. [ על אחריותך בלבד
]

danra

New member
../images/Emo46.gif שמחה שאת משועשעת גברת

אבך האמת שזו המחשבה הראשונה שעברה לי בראש והיא עוד לא ממש עברה...
כפי שציינתי אין לי בעיה עם האורך, הבעיה שלי שזה ממש כואב כי זה לתוך הבשר...

Ultra marine

New member
אני משועשעת יותר מעצמי

כי די ברור שהרעיון הזה סופר זריז (אחרי הכל דבק 5 שניות) אבל גם קצת בעייתי מבחינת החומר שהוא לא משהו בריא וגם, תזהרי, זה עשוי להדבק גם לאצבעות מסביב.. מניסיון רב פעמי זה די מעצבן אבל יורד בגירוד (היסטרי!) עם מים חמים..

danra

New member
../images/Emo12.gif אני אשתדל להימנע מהעניין

אבל אם לא תהיה ברירה...

עינב ג ל

New member
אם זה נשבר עמוק את חייבת לתקן

לא בגלל איך שזה נראה - אלא בגלל שזה כואב. לי יש ערכת תיקון של IBD שהבאתי מהארה"ב, אבל לאורלי יש את אותן ערכות פה בפארמים בארץ. הרעיון פשוט: משייפים קצת את הציפורן שלא יהיו שפיצים, שמים שכבת דבק (מאוד מזכיר 3 שניות), מפזרים מעט אבקה, עוד טיפת דבק - ככה שמרטיב את כל האבקה, עוד טיפת אבקה, מחכים כמה שניות לייבוש (לדעתי חצי דקה זה לגמרי מספיק מעל ומעבר) ומשייפים עם בלוק עדין כדי להחליק את התיקון. נשמע אולי הרבה עבודה, אבל למישהי לא מיומנת זה ייקח גג 10 דקות. תיקון כזה לא מחזיק לנצח, אבל אם לא תציקי לציפורניים יותר מדי, זה יחזיק בכיף שבועיים-שלושה, וסביר להניח שזה מספיק לפחות עד גדילת הציפורן. אם לא - תעשי תיקון חדש עוד כמה שבועות.

danra

New member
../images/Emo13.gif תודה עינב

זו הערכה של אורלי שניצ המליצה עליה כאן, נכון? חיפשתי אותה בפארם ולא מצאתי. אנסה בסניף אחר. ברור שאני רוצה את זה כי זה כאבי תופת, זה מה שכתבתי. ממש אין לי בעיה לגזור את הציפורניים אבל זה לא פותר את בעיית הכאבים במקרה הזה...

למעלה