house of wax

../images/Emo124.gifhouse of wax ../images/Emo26.gif

היום בבתי הקולנוע!!!!! (בארה"ב) אצלינו עוד מעט..... זה עם פריס הילטון....נשמע סרט נחמד.... הנה אתר שבו תוכלו לראות את הטריילר...

uriya1

New member
../images/Emo6.gif

בגלל שזה עם פאריס הילטון זה דווקא לא נשמע נחמד.

uriya1

New member
עלולה?

בזה שהיא בחרה להצטרף אל הקאסט היא כבר הרסה אותו. שתשאר עשירה ותשתוק.

skitel

New member
חחח

לפי מה שרואים בראיונות איתה- היא מפגרת כמו גרביל ... יותר אפילו מג'סיקה סימפסון (!) קשה לי להאמין שהיא תוסיף לסרט, ותצליח לזכור יותר ממילה אחת בכל סצנה.. אבל מי יודע.. אולי היא תפתיע אותי!

NiKi†a

New member
חחחחחחחחח!

"אפילו יותר מג'סיקה סימפסון!"
ואוו, אז היא ממש נעל XD

לפי הטריילר כמו שציפיתי מראש...

הרוצח ירדוף אחריה, היא תלבש גופייה לבנה וכל השמעטקס בחוץ, כמובן בלונדה טיפשה שצורחת כל הזמן... נו באמת... ככ צפוי!!! מה אפשר לצפות מאחת שיש לה כלב מסכן העונה לשם טינקרבל?

uriya1

New member
בעיקרון, אממ..

כן. כלומר, היא לוא דווקא צריכה להיות חכמה באופן מיוחד, אבל שלפחות תהיה לה התנהלות משכנעת. רמת משחק שתגרום לנו לרצות לצפות בסרט. אבל מצד שני, רוב שחקני הז'אנר הם לא מי יודע מה מצויינים. ידוע ששחקנים מעדיפים לשחק בז'אנרים אחרים, אלא אם כן הם ממש נואשים להיחשף או לחילופין - אם מדובר בסרט אימה בהחלט משובח [החוש השישי, מגרש השדים, הצלצול וכו'].

את רוצה לראות סרט

עם שחקנית שקוראת תסריט כמו רובוט? אני חושבת שיש שחקניות ויש שחקניות, הן לא חייבות להיות חכמות ממש אבל חכמות מספיק כדי לקרוא טקסט בצורה משכנעת... בגלל זה קוראים להן שחקניות... :)

איך את יודעת? את לא ראית!

את אומרת את זה סתם כי היא לא חכמה במיוחד,יש לה קלטת לוהטת והיא בולנדינית......so what????? למי אכפת? את לא יודעת איך היא בתור שחקנית אז אל תגידי סתם...אולי היא דווקא תפתיע אותך לטובה...מי יודע....

לידיעתך...

בית השעווה זה לא הסרט הראשון בו פאריס משחקת... למען האמת פאריס שיחקה בהמון מקומות אחרים, בין השאר גם תפקיד אורח בסדרה בה היא הייתה צריכה לגלם את עצמה, בלונדה סתומה וסנובית... ונחשי מה... היא נכשלה!!! היה גם את סימפל לייף... בעעע היא פשוט לא! אני ראיתי לצערי סרט בכיכובה ואת תפקיד האורח ולא השתכנעתי... היא לא חכמה במיוחד? תשמעי, יש מצב והיא סתם עושה את עצמה אבל אז זה מעיד על כך שיש לה כישורי משחק ואני בספק...

חחחחחחחחחח...

לא רק שחקנית... ספויילר!!! לפי מה ששמעתי אנשים הולכים לראות את הסרט הזה רק כדי לראות אותה מתה... ואיך בדיוק? הרוצח הולם בה במוט ברזל ענקי... כמה אירוני...

למעלה