אנשים!

פלוטוֹ

New member
../images/Emo124.gif ../images/Emo101.gif ../images/Emo53.gif ../images/Emo122.gif אנשים!

למה אף אחד לא עוזר לי?! אני תקוע
1.......Join 2.......א"ב 3.......צפים במרכז שאלה: =============== האם יש דרך לקבוע את מיקומו של דיב במרכז העמוד? המוֹנים של תוֹדות לעוזרים
|מתנה|

xurix

New member
בקשר ל JOIN

השיטה שאתה מדבר עליה היא לא JOIN, אבל לא משנה. אתה עושה משפט SQL כזה:
Select TBL.FirstName, TBL.LastName, PM.SenderID From TBL, PM​

פלוטוֹ

New member
אבל אני לא מנסה לעשות משהו כזה אלא

Select TBL.FirstName, TBL.LastName, (tbl.SenderID where pm.sendername=pm.sederid) From TBL, PM​

xurix

New member
אתה ממש לא ברור

ואני לא יודע אם אתה סגור על העניין של התחביר... תגיד במילים מה אתה בדיוק רוצה לעשות, ואני אחבר לך את המשפט. ואם לא קשה תשאל במקצועי, זה שאתה מפרסם בחברתי לא גורם ליותר אנשים לראות/לענות להודעה שלך.

xurix

New member
וחוץ מזה זו הייתה דוגמא

לא איך אתה רוצה לעשות את השאילתה שלך... זה רק בא להסביר איך מחברים משפטים כאילו, משם אמור להיות לך ממש פשוט להמשיך...

פלוטוֹ

New member
אני רוצה לשלוף נתונים מטבלה1,

בנוסף לנתונים - אחת העמודות בטבלה מכילה מספר, אני רוצה לבחור מטבלה2 את השדה username איפה שה-id שווה למספר מטבלה 1... דוגמא מובאת באיור

xurix

New member
הנה

sql="SELECT pm.id, pm.subject, pm.mesdate, pm.content, pm.sender (תוסיף כאן באותה צורה עוד עמודות לפי הצורך),users.username, users.id FROM pm,users WHERE pm.sender=users.id" response.write "The username is: " & r.fields("username")​

פלוטוֹ

New member
האמת היא שאני יודע לעשות את זה,

חשבתי זה והייתי בטוח שזה לא טוב, אבל עכשיו שאני רואה את זה כתוב אז הבנתי שזה טוב... העברתי את המשך הבעיות לפורום המקצועי

חוצפאי

New member
אני קצת מאוכזב...

שאלות מקצועיות בפורום החברתי
פוּי
חוצמזה, אני תוהה למה אין נקודה באמצע הו' בפלוטוֹ (שכחתי איך קוראים לה). |מאוכזב|

פלוטוֹ

New member
בניק מספיק לי תו ניקוד אחד

וגם זה בגלל שמישהו תפס לי את פלוטו נטול הניקוד |איזו חוצפאיות מצדו...|

למעלה