ממצב השבוע?!

bati77

New member
../images/Emo124.gif../images/Emo105.gifממצב השבוע?!../images/Emo105.gif

סורי.. זה היה אמור להיות אתמול.. ושם מעפן אני יודעת.. אבל לא נתתם רעיונות!!
שיר השבוע של דניאל?
שיר השבוע לא של דניאל?
משהו שעשה לי את השבוע?
משהו שהרס לי את השבוע?
המלצה (ספר/סרט/דיסק/שיר וכד´)?

אוקיי די ראשונה

שיר השבוע של דניאל?אהבה שיר השבוע לא של דניאל?בסוף תבכו-היהודים משהו שעשה לי את השבוע?עיר הנוער? משהו שהרס לי את השבוע?לימודים המלצה (ספר/סרט/דיסק/שיר וכד´)?משוואה עם נעלם שכחתי של מי

אני אני ../images/Emo13.gif

שיר השבוע של דניאל? מיתר קרוע שיר השבוע לא של דניאל? אם הדרך- אינפקציה משהו שעשה לי את השבוע? ווליום ת"א וקיבלתי דיסקים
משהו שהרס לי את השבוע? חזרה ללימודים. המלצה (ספר/סרט/דיסק/שיר וכד´)? אין

BaRbiK

New member
אנייייייי:)

שיר השבוע של דניאל? לא ממש יצא לי לשמוע הרבה דניאל, אז "כשתחזרי" שיר השבוע לא של דניאל?the truth-good charlotte משהו שעשה לי את השבוע?עיר הנועררררררררר (וכל מילה מיותרת
) משהו שהרס לי את השבוע?אמממ בצפר
המלצה (ספר/סרט/דיסק/שיר וכד´)? חופשיה לאהבה
היה את זה קודם בHOT בטח יהי העוד 5 פעמים ביומיים הקרובים..תיראו:)

hodayoyo

New member
ובפעם השניה..../images/Emo60.gif

כי מסיבה לא ברורה הפעם הראשונה לא נשלחה לי
שיר השבוע של דניאל? בא מכאב שיר השבוע לא של דניאל? מעיין- אבטיפוס משהו שעשה לי את השבוע? ווליום ת"א
משהו שהרס לי את השבוע? בצפר
המלצה (ספר/סרט/דיסק/שיר וכד´)? חברות שלי היו באילת וקנו לי את הדיסק של נימרוד והבודדים וזה פשוט דיבק טוב (וישן בטירוף אבל לא נורא
)

ממ..

שיר השבוע של דניאל?כולם אוהבים את דניאל שיר השבוע לא של דניאל?לא מרגיש כלום/כנסיית השכל משהו שעשה לי את השבוע?הפאדיחה של מישהו משהו שהרס לי את השבוע?בצפר וחולה. המלצה (ספר/סרט/דיסק/שיר וכד´)?"סודות נעולים" סרט.

אני עונה

שיר השבוע של דניאל: כעיקרון שמעתי הרבה את "אין כמו אהבה שלך", "בא מכאב" ו"מיתר קרוע". שיר השבוע לא של דניאל: מממ אני שומעת כל פעם שירים אחרים לא משהו ספציפי.. משהו שעשה לי את השבוע: נגמר המלווה הארור הזה סוף סוף
משהו שהרס לי את השבוע: אמא שלי לא מסכימה לי לקחת את האוטו בזמן הקרוב
. המלצה (ספר/ סרט/ דיסק/ שיר וכד') כעיקרון ראיתי את הסרט לא מזמן וזה הסרט "ריי" (ריי צ'ארלס).

Sideitself

New member
../images/Emo14.gif

שיר השבוע של דניאל? בא מכאב שיר השבוע לא של דניאל? The Smiths - I'm so sorry משהו שעשה לי את השבוע? - משהו שהרס לי את השבוע? כל הדברים הרעים האלה שקורים כל השבוע. |: המלצה (ספר/סרט/דיסק/שיר וכד´)?

למעלה