מסך הזהב 2005

../images/Emo124.gif../images/Emo106.gifמסך הזהב 2005../images/Emo106.gif

אין אשכול מסודר ואם היה אז הוא מזמן עבר עמוד.. כולכם יודעים שההצבעה לטקס מסך הזהב 2005 בעיצומה וישנן כמה קטגוריות שקשורות לפה: 1) קטגוריה מספר 5 "תכניות ילדים ונוער" >> אקסיט 2) קטגוריה מספר 6 "סדרה יומית" >> טלנובלה בע"מ (בשביל עֹפר והדס) 3) קטגוריה מספר 9 "מגזין" >> AXN MANIA עם על גולדמן 4) קטגוריה מספר 16 "שחקן השנה בסדרה יומית" >> עֹפר שכטר 5) קטגוריה מספר 19 "תכנית השנה" >> אקסיט במשך שנתיים אקסיט זכתה בתואר תכנית הילדים ונוער הטובה ביותר ואין סיבה שהשנה זה לא יהיה כך! בנוספ לכך, השנה ישנה קטגוריה חשובה נוספת שבה מועמד עֹפר שכטר, המנחה היחיד שנותר מהצוות המקורי, מי שמלווה את התוכנית מרגעיה הראשונים ועד היום. לכן קדימה אל תתעצלו! תשקיעו בהם כמו שהם השקיעו בנו אם כל אחד יצביע עם ת.ז של משפחתו ושל חבריו אנחנו יכולים לנצח! כל קול נחשב! אז אל תגידו שהצבעה אחת לא שווה כי היא שווה המון דרך כל מחשב ו\או טלפון ניתן להצביע רק 30 פעמים אם תצביעו מעבר ההצבעות יפסלו. דרך האינטרנט http://my.ynet.co.il/zahav2005 ודרך הטלפון 0579998888 בואו נהפוך את זה למסורת

reutc1

New member
יאללה אנשים!!

תצביעו.. באמת בואו נעזור לעפר,מגיע לו.

HiLi88

New member
הצביעו...הצביעו../images/Emo183.gif

(סטייל:"הקשיבו הקשיבו")
צודקת אור, חיייבים להצביע וכמה שיותר לא להתעצל! ...אהבתי את היצירה...(אין לזה שם
)

HiLi88

New member
חשבתי על זה,../images/Emo183.gif

אבל חתימה זה לא בדיוק כזה... מממ... טוב שיהיה חתימה
אז אהבתי את החתימה אור

כל הכבוד שעשית את זה../images/Emo45.gif../images/Emo90.gif

עכשיו זה באמת מסודר וברור לכולם
וכמובן שאני מצביעה וממשיכה להצביע (=לחפש עוד ת.ז של אנשים
) ואגב, גם אני אהבתי את היצירה

../images/Emo2.gifתגידו../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

נכון בשנתיים הקודמות הם היו בפרסומות ואז שידרו את זה בתוכנית בערוץ 10 מה יעשו השנה? אין תוכנית עכשיו....

התוכנית לא ירדה לתמיד..

היא אמורה לחזור בקרוב..
תצביעו תצביעו תבציעו קחו את הת.ז של חברים של משפחה של כולם!

HiLi88

New member
חח../images/Emo183.gif

קודם כל שנראה מה יהיו התוצאות אח"כ נדאג לזה... בינתיים לא צריך לדבר על זה

אקזיט לוקחים בטוח../images/Emo70.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

רק תעלו את זה איכשהו לאתר או תשדרו בטלוויזיה אני לא יכולה לראות

danit1234

New member
יש מצב שאתם עוזרים לנו במסך הזהב?

אני מפורום טלנובלה בע"מ ופניתי אליכם כי קודם אני מניחה שחלקכם צפו בסדרה [יש לכם הוט אז זה יכול להיות], שני מנחים מאקזיט שחקו בסדרה[ הדס ועפר המקסימים
] וגם אות נחמדים וחשבתי שתוכלו לעזור [*מתחנפת
סתם חהח לא באמת אחלה פורום] אז יש את תחרות מסך הזהב [אני בטח לא מחדשת משו
] ואם כמובן אין לכם העדפה לטלנובלה מסוימת המתחרה בקטוגרייה -סדרה יומית [פיקאפ,השיר שלנו או אהבה מעבר לפינה] ואני מניחה שחלקכם יקחו חלק בהצבעות על מנת שהתכנית תזכה הייתי שמחה אם הייתם מצביעים לטלנבולה בע"N שזכתה לביקורות מעולות מצד מבקרים שבדר"כ "קוטלים" , סחפה המונים להתמכרות [האמ אני
],ריגשה והצליחה אני כמובן לא אחליט בשבילכם את נותנים את קול שלכם ולא אני אבל הייתי שמחה אם הייתם עוזרים לנו כי באמת מגיע לסדרה הזאת לנצח .. ובקטגוריית שחקן בסדרה יומית אני מניחה שלרובכם יש העדפה לעפר המקסים שבאמת הראה שהוא יכול הרבה יותר מהתדמית שהוא יצר לעצמו ובשחקנית טלי שרון שבאמת שחקנית מוצלחת שרגישה אותנו: כדורין במיכאלה, רנננה בטב"ע[שאגב בניגוד לשחקניות אחרות שמעומדות לאותו תפקיד לטלי היה תפקיד לא קל למשחק] ,בסרט " למראית עין בו שיחקה תתפקיד ראשי כנערה עיוורת וזכתה לביקורות מצוינות ואף הייתה מועמדת עליו באוסקר הישראלי , ובהצגה כוונות טובות ועשיו גם ההצגה כל נדרי בכולופן הייתי שמחה אם הייתם עוזרים לנו מי שלא לא לא נכריח פה אף אבל מי שכן נודה לי באמת המון! סליחה על החפירה אוהבת, דנית

למעלה