או קיי, נשברתי

I s t a r 1

New member
../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif או קיי, נשברתי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מקווה שהנייק לא מבמבל אתכן- זו אני עם ניק חדש פשוט כי יש לי כבר קומונה קיימת בניק השני. אני פותחת קומונה בנושא הפורום- מעין פינה קטנה שתשב לצד הפורום , לא במקומו אלא בנוסף אליו. אתן מוזמנות לשוחח שם באינטימיות -כמובן שלא תהיה כניסה לטרולים או מיסיונרים מכל סוג, גם לא יודעת כמה ייצא לי להיות בה, אולם עושה רושם שחשוב שפינה כזו תהיה קיימת בנפרד- פשוט כדי לאגד שם נשים שמרגישות שרוצות או יכולות להיעזר בה. http://www.tapuz.co.il/Communa/userCommuna.asp?Communaid=4441 מקווה שזה בסדר מבחינתכן. אישתאר.

gertrude

New member
קומונה?

אני ממש לא מבינה כלום בקומונות, אשמח אם תסבירי לי קצת מה זה (חיפשתי הסבר בדפי תפוז השונים ולא מצאתי), אבל אני לא מבינה - אם יש קומונה אז למה שמישהי תרצה להישאר כאן? הרי כולן ילכו לקומונה השקטה והאקסקלוסיבית וקרנית ואנוכי נישאר כאן לבדנו לענות לטרולים?! וכל האנשים החדשים שעוד מצטרפים אלינו, איך הם יגיעו? והאמהות שיש להן דברים חשובים להגיד? נדמה לי שקומונה מתאימה יותר לקהילה מגובשת, לא לקהילה שרק נולדה, לא? בבקשה תסבירי איך זה עובד.

I s t a r

New member
ההבדל הוא

שהקומונה פתוחה **אך ורק** לנשים וגברים שאינם רוצים ילדים. לא אימהות ולא שומדבר אחר. זה לא נכון שזה לוקח מהפורום- יש לי עוד קומונה שפתחתי במקביל לפורום אחר -זה בסך הכול הוסיף פינה בה הייתה יותר אינטימיות ושקט-אבל לא מונע מאף אחת לכתוב בפורום. להיפך,אנחנו עובדים יד ביד כאשר הכותבות שןמרות את הדברים האינטימיים שלהן (אלה שאינן רוצות שכל העולם יקרא)חקומונה ואת השאר כותבות -כרגיל-בפורום. ואם זה לא יעבוד0פשוט נסגור אותה.אין בעיה.

מנסיוני בקומונה בנושא אחר:

מנהל הקומונה ואף חבריה הכתירו אותה כקומונה משעממת. משעממת הכוונה, שכותבים בה רק פריטי מידע, שאינם יכולים להתפרסם בפורום [הפתוח לכל]. מי שרוצה לפרסם תמונה שלו, או מספר טלפון, או מפגש וכדומה יכול לעשות זאת בקומונה וכן לשאול שאלה אישית. לשאר העניינים קיים הפורום.

I s t a r

New member
מעניין

דווקא הקומונה השניה שלי היא אחד הדברים הכי מדהימים שקרו לי- פשוט דינמקיה מדהימה בין נשים -עם המון עבודה במודעות והמון תמיכה ואהבה.

משעממת

לא בגלל שהיא כזאת אלא מפני שכל נושא שניתן להכניס לפורום עדיף שיהיה בפורום ולא בקומונה. 'קומונה משעממת' - זו הצהרת כוונות, שמטרתה למנוע תחרות בפורום. הקומונה שהתייחסתי אליה מעניינת מאד.

I s t a r 1

New member
נכון.

מוקדם מאוד. אבל- לא יכול להזיק שתהיה פינה כזו,נטולת תוקפנות ,שיפוט,ביקורת. מי שתהיה מעוניינת להתבטא תוכל להיכנס לשם, זה לא חובה-רק עוד פינה קטנה שמן הסתם תהיה דלה יותר (בעיקר כי זה כל כך מוקדם) וחסרה את כל הטרולים,והדיונים בסגנון -אבל בכל זאת תיתן איזה השלמה לפורום. לי לפחות זה נחוץ כי אני בפורומים כבר כמעט לא כותבת ואם כן, אז כתיבה מוגבלת מאוד. אבל בכל מקרהף כניסיון-זה לא סוף העולם. מקסימום, לא יילך-אז נסגור וזהו.

למעלה