אחת שתיים שלוש נסיון...

../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif אחת שתיים שלוש נסיון...

בוקר טוב........ יש כנראה תקלה במערכת המסרים של תפוז וע"כ אינני יכולה לפתוח הודעות אנא שלחו אלי את הדאר למייל על פי הכתובת [email protected] מה שלומכם? מי התחפש? מי חגג? חוץ מנושי מי עוד שלח משלוח מנות? קרנבל פורים שהחל השבוע יגיע לסיומו היום עם הופעתו של נשיאנו לשעבר אחה"צ בפני התקשורת.
אחרי שנתיים של חקירות, התלבטויות וגיוס מיטב הפרקליטים , במקום לחפש דרך לסיים את הפרשה המבישה והמכוערת , ממשיך האנס הבכיר לטעון לחפותו , מענין איזה שפנים חדשים הוא ישלוף היום ? משפחת שליט, (קצת באיחור) התיישבה באוהל המחאה בירושלים . פתאום החלה אליהם עלייה לרגל של כל הפוליטיקאים. כנראה שגם יודעים שאם לא יזדרזו לשחררו בקדנציה הזו , עם כניסתו של ליברמן לממשלה, גורלו יחרץ לגורלו של רון ארד הבה נחזיק אצבעות שהמשא ומתן יסתיים בהקדם והילד ישוב אלינו הביתה!
המשך יום נעים

TALf2007

New member
אני אני אני

לא שלחתי משלוחי מנות אבל הלכתי עם האפרוחים, האחיינים של בעלי, להצגה חמודה "משלי לה פונטיין" שווה צפייה לגוזלים וגם להורים!
מה מבשלים לשבת
מתוכנן גשם וקור - אני חולמת על "חמין מקרוני", הכנתי לפני חודש והיה מצויין
יום חמישי - סוף שבוע כבר כאן
טל

יאמי יאמי ....../images/Emo182.gif

צריכה לנסות פעם חמין מקרוני...משום מה זה נראה לי כמו יציקת בצק! פסטה לטעמי צריכה לשחות ברוטב ....
אצלנו חגגו היורשים על חשבון הירושה הצפויה להם ורוקנו את חשבון העו"ש ....
, נסענו למחסן צעצועים גדול מחוץ לעיר והם העמיסו על העגלה בסטייל שלא היה מבייש את ילדיה של שרי אריסון , טרחנו גם על קולטורה , צפינו בכוכבי ערוץ הילדים וקרקס נודד בינות לענני קצף ותרסיסי צבע והמוני ילדודס מחופשים בתחפושות קנויות אחידות חסרות השראה ודמיון, שהעלו בי געגועים לתקופה בה היינו מכינים תחפושות בעלות צביון ישראלי אותנטי .....אחחחחח
לילות אני זוכרת היינו גוזרים ומדביקים כרזות, שקיות , ניירות קרפ ובריסטולים ויוצרים תחפושות עם אמירה חברתית.....

TALf2007

New member
אילו היו התחפושות הטובות

גם אצלינו זה היה קנוי ומבאס - באפרוח החליט שלא מתחפש כלל (כולו בן 7 ה
). והחמין ממש לא יוצא יציקה יש גם מתכון עם רוטב של ביג ג'ק והנה עוד אחד מצויין של ניקי ב נסי ותהני... טל

טל HELP התחלתי להכין ש.ב להכנת החמין

קראתי...הסתכלתי בתמונות...ולא הבנתי
את המקרונים צריך לבשל לפני שמערבבים אותם עם שאר המצרכים? אין לי ספק שהמשפוחה תשאר בסוף רעבה בשבת.

TALf2007

New member
חמין מקרוני - הסרט!

חיים כהן מדגים לניר צוק את כל שלבי העבודה של חמין המקרוני של אמא שלו! ככה לא תתבלבלי! בהצלחה טל

רונה 2346

New member
מרשם לחמין מקרוני שנתנה לי חברה -

חברה שבאה ממשפחה עירקית מבשלת נהדר (גם טבית מעולה) למעשה זה מרשם של הסבתא שלה - התבשיל מוכן ונאכל כל שבת - טעים טעים - חמין מקרוני - עוף מחולק ל - 8 2/3 כוס שמן 2 בצלים חתוכים לשמיניות 4 גזרים קלופים לרבעים 8 שיני שום 500 ג' מקרוני מלח, פלפל 1 כפית פפריקה מתוקה לחמם שמן בסיר. לטגן את חלקי העוף. מוציאים ושומרים בצד. להזהיב בצל בסיר - להוסיף גזר ושום, לערבב. להסיר מהאש. להעביר את הירקות לקערה עם העוף. לבשל מקרוני - אל דנטה - לסנן. להעביר לקערה. יוצקים את שמן הטיגון על המקרוני. מוסיפים מלח, פלפל ופפריקה. לערבב. בסיר מסדרים שכבה של מקרוני. עליו מניחים חלקי עוף, ירקות. חוזרים על הפעולה ומסיימים במקרוני. מוסיפים כוס מים, מרתיחים, מנמיכים את הלהבה. מבשלים כ- 4 שעות או בתנור אפיה בחום נמוך למשך הלילה. בתאבון.

תודה רונה ../images/Emo24.gif

הכנתי בדיוק אותו הדבר, בלי ירקות. לא לקחתי סכון והכנתי עוד סיר חמין רגיל...עם בקר תפו"א קישקע וביצים. למנה אחרונה: בראוניס + תותי יער, יצא חבל"ז. השבת אנחנו בהרכב חסר
כל מי שבסביבה מוזמן
יש מלאן אוכל

אני שלחתי משלוח מנות

איכשהו השנה פורים התמוסס לנו בין הידיים אבל כן שלחנו משלוח מנות ביום שני בבוקר נעמדתי במטבח והכנתי ממתקים תוצרת בית למשלוח מנות. ניסיתי להיות חדשנית ויצירתית והצליח לי בגדול... עשיתי שומשומיות, בוטניות, "באונטי" ביתי, חטיפי שוקולד, בראוניז ועוגת פרג עם תפוחים. יצא
התגובות מהמקבלים היו שהכל חוסל עוד באותו יום.

למעלה