אירוח בפורום

חן M

New member
../images/Emo124.gif../images/Emo124.gifאירוח בפורום../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

ביום ראשון הקרוב 25 יוני בשעה 7:00PM יתארחו בפורום הילה מגן ויעקב אברהמוב. ניתן יהיה לשרשר שאלות בנושאי כושר ובריאות לשרשור זה... שיהיה לכולנו אחלה סופ"ש
לפרטים נוספים...

ספרייט 7

New member
שלום לאורחים הנכבדים .. אשמח לתשובה

האם לאשה בגיל הפוריות שעושה כושר 3 פעמים בשבוע שעה כל יום. יש מצב שהכושר וההתאמצות יכול להפריע בכניסה להריון? ועוד שאלה האם אישה בהריון יכולה לעשות כושר? תודה רבה

חן M

New member
ספרייט 7 ../images/Emo13.gifמברוק...

בעיקרון בעבר היה מקובל לחשוב שאישה הרה צריכה לנוח ולהימנע מפעילות גופנית...
אך כיום אנשי מקצוע רבים מעודדים פעילות גופנית לנשים בהריון בתנאי שהפעילות מותאמת לצרכי הגוף המשתנים הנובעים מההריון בשלביו השונים ומותאמים אישית ליכולות האישה בכל רגע נתון... רמות הקושי באימון אמורות להיות ברמות בטוחות בלבד
והאימון נעשה רק באם ההריון תקין ובריאות היולדת תקינה
כך שבתקופת אימון האישה צריכה להיות תמיד במעקב רפואי...
שוב מדגיש וחוזר:פעילות גופנית בזמן הריון היא רק בהריון תקין ודורשת מעקב רפואי... באם האישה מתאמנת עם מאמן/ת ברר איזו הסמכה יש לו/לה ... והאם יש להם את הידע והניסיון בעבודה עם נשים בהריון

חן M

New member
עצימות תכנית נמדדת על פי../images/Emo26.gif

הרבה מדדים אך אפרט לך כמה כלליים והם:
תדירות האימונים במשך השבוע
משך המנוחה בין אימון לאימון
משך האימון
אינטנסיביות האימון:המשקל בכל סט/תרגיל,זמני המנוחות בין סט לסט כמות הסטים וכמות החזרות... לא אוכל לענות לך בקשר לשאלה הראשונה מכיוון שאיני מכיר את היכולות של המתאמנת ואין לי רקע לגביה מה גם שאיני סומך על שום דבר שאיני רואה במו עיניי... +זה שאיני יכול לדעת או לכמת את העצימות של האימונים שהיא עוברת ואין לי יכולות לבקרה וביקורת על השיעור/אימון שהיא עוברת ואילו תכנים נלמדים בשיעור ומה איכותם של התרגילים והאם הם ספציפיים למטרות של ההריון הבריא והתקין...

אשמח לקבל הדרכה

לפני כשלושה שבועות התחלתי לשחות וללכת ברגל אני שוחה כ50 בריכות (בריכה חצי אולימפית ואולי פחות מזה קצת) והולכת ברגל 4 ק"מ משתדלת לשחות 3 פעמים בשבוע וללכת 3 פעמים בשבוע רציתי לדעת לגבי השחייה האם היא שורפת קלוריות? מחטבת? מעצבת? הייתי רוצה בעיקר לחטב את הבטן איזה פעילות אני יכולה להוסיף ולעשות בבית בשביל לחטב את הבטן? ולגבי ההליכה ,איך יודעים שניתן לעבור קצת לריצה ? עלי לציין שאני לא ממש מזיעה בזמן ההליכה לא כמו אנשים שהולכים על הליכון מה זה אומר? בכל זאת אני מרגישה מאמץ גדול בשרירים תודה מראש

חן M

New member
הם התארחו למיטב הבנתי

אך חוץ משאלה אחת לא שאלו אותם אף שאלה...

למעלה