אמיתי טויטו

General Zod

New member
../images/Emo124.gif ../images/Emo124.gif אמיתי טויטו ../images/Emo124.gif

אמיתי טויטו עשה היום את ההופעה של החיים שלו! היינו בקאמל קומדי קלאב בערב חובבים ואמיתי הופיע (כן כן אמיתי המנהל של הפורום!). והוא קטל! הוא היה ממש מצחיק וכנראה לא רק אנחנו חשבנו ככה כי לקחו ממנו את המספר שלו!!!! בקיצור הודעה קצרה לאמיתי: אל תשכח מי סבל אותך כל השנים *קריצה* *קריצה*

../images/Emo45.gif וואלה באמת היה גדול ../images/Emo13.gif

אני בכלל קמתי בבוקר ואמרתי לעצמי שאני עולה לבמה, עושה את הקטע, מצחיק לא מצחיק מה שיהיה יהיה...ובזאת מסיים את הקריירה שלי בתור סטאנדאפיסט. פתאום אני יוצא מהאולם ואחר האמני הבית אומר לי שהייתי גדול ושהוא רוצה לרשום ת'מספר טלפון שלי. אין ספק, למרות שהייתי בלחץ גדול לפני שעליתי (וגם קצת כשהייתי שם) לשמוע את הצחוקים באולם של הקהל ולקבל את מחיאות הכפיים היה תענוג...נראה לי שהתמכרתי
.

שעומז

New member
אמיתי..

תמיד טענתי שיש לך כישרון קומי אמנם זה לא בהכרח היה מצחיק אותי אישית שהיית הורס לי כל פעם מחדש את הסוף של הארי פוטר, כל פעם מחדש! אוקצור למי שלא ראת את האתר של אמיתי שיראה האתר מומלץ ביותר!!!!!!!! תלחצו עליו שיחזור לכתוב בו ודחוף !!!!!!! רק אמיתי,בן אדם כשתהיה מפורסם אל תשכח מאיפה באת... חחחחחחח יענו תביא חתימות של כולם... שעומז...

אני הרסתי את הארי פוטר?

ככה את גומלת למי שנתן לך לקרוא את הספר השני והשלישי?! הייתי הורס לך את כל השאר הספרים...אבל זה רק באשמתך. לא היית צריכה להניח את הספרים ככה סתם על השולחן
. ואם אני אתפרסם (הממ...כן בטח
) אני מבטיח לשלב קטע מיוחד על בית שמש
.

שעומז

New member
אמיתי יא מניאק...

קודם כל אתה רק נתת לי את השלישי את השני יש לי בבית!! וחוץ מזה מה שווה אם אתה נותן לי לקרוא ספר שבמילא אתה הורס לי את הסוף שלו אני זוכרת שהיית בא בכוונה זדונית להרוס לי את הספר... אבל מה לעשות כל אחד והחוש הומור שלו... אני בטוחה שתרביץ קטע קורע על בית שמש ואם כבר אתה כותב אל תשכח את שייבר עם המורים השפויים שלו... ריטה, פלומבו, דודו גיורא... ועוד כל מיני...

שעומז

New member
בטח שהרסת!

ועוד איך הרסת גילית לי את הסוף וזה לא רק הארי פוטר, לאאאאאאא זה כל ספר שקראתי ובטיפשותי הנחתי על השולחן אתה היית תמיד בא וקורא את הדף האחרון ומספר לי מה כתוב בו!!!! אבל עזוב שטויות... השאלה שלי היא למה לא לכתוב על ריטה פולמובו וכל השאר, זה קלאסי.. והנה מספר ציטוטים מובחרים מפיהם של כמה מהמוחות הכי גאוניים של המדינה הזאת: ריטה: מרינה, אל תהיי פקק לכל בקבוק! דוד גיורא: שר המשקים ושר האופים האחד קונדיטור והשני בארמן... מה יש לך אמיתי זה חומר מעולה... אני אישית השתנתי מצחוק בכל פעם ששמעתי אחד מהם... יום נעים ומקסים מיכל

מיכל...../images/Emo13.gif

אני בטוח שאת חושבת שריטה/יוסי זה חומר מעולה (that's gold jerry...gold). אבל יש סיבה למה לא את אלא אני הוא זה שמחליט מה מצחיק ומה לא. והמבין תבין
. ושוב פעם, תודה על המחמאות!

שעומז

New member
היי רגע אמיתי..

אבל עכשיו ברצינות, באמת אתה הולך להופיע קבוע בקאמל קומדי כי אם כן דבר , בן אדם אני מתה לראות אותך מופיע כמובן זה כדי שכולם יבואו, אתה תילחץ ואנחנו נצחק.. סתאאאאם... יום נעים ומקסים מיכל

שעומז

New member
אל תדאג!

זה טוב וסבבה להנמיך את הציפיות לגובה הדשא אבל זה לא הכל בכל מקרה יש לך ראש על הכתפיים אתה תצליח בכל תחום!!! שוף על המחמאות שאני מחלקת לך יא חרא אחד כדאי לך שתצליח בסטנד אפ אז אני אוכל להגיד שאני הכרתי אותך עוד לפני שנהיית סנוב (כן כן אתה תהיה סנוב אל תדאג!) אתה גם תשאיר את ניהול האתר ליהודה אבל אז הוא יהיה יו הפנר 2
ואז תשאיר את זה לגיא אבל הוא בעצמו יהיה בוכטיונר קיצור הלך על האתר!!! שבת שלום לכולם ויום מקסים ונעים! מיכל

faith2

New member
פששש....אמיתי../images/Emo13.gif

כל הכבוד!! והמשך הצלחה בתחום!....

maayanot

New member
אמיתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מזל טוב :-

ושתהיה מפורסם, תפזר עלינו אבק של כוכבים... טוב?

למעלה