בוקר טוב כולם
תשומת לב פליז:

../images/Emo124.gif../images/Emo124.gifבוקר טוב כולם../images/Emo70.gifתשומת לב פליז:

אז ככה, במסגרת העבודה המשותפת שלנו עם פופ ארט, מדי פעם נתארגן כולנו כדי לעזור לזמרכזה או אחר. אנחנו מהווים היום כוח ואין שום סיבה שלא נקדם את הזמרים ששייכים לאותה משפחה. ככה לפחות אני רואה את זה ואני בטוחה שתתנו לי יד לעזור בנושא. אז הפרוייקט הנוכחי הוא: אנחנו מנסים לקדם את השיר "נמשים" של אמילי קרפל- שמנוגן השבוע מידי יום בתוכנית סינגלס בגלגלצ, ולמרות שזה להיט מטורף (תשמעו את זה: כאן ( www.myspace.com/emilykarpel ) גלגלצ עושים שרירים ולא רוצים להכניס את זה לפלייליסט המלא. הם רוצים את תגובות הקהל! אתם קולטים???? אז מה שאני צריכה מכם [מכל אחד ואחת מכם, בלי יוצא מן הכלל], זה תגובה, אחת- לא יותר, מכל אחד. לא קשה, נכון ???? אלה הטלפונים שאפשר להתקשר אליהם (לפי סדר החשיבות לאמילי) סינגלס: 03-7655007 תקליטיה: 03-5126865 בחירות: 03-6066860 שידור: 03-5126684 אני מבקשת לכתוב כאן מתחת להודעה זאת, מי הצביע , איפה , כמה ולמה. חשוב לי לשתף פעולה עם אמנים חדשים, כי כשאנחנו נצטרך אותם להצבעות עבור המלכה שלנו, הם בשמחה יעשו זאת. אוקיי ???? ידעתי שאני יכולה לסמוך עליכם. אני אוהבת אתכם, אתם יודעים. יאללה לעבודה. תודה וטונות של תודות ממני.

חנוש124

New member
חזרתי :]

התגעגעתי המוןןןןןן אריאלו'ש אני יצביע עוד מעט :] אוהבת המוןןן חן

../images/Emo99.gif אמילי.

אני חורשת על הסינגלים שכבר שוחררו
היא באמת מדהימה
[נו, אני משוחדת. פופארט You Know....
]

לאהדורה

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo221.gifאני חולה על השירים שלה!

אחלה זמרת! :] אבל לא כ"כ הבנתי מה להתקשר איך מה להגיד והכל..

למעלה