הודעות ועדכונים:

../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif הודעות ועדכונים:

אהוביי ואהובותיי... הנה לכם כמה עדכונים חמים מהתנור: *** ההופעה שהיתה אמורה להיות ב- 11/6 נדחתה – כי יש כמה שינויים שהם רוצים לעשות במופע של ג'טיקס לפני שהוא עולה והודעה חדשה על מועד חדש תימסר לכם לפני, שתוכלו להתארגן. ***הדבר הנוסף הוא שב- 15/6 גילת תתארח ברדיו דרום בין 20:00 ל- 22:00 בתוכנית רדיו אקטיבי. אז ככה, גלגלוני, אני כבר רואה את פניך היפות נפולות, אז ממש לא. ההופעה תהיה, רק במועד אחר ואני מבטיחה לך שאני אגיע ואריע לגילתי יד ביד אתך. אני אכיר לך אותה, כמו שמגיע למעריץ שמשקיע כל כך הרבה בה ובהצלחתה. קח את מילתי. חוץ מזה... בקשר לראיון ברדיו, אני אזכיר לכם לפני, כדי שנוכל כולנו להקשיב ואחר כך לפתוח דיון בפורום, על כמה ענקית ותותחית היא היתה. אז רשמו בפניכם את היום והשעה, ובכל מקרה, אני אתזכר אתכם. נשיקות ושוב חג שבועות שמח לכולנו.
ארי.

1mayush

New member
ישששש ../images/Emo9.gif

עכשיו רק צריך לקוות שלמועד הבא לא יתקע לי אחד מהמבחנים הרבים שיש לי עד ה10 ליולי

CuteRic

New member
גם עצוב.. (מאוד עצובב :( ) וגם שמח(מאוד שמח)

טוב זה עושה אותי גם עצוב וגם שמח. מצד אחד, כלכך חיכיתי להופעה הזאת.. לראות אותה סופסוף.. איך היא נראית.. לשמוע אותה באמת.. ואני ידעתי שזה נדחה, אמרתי לך..:( מצד שני, עכשיו יהיה לי זמן לקנות לה מתנה (רק אתמול הבנתי סופסוף מה אני רוצה לקנות להD:) ולהכין לה ברכה והכל, כיאה לזמרת ענקית כמוך[= וגם.. עכשיו אני יפגוש את ארי.. ואת דושי 3> אז מצב אחד עצוב, מצד אחד שמח. העיקר שאני ישמע אותה ברדיו.. (אני מקווה שיש את זה ברדיו של הוט..D: )

למעלה