הלווווווווווווו

פרויז1

New member
../images/Emo124.gif../images/Emo124.gifהלווווווווווווו../images/Emo124.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

גייסו את כולכם למילואים?
מה קרה
לאן שמתם פעמיכם
אין כבר פורום
אין דין
אין מַסַּבּ
בסך הכל צהל צועד פנימה יפפפה מאוד ומצליח להשיג את היעדים שלו במלואם נכון לפחות לעד עכשיו. חמס מדיני - על הפרקט מדמם : העולם מונה אותו עם ציר הרשע, ותייג אותו סופית כארגון טרור. לישראל אישור עולמי לצאת למבצע. טוב לכם
יופי
תאכלו נוּנֵה פּוֹפי(לחם שמתנפח). חמס צבאי - הזרוע הבוחשת האירנית בחצרה האחורית של ישראל, חטף בקושלימממאשלו. ההוראות לחיילי צהל כוללות להרוג כמה שיותר חמושי חמס. בינתיים, הבנים עושים בצורה מעוררת התפעלות את מה שהתאמנו על הדגמים שלו במשך שנה וחצי. חמס עתיד לצאת בשן(אחת) ועין (אחת). אז מה כולכם התבצרתם??? תגיבו בבקשה!!!

niya

New member
אני כאן../images/Emo66.gif

באמצע הבישולים
(דווקא לא אוכל פרסי אם רצית, אלא ההיפך הגמור...)
אז הולכת ובאה
אני מקווה שלא יהרגו יותר חיילים בכל הסיפור הזה ושנגמור עם החמאס האלה אחת ולתמיד...

niya

New member
היום הייתי בשוק מחנה יהודה

ונכנסתי לכל מיני חנויות באחת מהן, חנות לכלי בית, פגשתי עולה חדש מפרס שאני מכירה מלפני כמה שנים. אדם יקר, מבוגר וחביב, שבקושי מבן 5 מילים בעברית אבל עושה ככל יכולתו לשרוד ולהתפרנס (גילו קרוב לשישם וחמש) בארץ. אז עכשיו הוא עובד אמל קרובי משפחה בחנות שלהם, מוכר בשעות הערב כשעתיים-שלוש ביום (ככה לפחות הצלחתי להבין ממנו). אני מחזיקה לו אצבעות שלא יזדקק לאיש ויוכל להתפרנס בכבוד בכוחות עצמו. כולל פנסיה וגיל מבוגר. האמת, שנורא רציתי להגיד לו להכנס לפורום, אבל אני פשוט יודעת שהוא לא היה מבין מה אני רוצה מחייו. אז שתקתי. אחר כך נכנסתי לעוד חנות לכלי בית
(החלטתי לקנות מנבטה, להנביט בה קטניות לפני שאני מבשלת אותן)
וגם שם, למרבה הפלא - היו שני פרסים, גם הם בקושי מדברים עברית... אחרי שהובהר שאין להם מה שאני מחפשת (לא מוצאים את זה בשום מקום! אוףףף!!!) וקניתי מהם מברשת לאסלה, שאלתי אותם מאיפה הם בפרס. תשובתם "מטהרן", ומיד כמובן הבינו שגם אני... אחרי שאמרתי שההורים מאספהאן אמר הגבר "האספהאנים משהו משהו,בה בה בה
תוך ליווי אמירתו בהגשת אצבעות הידיים שלו אל הפה בתנועת נשיקה. "ומאיפה בעלך? גם הוא אספהאני"? (באה מיד השאלה המתבקשת...) ואי ואי ואי מה נהיה כששמעו שאני לא נשואה!!! מיד הציעו לי פרסי, "בחור" טוב, (רק שאחרי חצי דקה ציינו בחצי פה שהוא בן 55, אבל בחור טוב!) מה נהיה להם, מה? מישהו יכול להסביר לי את זה???

../images/Emo6.gif. נשמע לי מאוד. מ-א-ו-ד מוכר...

רק שהם לא מציעים לי בחורים.... (ואם לא הייתי מופיע פה בשמי המלא - הייתי גם מרשה לעצמי לתאר שיחות, דאגות והצעות דומות) למדתי למלמל להם חצי משפט שאומר שכל מה שיבוא יבוא לטובה. (משהו בסגנון: "ארצ'י חיירה פיש ביה"). עד שהם מתמוגגים מהנסיון שלי לדבר פרסית - אני נעלם
secrets of the trade. עאלק.
אסף.

niya

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

secrets of the trade או לא כולה שילמתי להם 10 ש"ח על מברשת... אבא שלי בטח היה אומר שקניתי ביוקר

דוטקצי

New member
מאז ומתמיד בחרו פרגיות../images/Emo6.gif../images/Emo70.gif

niya יקירתי בוקר טוב אני מכירה היטב את ההתלהבות המלווה ב"בה בה בה " זה ידוע שפרסים אוהבים/נישאים לבחורות צעירות,
מאז ומתמיד בחרו פרגיות-ההבדל בין הורי הוא מעל 12 שנים,-ויש לזה יותר מחיר מאשר רווח=יותר חסרונות מאשר יתרונות,,, לך אני מציעה את ההפך- למה שלא תלכי על בחור צעיר
ורענן,
צעיר ממך-זה יעשה רק טוב,
יום נעם
דוטקצ'י נ.ב.למה התכוון אסף כשאמר-רק לי לא מכירים בחורים?

niya

New member
את ה"בה בה בה"../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

הוא אמר על זה שההורים שלי (ומכאן גם אני) איפהאנית
ולגבי אסף - לא יודעת למה התכוון, תשאלי אותו...

niya

New member
קשה../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

להגיד על ישאני פרגית... אולי לעומת גבר בם 55 (למרות שלדעתי אם הם אמרו שהוא בן 55 הוא בטח בן 65, הרי תמיד הם "מעגלים" כלפי מטה את הגיל של הגבר כדי שהאישה תסכים)

התכוונתי שלי באופן טבעי מציעים בחורות

זה הכל. ולא שום דבר מעבר
. (הכוונה היתה שאני מכיר את זה מהצד של הזכרים הרווקים שבחבורה).

niya

New member
פרסי../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

בטוח לא יציע לך בחור...

אשאיג

New member
אחמדיניג'אד כבר אמר

שבפרס לא קיימת התופעה הזאת. אין פרסים הומואים!!

למעלה