בעקרון נראה לי שכן.. תוסיפו אותי לשיחה גם.. לרובכם יש אותי במסנג'ר ~מקווה שלא אשכח~
נ נמש לנצח New member 30/7/05 #19 ../images/Emo45.gif בעקרון נראה לי שכן.. תוסיפו אותי לשיחה גם.. לרובכם יש אותי במסנג'ר ~מקווה שלא אשכח~
../images/Emo45.gif בעקרון נראה לי שכן.. תוסיפו אותי לשיחה גם.. לרובכם יש אותי במסנג'ר ~מקווה שלא אשכח~
L liel15 New member 31/7/05 #22 ../images/Emo45.gif אבל יום ראשון אני באילת הייתי שמחה להצטרף... אבל בכל אופן אתם יכולים להכנס למסינגר שלי: [email protected]
../images/Emo45.gif אבל יום ראשון אני באילת הייתי שמחה להצטרף... אבל בכל אופן אתם יכולים להכנס למסינגר שלי: [email protected]
G GalushGalush New member 31/7/05 #23 ../images/Emo27.gifנ"ש-בצושש.. היי.. תגידי, חיפשת אותי אתמול בהופעה? אנ'לא זוכרת אם ראיתי אותך...
ב בצה17 New member 31/7/05 #27 כההה :\ באסה שהלכת כבר חפיף בטוח אני אראה אותך בהזדמנות P: באה למפגש??? אם לא אולי תבואי למפגשציקי ב11.8 ציקי יהיה שמה
כההה :\ באסה שהלכת כבר חפיף בטוח אני אראה אותך בהזדמנות P: באה למפגש??? אם לא אולי תבואי למפגשציקי ב11.8 ציקי יהיה שמה
G GalushGalush New member 31/7/05 #28 ../images/Emo27.gifמממ..מחר המפגש? לא נראלי... אבל לציקי אולי אני אבוא..לא שאני מכירה משם מיש'ו אבל ציקי שווה אתזה.. למרות שב18 יש מפגש של שייגעצ בהייד אז אני עוד לא יודעת מה יהיה.. אבל בטוח ניפגש מתישהו! בואי אליי למסנג'- [email protected]
../images/Emo27.gifמממ..מחר המפגש? לא נראלי... אבל לציקי אולי אני אבוא..לא שאני מכירה משם מיש'ו אבל ציקי שווה אתזה.. למרות שב18 יש מפגש של שייגעצ בהייד אז אני עוד לא יודעת מה יהיה.. אבל בטוח ניפגש מתישהו! בואי אליי למסנג'- [email protected]
ח חיפושע New member 31/7/05 #24 ../images/Emo45.gif באיחורון קטנטן. ../images/Emo9.gif ../images/Emo15.gif
ח חיפושע New member 31/7/05 #30 בלעכס. >.< ../images/Emo15.gif חייב 10?! יש מסיבה עם בלע בלע בלע ובלע בלע בלע בקיבוץ... ואני לא רוצה לפספס אנשים שיכורים..
בלעכס. >.< ../images/Emo15.gif חייב 10?! יש מסיבה עם בלע בלע בלע ובלע בלע בלע בקיבוץ... ואני לא רוצה לפספס אנשים שיכורים..
ח חיפושע New member 31/7/05 #34 שיכורים, מסטולים ../images/Emo15.gif אותו חרא... העיקר שזה יהיה מצחיק מה שבטוח. אני לא שותה. רק.. אהמ. את הדבר השני הזה.
שיכורים, מסטולים ../images/Emo15.gif אותו חרא... העיקר שזה יהיה מצחיק מה שבטוח. אני לא שותה. רק.. אהמ. את הדבר השני הזה.
ה הרותמיזם New member 31/7/05 #31 על מי שכתב בשירשור... אז צריך לכלול אותו. צריך שיהיה שעה נוחה לכולם
B Breaking the Girl New member 31/7/05 #36 ../images/Emo45.gif אם אני אהיה על המחשב ../images/Emo3.gif [email protected]
ט טולייצ New member 1/8/05 #39 רק עכשיו ראיתי שלא תחשבו שאני סנובית בכל מקרה,הרעיון של הקומונה הסגורה הוא אחלה,והמסנג'ר שלי הוא : [email protected]
רק עכשיו ראיתי שלא תחשבו שאני סנובית בכל מקרה,הרעיון של הקומונה הסגורה הוא אחלה,והמסנג'ר שלי הוא : [email protected]