כנס - כנס - כנס|רמקול

../images/Emo124.gif../images/Emo124.gifכנס - כנס - כנס|רמקול

שלום לכולם, המחשב טופל וחזר לתחיה לזמן מה. אני מנצלת את ימיו האחרונים כדי להזמין את כולכם לכנס הקרוב של ארגון הלופוס בישראל. הכנס יתקיים ב-4 במאי 2003, בבית סוראסקי, שבבי"ח שיבא, תל השומר. מצורף קובץ עם ההזמנה. מי שלא מצליח לפתוח את הקובץ, שיודיע לי דרך האימיילשלי, ולא דרך כאן, לכאן אני לא תמיד מצליחה להכנס.ואז אשלח לו דרך האי מייל את ההזמנה, או דרך הדואר הרגיל, אם יצרף כתובת אישית. האי מייל שלי: [email protected] שתהיה שבת טובה ונעימה

gaia20

New member
ההזמנה מופיעה בטאגליינס

למי שלא מצליח להכנס דרך הקישור שכוכי נתנה מוזמן לנסות לפתוח את ההזמנה דרך השורה הנעה למעלה כמו כן, האירוע מופיע גם בלוח האירועים של הפורום.

../images/Emo63.gifכתבה בג'רוזלם פוסט../images/Emo63.gif

שוב שלום ביום חמישי האחרון 10.4.03, פורסמה כתבה נרחבת על המחלה ועל הארגון בעיתון ג'רוזלם פוסט. קוראי האנגלית מוזמנים לקרוא את הכתבה המצורפת כקובץ וורד. (מכיוון שנדרשת הרשמה לכניסה לכתבות בעיתון, אני חוסכת לכם את התהליך ומביאה את הכתבה כקובץ מצורף ולא כקישור מצורף). הכתבה נמצאת בשלבי תרגום, ותוכל לבוא גם לידיעת קוראי העברית. שבת נעימה

ידעתי מתי להרשם לעמותה - איזה יופי|

בדיוק בשבוע שעבר . ורציתי גם להגיד לכם שמי שענתה לי בטלפון היתה מקסימה. אז מה אתם אומרים שאשנה את השם או שאשאר איתו אחרי שהרופאה שלי הודיעה לי שזהו זה וגמרנו. כתבתי מגילה למטה אבל בטח הרדמתי את כולם. שוב נורא תודה לכם על הכל ושבת שלום ונהדרת

למעלה