לידיעתכם אהוביי ואהובותיי.....

../images/Emo124.gif../images/Emo124.gifלידיעתכם אהוביי ואהובותיי.....

הקטלוגים אצלי ביד !!! ולא סתם קטלוגים אלא חתומים ע"י גילתי המלכה שלנו !!! מי אמר אני ולא קיבל ?? מי עוד לא שלח לי כתובת + מס' פון??? יאללה... קיבלתי רק 4 מסרים, ואנחנו קצת יותר פה.... ק-דימהההההה אני מחכה. ברגע שכולם יכתבו לי אלך לשלוח בבת אחת בדואר. זה שלכם, בשבילכם ומגיע לכם. אז היידה יפים ויפות שלי. אתם זוכרים מה אנחנו עושים בין לבין נכון? תגובות , הצבעות, טלפונים, הכל מכל וכל..... יאללה... חוזרת לניקיונות של פסח. מחבקת את כולכם ואוהבת אתכם הכי שבהכי !!!

1mayush

New member
כל הכבוד לך על המאמצים ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

ולגילתי על החתימות :) שאת במסן' תשלחי לי הודעה..

אני ישמח לקבל אחד כשיהיה מפגש תשמרי לי?

ולגבי מה שאמרת עם המספריי פאלפון אז מחר הפאלפון יהיה אצלי אמא שלי בחופש אז הוא יהיה אצלי

לאהדורה

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo221.gifאבל אמרת רק פלאפון .. XD

שלחתי מסר שוב עם כתובת + פלאפון. וכל הכבוד אריאלה!

sHiR TaDmOr

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

כבר יש לך את הפרטים שלי
.

CuteRic

New member
אריי!!

קיבלת את ההודעה שלי? אני לא יודע אם אני שולח לך טוב.. תגידי לי אם קיבלת..

כפרה אני כרגע בהפסקת קפה, אם אתחבר למסן

כל העולם ואחותו יתנפלו עלי. אל תדאג, לך אני שולחת את החתימה הכי יפה ועוד עם לב, איך אני? את הקטלוג שהיא נתנה לעדי, הבת שלי אשלח לך, ועכשיו איך אני??? תגיד שאני לא אוהבת אותך, נו... תגיד... דבר איתי אח"כ. איך שאסיים להכשיר את המטבח אתחבר. מבטיחה. אל דאגה, רק בשבוע הבא אני שולחת, כי עוד לא קיבלתי מסרים מכולם, וגילתי הכינה לכולםםםםם קטלוגים חתומים, אז לא לדאוג.

CuteRic

New member
חתומים אחד אחד? או כזה בהדפסה מעאפנה?

מי אמר שאת לא אוהבת אותי? D: ואוף כבר תתחברי.. כמה שעות..

בטח חתומים אחד-אחד.... באהבה היא עשתה את זה

אין עליה, חבל לך על הזמן.... ודיר באלאק להעיז לחשוב שאני לא מתה עליך. אני הרבה מתה עליך.... אני לא מתחברת כי כולם יקפצו עלי... המבוגרים האלה קרציות, לא מבינם שאני עסוקה ומ.. את המוח {מבלבלים, כן?}.. נגיד...

לאהדורה

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo221.gifגמאני רוצה עם לב.. ../images/Emo7.gif../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif

וקיבלת את שלי?

1mayush

New member
גם לי יש אחד? ../images/Emo11.gif

חחח סתם אני לוקחת באופן עצמאי

זה ברור מאליו, לא???

אתה מצחיק... שלך, לילד המיוחד שאני אוהבת אנ לא אדאג??? מצחיקון. נסה אותי ואח"כ תדע אחת ולתמיד מי אני... חיבוק ענקי מוכשר שלי
ארי.

למעלה