מפגש פורום מתקרב אין לי תשובות ממכם מי מגיע? עוד שבוע (להודיע לי בבקה כי כל אחד צריך להביא משהו)
S sarita4 New member 26/4/07 #1 ../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif מפגש פורום מתקרב אין לי תשובות ממכם מי מגיע? עוד שבוע (להודיע לי בבקה כי כל אחד צריך להביא משהו)
../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif מפגש פורום מתקרב אין לי תשובות ממכם מי מגיע? עוד שבוע (להודיע לי בבקה כי כל אחד צריך להביא משהו)
H handlessman New member 26/4/07 #3 טוב אני נראה לי אבוא להשתחרר קצת מהמבחן בטמטמטיקה שיש לי באותו יום...
K keren arbel New member 26/4/07 #4 היי שרית נראה לי שגם אני אצליח להגיע, למרות שחשבתי שלא... אז קחי אותי בחשבון- לפחות לבינתיים...
H handlessman New member 27/4/07 #9 אמאל'ה! את יודעת איך הפחדת אותי?!? כבר שקלתי לא לבוא, היו לי כל מיני דעות אובדניות, את יודעת...
Y YulaShpil New member 29/4/07 #10 מציעה הצעה למרות שלא אגיע, אולי מישהו יכול להביא איזשהו טייפ/דיסקמן עם רמקולים וסוללות, ותביאו קלטות/דיסקים של ברוזה כדי להנעים את הזמן עם מוסיקת רקע? זה יכול להיות גם נחמד עבור אלו שלא מכירים אי אלו אלבומי ברוזה... והכי חשוב: תבלו גם בשבילי אוהבת, יעל
מציעה הצעה למרות שלא אגיע, אולי מישהו יכול להביא איזשהו טייפ/דיסקמן עם רמקולים וסוללות, ותביאו קלטות/דיסקים של ברוזה כדי להנעים את הזמן עם מוסיקת רקע? זה יכול להיות גם נחמד עבור אלו שלא מכירים אי אלו אלבומי ברוזה... והכי חשוב: תבלו גם בשבילי אוהבת, יעל
G glitter8 New member 2/5/07 #11 אני בטוחה ששרית כבר דאגה לכך שיפעילו ברמקולים של גני יהושוע את המיטב לעכשיו....