מפגש

מיכל @

New member
../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif מפגש../images/Emo70.gif

למי שלא ידע, למי שלא שמע ולמי שרוצה להתעדכן, הנה הפרטים: המפגש הוא יוזמה של פורום הורים אחרי טיפולים. הרעיון הוא מפגש גדול של כל משפחות הטיפולים (עם ובלי ילדים), יחד עם משפחות שלא עברו טיפולים, שמעונייניות לתמוך ולהביע סולידריות במאבק. למפגש אנחנו נזמין את התקשורת וכך נראה את המאבק שלנו לקהל הרחב בנימה חיובית. המפגש פורסם כמעט בכל הפורומים הקשורים להורות בתפוז ובפורום פוריות בנענע. אנחנו גם מבקשים שמי שהתפקד ורוצה לעזור יותר, ינסה לגייס לעניין גם חברים וקרובי משפחה. כמה שיותר, יותר טוב. עד כה התפקדו מעל 65 משפחות, והיד עוד נטויה!
המפגש ייערך ביום חמישי, ה-16 באוקטובר (חוה"מ סוכות), יתחיל בשעות אחה"צ המוקדמות ויסתיים מתי שיסתיים.
המיקום המדוייק טרם נקבע, אבל המפגש יהיה באיזור ת"א והסביבה. מי שעדיין לא התפקד, בבקשה להתפקד תחת שרשרת זו או במסר אלי.

יש לי רעיון שקשור למפגש.

יש לנו בפורומים השונים הרבה צלמים מוכשרים, חובבים ומקצועיים (ע"ע ההורים של תמר ה
) - אולי במפגש יצולמו הילדים והתינוקות ואח"כ נארגן תערוכת צילומים ואולי אף קטלוג. יש בתערוכה כזו גם אלמנט של יחסי ציבור אבל גם כח, כי ברגע שאנשים ייחשפו למאסה של תמונות של ילדים שנוצרו מטיפולים הם יבינו במו עיניהם שמדובר פה על חיים ולא על עוד סעיף בתקציב.

חן123

New member
אני משוכנעת שלבעל שלי

לא תהייה בעיה לצלם, אם מישהוא מעוניין. השאלה היא אם מישהוא יסכים לארגן לנו תערוכה (או לנדב לנו גלריה), וגם אם זה יעניין מישהוא לבוא לראות, חוץ מאשר אותנו....

נראה לי רעיון אדיר

ואני משוכנעת שנמצא איפה להציג את התמונות (כי גם המקום שיציג ירבל הרבה יח"צ ומבקרים). אני מתנדבת לצלם למרות שאני לא מקצועית ויש מוכשרים ממני בתחום.

מם 1971

New member
ניתן להציג את התמונות ב-Y-NET

בגלריה שעושה גילי דור בדיוק לנושא הזה.הרעיון נ-פ-ל-א!

זה מה שאני כל הזמן אומרת../images/Emo70.gif

שאין אין אין על הפרצופים התמימים והמקסימים של הילדים שלנו. אני חושבת שמעבר לאלמנט הריגשי, ממיס הלב (יש כאלו שמגיבים לזה טוב ויש כאלו שלא...) הרי שברגע שרואים את הילדים האלו For real אז כבר מרגיש אחרת. כי הפרצופים הללו לא היו זוכים להתקיים לו היה מתקיים החוק המוצע... ולראות ילד חי, מקסים ומתוק ולחשוב שלא היתה לו זכות קיום... בפני זה קשה לעמוד!

גם אני אשמח לצלם

למרות שאני לא מקצועית ויש לי רק את מצלמתי הדיגיטלית הלא-מקצועית בעליל.

oorly

New member
חשוב להזכיר שבתאריך הזה מתקיים

קמפיין ענק שעורכים משפחתו של רון ארד בשיתוף חייל האויר, ומן הסתם כל התקשורת תעסוק בזה!!!! צריך לחשוב טוב על התאריך!!

מיכל @

New member
אורלי

לפי דעתי לא צריך להיות קשר. הקמפיין של משפ' ארד יעמוד מן הסתם בראש החדשות. המפגש שלנו יעמוד (בלי קשר אליהם) מן הסתם בשולי החדשות, כאחד הקוריוזים שמראים לפני התחזית.
אנחנו פשוט לא מספיק מעניינים. אלא אם כן תהיה בעיה להביא פיזית את התקשורת למפגש, אני לא רואה קשר. את רוצה להתחרות ברייטינג עם רון ארד?

כדאי לשנות את התאריך!!!

גם הסיכוי לקבל מעט חשיפה לפני התחזית מצטמצם כשכולם יעסקו בהפגנה האדירה למען רון ארד. חבל לפספס את ההזדמנות!

מיכל @

New member
שלומי

אתה מבין שמדובר פה ביותר מ-70 משפחות שכבר התפקדו לתאריך המסויים הזה? לא נראה לי שזה כל כך פשוט. וחוץ מזה, לרוב ערוצי הטלוויזיה יש יותר מכתב אחד, לא?

רחל5

New member
זו באמת בעיה טכנית קשה

אבל המטרה העיקרית של המפגש הזה היא התקשורת, ואם באמת יש משהו דומה עבור רון ארד באותו יום, לא יביאו שני אייטמים דומים, ובכל מקרה לרון ארד יש קונצנזוס יותר גדול כך שהנושא שלנו יפספס את הקהל. זו הערכתי, אבל אני מבינה קטנה מאוד בתקשורת. מצד שני, אולי זה יהיה תרוץ להביא כמה שניות של המפגש שלנו כאייטם דומה.

oorly

New member
ממש לא רוצה להתחרות ברייטינג

עם רון ארד. אבל נראה לי שהסיכויים שנצליח להביא את התקשורת ממש קלושים.

הרמוניה

New member
מסכימה שהעיתוי בעיתי-זה נכון אמנם

שיש יותר מכתב אחד- אבל בנושא גדול כמו הקמפיין לרון ארד-התקשורת שולחת הרבה נציגים שיכסו את הארוע מכל מיני זוויות וקשה יהיה להביא נציגים גם למפגש שלנו. מצטרפת להצעה לנסות להזיז את התאריך-למרות הקושי הלוגיסטי הרב הכרוך בכך. הרמוניה

למעלה