משחק חדש
..

../images/Emo124.gif../images/Emo124.gifמשחק חדש../images/Emo103.gif../images/Emo70.gif..

אוקיי אז אני וסיוון ((חולת בנחה)) החלטנו לפתוח משחק חדש....ואנחנו צריכות לדעת מה אתם חושבים..אם אתם חושבים שכדאיי שנעשה את המשחק, ואתם רוצים אז תגיבו פה
אז ככה: המשחק יהייה ביימיי ראשון וחמישי.. אני וסיוון ננהל את המשחק.. מה שם המשחק
המשחק דומה ל-מי אני, בקרוב ייבחר שם((או שזה יהייה השם)) אז איך משחקים
אז ככה, המשחק דומה מאד למשחק מי אני רק שזה של גולשיי הפורום, למשל: אני וסיוון בוחרות מישהו והוא כותב בכינוי מי אני..((בכינוי חדש
וכל מי שרוצה להשתתף במשחק מנסה לדעת מי זה..
כך שהוא צריך לשאול שאלות ובעיקר של כן ולא..ולפי כך לדעת מי חבר הפורום, למשל: השחקנית האהובה עלייך היא פלור הוא עונה כן או לא..ואז מנחשים..ביימיי ראשון וחמישי אני וסיוון נפתח את המשחק, שלפניי זה מי שיירצה להיות מי אני יישלח לנו מסר ואנחנו נבחר כל פעם מישהו אחר..
שהוא יהייה..אנחנו נתן רמזים קטנים ואתם תצטרכו לגלות
, מי שמגלה הוא יהייה המנצח של מי אני לאותו סיבוב
טוב אנחנו מקוות שהבנתם ושתאהבו את המשחק
תגובות, הצעות, ייעוצים ותלונות ייתקבלו בברכה

אוקי- הסבר חדש ומקווה שיותר מובן:

כל מי שיגיד לנו שהוא רוצה להשתתף אנחנו נרשום אותו שהוא בפנים.
פעמיים בשבוע יהיה לכם מישהו "חדש" בשם "מי אני?" שזה בעצם אחד מחברי הפורום, שרצו להשתתף במשחק. את ה"מי אני" תצטרכו לגלותזוהי בעצם המטרה איך מגלים
שואלים שאלות של כן ולא. למשל: האם את אוהבת את בנחמין רוחס(ההורס
..הייתי חייבת..סורי..חח.)
ה"מי אני" עונה לכם(בכן או לא) ככה אם מגלים מי זה מחברי הפורום ה"מי אני"
. מי שגילה הוא זה שניצח באותו סיבוב
פעמיים בשבוע אנחנו נגיד למישהו לפתוח משתמש חדש שיהיה בכינוי" מי אני". אנחנו ניתן רמז התחלתי, כמו למשל: היא\הוא ראה\ראתה קטנטנות. את השאר תצטרכו לגלות לבד
עכשיו יותר מובן
מקווה
עדין יש שאלות
שאלו
בבקשה להגיב

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifאז, כל מי..../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif

שרוצה להשתתף שיכתוב....כדיי שנוכל לדעת מי כל המשתתפים
ואם עדיין((אחרי ההסבר של סיוונ'וש)) יש לכם שאלות או כל דבר אחר תכתבו לנו....

חח..יש משהו שבדיוק לא הבנת?

כי נסיתי לכתוב את הכל בצורה הכי נכונה. מה לא הבנת
איזה חלק בערך..שאלי שאלות, אני אענה לך

B R A Y E R

New member
מנהל
אפשר יותר פשוט

ובמקום כל הסיבוך הזה לעשות את משחק החפרפרת

אני ובר בחרנו את זה. רוצה או לא?

כי החפרפרת מכירים, שלו עם קצת שינויים...שיהיה מעניין...כי אחרת כל הזמן אותו הדבר? משעמם...

למעלה