פרוייקט פורומי

בצה17

New member
../images/Emo124.gif../images/Emo124.gifפרוייקט פורומי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

בגלל חוסר במנהלים שלנו. ובגלל שהפורום גוסס. ישבנו וחשבנו מה לכל הרוחות אפשר לעשות כדיי להחיות את הפורום? ובכן עלה בראשי רעיון- ג'יזס קרייסט כבר כמעט נכחד מתודעתנו! יובל ע"פ השמועות מתעצל להמשיך לכתוב אותו! ובכן - עזרו ליבול להמשיך לכתוב ת ג'יזס קרייסט. שלחו לפה קומיקסים להמשך הסיפור. ניתן של תבנית אחת של הסיפור וניתן של מס' תבניות. נאגור את כולם יחד. נערוך ונמשיך ליובל את הקומיקס (ואולי נשלח לו גם באי מייל ונתחנן ממנו שישים באתר בתור המשך לקומיקס שלו ויתן לנו מקום כבוד) אז יאאלה לעבודה!

elezrit

New member
לא!לא!לא!../images/Emo105.gif

יובל לא מתעצל לכתוב!! להפך.. הוא המשיך לכתוב.. ויש לו המון רעיונות רק ש.. איזה חבברת קומיקסים או משו כזה... אממ.. רצתה להוציא את הקומיקס שלו לספר.. אז בנתיים הם אסרו עליו להמשים לפרסת את זה... הם עדיין בהליכים כלשהם..חחחח מקווה שזה הסביר את האי הבנה..חח עור. אהה.. וציקי לאוין..

dsol

New member
חחעחחחח כן בטח

אתה אכשרה לוקח ברצינות דברים שיובל אומר ?! :O חח הוא סתם עצלן ואין לו כח

elezrit

New member
**את

ולא יודעת.. אני לא רואה סיבה שהוא ישקר.. כאילו למה..?!?!

dsol

New member
חח זה יובל

הוא אף פעם לא רציני ! הוא כתב את זה בצחוק לא בכוונה לשקר הוא אומר בצורה יפה שהוא עצלן ואין לו כח לקומיקס ומצטער שהבלבלתי

elezrit

New member
זה בייסיידר..חח

והייתי בטוחה שהוא אמר את זה ברצינות.. כי זה גם נדיר שהוא כותב..חח ולמה לבנדם לשקר..חחח
בלע.. כנראה שאני לא מכירה את הראש שלו..

yardenbm

New member
יש לי הרגשה

שיובל צחק כשהוא רשם את זה עם כל הכבוד כישורי הציור של יובל דיי גרועים והנושאים של הקומיקס לא מתאימים לצאת מגדר מחתרתי

רותמיתXD

New member
XD

גמאני ראיתי את זה בפורום בהייד פארק. נראה לך שהוא רציני???????? חח הוא אמר את הציניות מוחלטת! מכו בחברה יפנית מתעניינת בלקחת זכויות על הקומיקס.. זיבולים! חחח הקומיקס שאני עושה יותר רציני!

בצה17

New member
אז אני אומרת...

שבואו נעזור ליובל להמשיך לכתוב את הקומיקססס
יאאלה אנשים להפעיל את היצרתיות ולצייר המשך לקומיקס. לסרוק ולהעלות לפורום!

K i f

New member
הייתי מצייר אם רק הייתי יודע לצייר

אבל אני תמיד מוכן להציע רעיונות

למעלה