קריאה להתייצבות חובההה

../images/Emo124.gif../images/Emo124.gifקריאה להתייצבות חובההה ../images/Emo124.gif

טוב כנראה שאצטרך לנקוט בשיטה הקשוחה!! חברים, לא תעברו את הקורס אם לא תרשמו נוכחות, מייד!!!!!! שפרד!! יקרה, איפה את?!?!?! נעלמת לנו!!! מקווה שהכל בסדר איתך כי מזמן לא שמעתי ממך! מלוחההה
נגמרו התירוצים! 25/2 כבר כאן, את הסמינריונים היגשת ואת הלימודים סיימת (שיהיה בהצלחה בהמשך הדרך
) ולעניינווו, מה שאמרתי, אין לך תירוצים כבר. יאללה נוכחות!! מיכאל! טוב בינתיים מצבך יותר טוב
רק להזכירך, מטלת "יא רב אלקוואת" מוטלת עליך היום ואם לא תעמוד בה אצטרך להוריד נקודות
אבל אני בטוחה שתעמוד בה
ליון!!!!!! מקווה שהכל בסדר איתך, הרבה מאוד זמן לא שמענו ממך!! נא לשלוח אות חיים
תינו?!?! האלוו?!?! מישהו בבית??!
ואחרים.... שו 2וסיתקו?!?!

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifאיזה כיף שמישהו עוקב פה../images/Emo13.gif../images/Emo3.gif

אין טעם שאגיד מה מפריע לי
.. כי הבעייה הי אלא לספר אלא האם זה ישנה..
טוב אני לא אדבר ברמזים..ולא בגלוי..היינו הך. מה עם המפגשון..רעיון שלך..יאללה קדימה!
ולכולם שרגל פה רגל שם.. הייק אללי בי2אמינקו עלא ביתו?

ערבית

לא הבנתי אותך. פשוט אנא מע ביככי ערבי אנכי ה" אלהיך אשר הוצאתיך מארץ מצרים מבית עבדים. לא יהיו לך אלהים אחרים. פשוט לפני שמצוטטים פסוקים מן הברית החדשה נא לעשות הכרה עם הברית הראשונה. חג פורים שמח.

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifפורים שמח גם לך../images/Emo9.gif

חג מקסים והיותר מקסים זה סיבת החג..יתברך שם אלוהינו לעד!! כמובן שאנו גם מכירים את התנ"ך..יפה מאוד
כי הוא חלק בלתי נפרד מהספר הקדוש.

גידעון1

New member
אל דאגה העם הנבחר מגיע להצלה../images/Emo13.gif

ראית איך אני גורם ליעקב לעבוד שעות נוספות? חחח

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifכל הכבוד ליעקב../images/Emo9.gif

באת בזמן הנכון.. עיתוי אלוהי מה שנקרא
שהשחיקה כבר מילאה את האוויר פה עד שכבר אפשר לתפוס אותה ביד
ואני עדיין לא הבנתי מי זה השה הירוק!!!

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifממ והוא איכשהו הרשה לך להתמיד עם

סמים לתקופה מסויימת...
... אתה יודע קראתי את הסיפור הזה שלך לפני איזה חודש או יותר..ועדיין שאני רואה את השם שלך נזכרת ישר בשה הירוק וזה כזה..לא ברור לי מספיק עדיין
בכל מקרה אני מתנצלת על החפירה הזו... ממ אתה עדיין רואה אותו?..הוא אמר לך אחרי שבכולך חזרת לאלוהים שהוא ישוע?... כמובן רק אם תרצה לענות אתה מוזמן

אני יודע שהוא ישוע

אני מאמין שהמטרה שלו באותה התקופה, הייתה להציג את עצמו בדרך שאני אבין מי הוא, ולהציל אותי מהסמים. הוא פתח בפני בזמנו את הדרך לצאת מהסמים אל הדרך המדהימה שלו, אך לצערי העדפתי את דרך הסמים, ולמרות זאת בחסדו הרב, לאחר מספר שנים, הוא שחרר אותי מהסמים. כשאני חושב על זה, הסיפור שלי מזכיר לי מעט את יציאת מצרים של עם ישראל, אלהים בטובו, הביא אותם עד לקדש ברנע, ומשם רצה להכניס אותם לארץ המובטחת, אך בסירוב לבבם, וחוסר אמונתם, הם נאלצו ללכת במדבר 40 שנה. אצלי תודה לאל זה לקח "רק" שבע שנים(שבע שנים יותר מדי). הם שוחררו מעבדות פרעה ומצרים. אני שוחררתי מעבדות החטא והשטן. הללוייה! אני בהחלט לא מאמין שסמים הם פתרון כלשהו- הם לא, הסמים הם דרכו של האוייב של השטן להרוס את האדם, (ואת מה שהשטן ניסה להרוס עם הסמים, ישוע שיקם ומשקם, השבח לאל). נקודה נוספת מתוך התנסות בעישון מריחואנה, כשאדם מעשן את הסם הזה, הוא נכנס לעולם של הרוחות, ועובר מדבר לדבר, כלומר יש קושי לעיתים להתרכז בדבר אחד. ואני מאמין שעישון מריחואנה הוא פתח לשטן להכנס לתוך האדם עם השדים שלו. אני יודע זאת מנסיון אישי, וממה שראיתי אצל אחרים. אל תתנצלי, אני תמיד שמח לענות.

למעלה