תזכורת- תמונה לפורום

../images/Emo203.gif../images/Emo203.gif מהי אופנה בשבילך?

מהי אופנה בשבילך? הרעיון- למצוא תמונה חדשה לשער הפורום. ולכן..... כל אחת מוזמנת להעלות תמונה אחת שיכולה להתאים למטרה זו. אחרי שכל התמונות יעלו, נבחר את התמונה החדשה לשער. בהצלחה לכולן!

מהי אופנה בשבילי../images/Emo2.gif

אופנה זה משהו שימשוך הרבה אנשים ,אבל עינין טעם באופנה ישמור את נאמנות שלו לבגדים שהוא קנה והם מתאים דווקא לו ולא לכול הקהל שהוכתבה האופנה

loligoth

New member
../images/Emo214.gifהתמונה הזאת במקור היא אמנות מחאתית

אבל אם אנחנו נשתמש בה כבר לא יהיה בה עוקץ :]

loligoth

New member
../images/Emo214.gifו...

כל דבר כמעט של Silvia papas... שהעבודות שלה מדברות על אופנה והן מהממות מבחינה ויזואלית.

אופנה זו אמנות לכל דבר

ויש חנויות בגדים שאני נכנסת אליהן ונהנית כמו בתערוכה במוזאון. זו מופלא וקסום בעיני מה שמעצבים מסוגלים לחשוב עליו. בחרתי את התמונה הזו כי היא היתה הכי קרובה למה שעלה לי בראש.

שאפולי

New member
לדעתי אופנה

זה דבר דינמי שחייב להתחדש ולהתאים את עצמו לגיל מבנה גוף תקופה אופי טכנולוגיה וכו'... ולכן מתאימה פה לדעתי תמונה של מדונה! למרות שהסטייל שלה הוא לא הטעם המובהק שלי אבל היא אייקון אופנה אמיתי- היא לא מחקה היא ממציאה היא מתאימה את עצמה כבר עשורים ותמיד נראית טוב ומעודכנת!

../images/Emo124.gif../images/Emo124.gifתזכורת- תמונה לפורום

תזכורת למי שעדיין לא הספיקה, אנחנו מחפשים תמונה חדשה לשער הפורום, אז כל מי שמעוניינת נא להעלות את התמונה הרצויה. בסוף התהליך נבחר כולנו יחד- תמונה חדשה. בהצלחה

למעלה