Closer to the edge week

../images/Emo124.gif../images/Emo124.gifCloser to the edge week

אז הנה עוד דרך של הלהקה לגרום לנו לעבוד.. וקשה. כל יום הלהקה מפרסמת משימה שקשורה לשיר שהאשלון צריכים לעשות, והפרסים הם שונים ומגוונים. הפעם- יש להכין אייקון של Closer to the edge ולשים אותו בפרופיל הפייסבוק/טוויטר במשך שבוע, למי שיש את האייקון הכי יפה התווסף לרשימת הfollowers של ג'ארד.. (....אני חייבת לומר את זה טוב?! נו באמת! ) ויקבל RT לאייקון. בנוסף הם מבקשים שתבקשו את CTTE בכל תחנות הרדיו.. הנה קישור למשימה http://thirtysecondstomars.thisisthehive.net/blog/2011/01/24/closer-to-the-edge-week-of-missions/

Pooola

New member
דווקא אותי זה מאוד מרגש שג'ארד יעקוב אחרי

אני מאווווווווד מקווה שהיוזר של ישראלי אשלון משתתף בואו שכל אחד יכין אייקון של CTTE נבחר את הטוב ביותר ונעלה! אם נזכה ג'ארד בטוח יראה עידכונים שלנו!!

RenanaD

New member
יאללה, מתאים

הדבר היחיד שאני יודעת לעשות בצייר זה פרינטסקרין, ולקשקש על זה קצת
אז לא נראה לי ששווה לנסות אפילו... חחח אבל הרעיון הזה זורם לגמרי, נחליף.

RenanaD

New member
אבוי, הוא בכח מנסה להעיר את הפאנגירלס? ../images/Emo6.gif

ג'ארד יעשה RT ויעקוב אחרי הזוכה... ועוד למשך שבוע! אוי נו. אני אוהבת את ג'ארד, באמת, אבל אני הייתי מתביישת לתת כזה פרס. ולא קשור - זהו, נגמר להם מ-"הוריקיין"?

RenanaD

New member
../images/Emo26.gif טוב יאללה, נשארו 5-6 ימים לשבוע CTTE

נעשה את התחרות הזאת שנטע הציעה. צריך להחליט על זמן סביר שאנשים פה יספיקו לעבוד על האייקונים שלהם, ועוד זמן סביר להעלות אותם לפה ולאפשר לכולם להצביע למועדף עליהם. ואז נחליף בטוויטר שלנו. כמה זמן נראה לכם שצריך לכל שלב כזה? יום יספיק?

יום שלישי - משימה חדשה

Facebook Focus: link the ‘Closer to the Edge’ video on your status and as a comment on some of your facebook friends. Change your main profile pic to your favorite CTTE video image. Tag 30 Seconds to Mars in your status with the video link, and we will choose a few of you to thank on OUR status. Want to go to the MARS show in Austin, TX on 1/25 and Houston, TX on 1/26? Change your default pic to a Closer to the Edge graphic or video still and leave a comment on the Thirty Seconds To Mars Facebook Page, and one lucky winner will be chosen at random for each show for 2 FREE tickets! שימו לינק לקליפ של CTTE בסטטוס ובפרופילים של החברים שלכם. שנו את התמונה שלכם בפייסבוק לתמונה האהובה עליכם ביותר מהקליפ. תייגו את 30 בסטטוס שלכם יחד עם הלינק לוידאו ואנו נבחר להודות לכמה מכם בסטטוס שלנו. רוצים לזכות בכרטיס להופיע באוסטין טקסס ב-25/1 וביוסון טקסס ב-26/1 ? שנו תמונת הפרופיל שלכם לתמונה או וידאון מCTTE, הגיבו בפרופיל שלנו בפייס ואנו נבחר כמה מכם באופן רנדומלי..

Carpediem24

New member
פרוייקט לשבוע CTTE

הרעיון הוא שאנשים ישלחו לי תמונה עם מילה מהשיר ואני כבר אסדר את זה בעריכה. מה אתם אומרים?

STEMINEM

New member
אתמול נרדמתי עם MTV ROCKS פתוח

3 בלילה התעוררתי כי שמעתי ת'קליפ של הוריקן.. ראיתי אותו קצת וחזרתי לישון משו בתת מודע נראלי מוזר

A Modern Myth

New member
../images/Emo207.gifלפני 2 דקות היה את הקליפ של CTTE

בVH1 ב"אהובים ביותר"!!!! אף פעם לא ראיתי את הקליפ הזה בטלוויזיה. וזה עשה לי את היום

Pooola

New member
יש ערוץ ביס שהיה פתוח בקיץ כל סופ"ש...

וזה היה בדיוק בתקופה שלפני ההופעה והיה את CTTE לפחות אחת לשעתיים... אם לא אחת לשעה! אני וחאותי היינו עושות ווליום הכי גבוה ומתחרפנות
ופעם ראיתי באמטיוי משהו ממש מפתיע וחד פעמי - ההופעה של שלושים מרוק אמ רינג 2010 כשהוא שר TIW!!! מיד אחרי זה טסתי ליוטיוב לראות את כל השירים מההופעה XD

למעלה