הצילו אנשים

../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif../images/Emo124.gifהצילו אנשים

טובים תרופה נגד כינים לשער שאי אפשר לסרק בשום פנים.משהוא שאפשר לחפוף איתו,להספיג בשערות.זכורות לי טבליות שיש לבלוע - לא זוכרת איך קראו להן. אם לא תהיה ברירה נגלח את מחלפות הראש.

חייבים לסרק! בכל מקרה!

מה שעושים זה לוקחים לחות לשיער ללא שטיפה-כמו זו של נטורל פורמולה לדוגמא. על כך כף מסיכמה מוסיפים 4 טיפות שמן עץ התה האוסטרלי. מעסים ככה טוב טוב לתוך שיער והקרקפת ומינחים לחצי שעה. אחרי זה מוכרחים לסרק! כדי להוציא את הכינים והביצים המתות. אין דרך אחרת. גם צריכים לחזור על הטיול אחרי שלושה ימים ואז שוב אחרי שלושה ימים. בינתיים למניעה מורחים את הלחות ללא שטיפה(ככה הכינים לאצ נדבקות לךשיער ולא מטילות ביצים)ומאחורי האוזניים ועל הערוף מורחים מעט שמן רוזמרין מהול בשמן נשא. פתרון יותר פשוט-לגלח את השיער...

iditush11

New member
כמו שרווינסרה אמרה לך אין מנוס

חייבים לסרק את השיער, אני שמעתי גם שחומץ הורג כינים. בהצלחה.

0 אור 0

New member
חומץ לא הורג כינים

החומץ רק ממסי את הדבק שבו הביצה דבוקה לשערה ואז מאפשר בסירוק להרחיק הרבה מהביצים מהראש. אני מכירה חומר הומאפתי שמונע כינים ואם את רוצה אשלח במסר איפה אפשר להשיג אותו, אבל כפי שאמרו לפני: אין תחליף לסירוק - קודם את צריכה להפטר מהכינים , ורק אז החומרים השונים יעזרו לך למנוע הופעה חוזרת של כינים.

ה מוזה

New member
תרופות סבתא לכינים

תוכלי לקרוא גם בקישור שמצורף עצות לטיפול בכינים למה אי אפשר לסרק את השיער? בכל אופן שטיפות עם חליטת רוזמרין[ כמה עלי רוזמרין להרתיח במים לסנן ולשטוף, אם אינך סובלת מנטיה ללחץ דם גבוה , עשוי להרחיק אותן] בנוסף, היה כאן שרשור מעניין בעבר ,גם בו עצות סבתא לטיפול בכינמת

למעלה