כל הסדנא בקובץ וורד אחד

feyoula

New member
../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif כל הסדנא בקובץ וורד אחד

איזה כיף?

feyoula

New member
חשוב! אם לא נפתח לכם

תוודאו שאתם בפורומים החדשים כי בפורמט הישן זה באמת לא נפתח משום מה.. ואם זה עדיין לא נפתח, אז אני אהיה לצערי מחר באוניברסיטה עד הערב, (זה כזה מין יום מסריח) וננסה לסדר את זה מיד כשאחזור :) לילה טוב בנתיים!

tov22

New member
הסדנא מקסימה- תודה!

הי, הסדנא מקסימה- ממש כיפית וברורה (רק התמונות של שולחן העבדה שלך מלא חומרים כבר עשו לי חשק..), תודה על הטיפ לגבי פתיחת הקובץ בפורמט החדש, באמת לא הצלחתי לפני כן. הצעה לגבי הקובץ- שווה לעשות דחיסה לתמונות, זה "מוריד מהמשקל" של הקובץ והוא ניפתח יותר בקלות.. מאחלת שיעבור עליך יום קל מחר, כבר רואים את סוף השבוע באופק :) שיהיה לכולנו טוב, טובית

feyoula

New member
תדה רבה טובית!

האמת שתהיתי אם זה בסדר שיש כל כך הרבה בלאגן מאחורי התמונות.. אבל אם זה עושה לך חשק, אני יכולה לישון בשקט עכשיו:) באמת דחסתי את כל התמונות בקובץ, זה מה שאמא שלי הראתה לי ובזכות זה הצלחתי להעלות:) שמחה ששימחתי!

כל כך קסום ויפה. יפה לך פשששששששש

ברוך השם פורים מאחוריי ......... נהנתי לקרוא ולהביט בתמונות הצבעוניות . הציפור מתוקה ויפיפיה . תודה רבה לך יקירתי על ההשקעה והרצון ,מי כמוני יודעת כמה זמן צריך להשקיע אך התוצאה משתלמת והמחמאות ממלאות את הלב והריאות בחמצן
יום נפלא נעים ושקט לכולנו דבוש דודי קבלת את המסר עם הקישורים????

feyoula

New member
תודה רבה דבי!! ממך זו באמת מחמאה:)

איך הלך בפורים? עייפה אך מרוצה?

חשוב../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif להכנס דרך מערכת הפורומים החדשה

ואז נפתח בלי בעיה

maorkad

New member
פשוט מקסים חמוטל אין מילים../images/Emo24.gif

כל הכבוד על ההשקעה אוהב אותך המון נסיכהההההההההההה

feyoula

New member
תודה רבה מותק שלי!

איזה חמוד אתה...
,
שכמוך! שמחה שאהבת

../images/Emo9.gifאיזה מותק של סדנה!

הראיתי גם לנעמי. היא התחילה לתפור ולהמציא עבודות יצירה מדהימות. חכו-חכו לסדנה שלה.....

feyoula

New member
או הו בשביל הסדנא הזו יש לי סבלנות מיוחדת:)

איזו בונבון!! מה היא תופרת? וואו כבוד הוא לי שהיפיפה המדהימה הזו חוותה דעה על הסדנא שלי
..איזה כיף!

בתור אמא גאה../images/Emo140.gif

אשמח לשתף אתכם... נעמי ( בת 7.5 למי שלא מעודכן)לקחה חתיכת לבד וחיברה בתפירה 3 קוקיות. ואז היא ציירה בטוש ותפרה על הקו שציירה. התוצאה היתה "ציור" תפור : בפינה השמאלית שמש ( קוקיה צהובה) וקרניים נשלחות ממנה , ובמרכז חיה כלשהיא ( נעמי אמרה שכל אחד יכול לדמיין לו איזו חיה) המורכבת מקוקיה גדולה, לגוף. לצידה-קוקיה קטנה לראש ואז 4 רגליים מצויירות ותפורות. בקרוב הסדנה המצולמת.... כל העניין לקח לה כ-3 שעות, בהן היתה שקועה בעבודתה ,בעוד אמה שקועה בענייניה.....
סליחה, אבל נכון שהילדה הזאת פשוט אוצר?!?!????????

feyoula

New member
אין היא פשוט מגניבה אש!!!

איזה יופי!!!!! איזה יצירתיות! אני כ"כ שמחה שגם זכיתי לראות אותה במו עיני כדי לחזק ולומר שהיא בהחלט אוצר! גם יפה וגם אופה..

אבישג../images/Emo99.gif איזו גאווה../images/Emo23.gif

רק בת שבע וחצי וכבר תופרת, אבל מעבר לכך הדמיון להסתכל על חפצים מעבר לייעוד היומיומי שלהם ולהפוך אותם לדברים אחרים... אך איזו נחת

גליתוי

New member
כמה פשוט ומיוחד גם יחד...../images/Emo91.gif

מאוד אהבתי, השתמשת בחומרים קנויים ובכל זאת יצאה ציפור מיוחדת. מזכירה לי קצת את הציפור המצחיקה מהסיפור "הפיל שרצה להיות הכי" ו....אחותי לומדת בבאר שבע זה בטח לא איפה שאת לומדת אבל שיהיה בהצלחה במבחנים שמעתי שהם קשים. תודה על הסדנא וכל הכבוד שפינית לזה זמן. גלית

feyoula

New member
תודה רבה לכולם על התגובת החמות!!

אתם מקסימים! תודה רבה על כל הפירגון והאהבה. אני נורא שמחה שאהבתם ונהנתם!! נכון שבד"כ אני סחבנית הלילות הראשית כאן בפורום (דודי סלח לי יקירי, אבל כבר לקחתי אותך ממזמן
...) אבל היום אני פשוט שפוכה ברמות קשות מהרגיל בשילוב עם מיגרנה מבצבצת (ואם זה לא מספיק לכם דוד שלי השאיר לנו ת'כלב לסופ"ש ויש לנו כבר כלבה ושני חתולים משלנו ככה שדי משגעים לי פה ת'שכל ומהרגע שנכנסתי הביתה אני עושה הסכמי שלום וסולחות...) אז שוב המון המון תודה על התגובות..כייף לקבל כזה פידבק! נוטשת לטובת הלילה..
חמוטל

למעלה