הינה אני החדש
מתוך הספר מדריך הטרמפיסט לגלקסיה ארתור דנט (Arthur Dent)– הוא המייצג של המין האנושי לאחר הריסת העולם . ככזה דמותו היא הדמות המרכזית בסדרה ולכן אתאר אותו במעט יותר הרחבה מהדמויות האחרות. שמו הוא שילוב של השם של המלך אנגלי האגדי- ארתור, מלך שנחשב לשיא של אנגליה, והמילה Dent שמשעמותה שקע או גומה. ניתן לראות את שמו כאמירה ששיא האנגליות, הוא למעשה גומה קטנה ביחס ליקום. שילוב זה מהווה חיבור קומי, מחבר חומרים גבוהים, כמו המלך ארתור, עם מושג יום יומי נמוך יותר כמו גומה. 24 כי 42 זאת התשובה לחיים, היקום וכל השאר עלפי הספר ו42 היה תפוס לכן החלפתי בן הספרות כו וכו אני לעיתים מחליף בין האותיות למה להחליף את הנייק? הנייק הקודם הוא על שמי האמיתי בעולם של היום לא ממש נחמד שכל אדם יכול להקיש את שמי לדעת מה הם דעותי מחשבותי ואהבותי הדגולות, מגיעה גם לי להנות מהפרדה מסויימת בין חיי האישיים לוירטואלים, לא ככה? בחרתי בדמות מתוך מתוך הספר מדריך הטרמפיסט לגלקסיה כי מסופר על אדם (הכמעט אחרון למינו) אשר כל חייו נילחם להבין את המובן מאיליו בבועה הקטנה שלו, עד שיום אחד הבין בעל כורחו שיש דברים הרבה יותר גדולים חשובים ויפים -ממש כמוני
ציטוט (אחד יש בחתימה שלי) "בואו הצטרפו אלינו, אני הוא פורד, זהו ארתור. עמדנו בדיוק לא לעשות שום דבר, אבל אנחנו יכולים לחכות." ~ המסעדה בסוף היקום, עמ' 161