מחפשת שותפה לנעליים

פלוקה

New member
../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif../images/Emo124.gifמחפשת שותפה לנעליים../images/Emo3.gif

היי בנות אני יודעת שזה נשמע מוזר אבל ראיתי מגפיים מהממים
בטוונטי פור סבן הם עולים 350 ש"ח-אבל יש מבצע של פריט שני בחצי מחיר ז"א אם עוד מישהי ראתה את המגפיים (או כל דבר אחר שבא לה לקנות מהחנות רצוי במחיר הזה) ומתכננת לקנות משם זה יצא לכל אחת 260 ש"ח!!!! מצטערת שלא שירשרתי נכון-לא יודעת לאן זה מתאים האמת נראה לי שזה רעיון טוב לפתוח שירשור כזה כי יש עכשיו הרבה מבצעים וניתן להפיק מהם את המקסימום (אני בטוחה שלכולם קורה שבמבצע של 1+1 מוצאים פריט אחד שווה ואז שוברים את הראש והופכים את החנות כדי למצוא פריט נוסף ולא מוצאים...אז נפתח שירשור שותפים למבצעים) היום גיליתי את הפורום הזה נעים מאוד

קשכפית

New member
זה רעיון נהדר ובכלל לא מוזר (לדעתי)

לחבר שני אנשים למבצעים של אחד פלוס אחד כן, את צודקת. כשמוצאים פריט שאוהבים באחד פלוס אחד יש כמעט תמיד את הקץ' הזה ואז הפיתרון המושלם זה לבוא בשניים ולצאת בשניים ובחצי (מחיר). מושלם. בואו נלך על זה , נקרא לזה שירשורי אחד פלוס אחד. אגב, היכן היא החנות שבה ראית את המגפים, בתל אביב? לא אכפת לי לבוא ולראות אם יש משהוא שמוצא חן בעיניי במיוחד.

פלוקה

New member
זו רשת חנויות

יש להם סניפים בעזריאלי ראשל"צ נוכל לתאם במסרים-תודה על ההענות

קשכפית

New member
כמו שכתבתי בתגובה הראשונה שלי

לדעתי זה רעיון מצוין לחבר כאן בין שניים כדי לקבל אחד פלוס אחד לגבי הפעם הזאת אני כבר לא אוכל כי אתמול התפרעתי . כן כן הלכתי לקדם מכירת סוף עונה ב"בהונות" ואל תשאלי... קניתי מגפיים או שזה נעלים, אני לא יודעת איך להסביר מה זה אבל השורה התחתונה שקניתי כבר אז מבחינתי לא רלוונטי. מה עם בנות אחרות? אף אחד לא רוצה נעלים בחצי מחיר??? לא יפה... יאלה להירשם ולעמוד בתור. בהצלחה

קשכפית

New member
היי פלוקה, העלתי תמונות אז תיגשי

להודעה שכתבתי באותו היום שהכותרת שלה היא שירשור ביזבזנות שבועי - משהוא כזה ויש שם את האיור של קפסולה. תראי שם שלוש הודעות שלי עם התמונות של הנעלים, מגפים וגרבים מתנה.

למעלה