.

Painted Fairy

New member
../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif.

חשבתי על זה והגעתי למסקנה שצריכים לקחת את הפורום בידיים ולהתחיל להחיות אותו
. אין לנו פינות [יש רק עידכונים של תמונות וחדשות על אלישיה], אין לנו אירגון, אין לנו שירשורים קבועים.. וגם אין מספיק אנשים. [אנשים יבואו עם הזמן, ואם יהיה לנו פורום ששוה את זה]. כמה הודעות נפתחות פה ביום? אחת שתיים?.. ועם כמה תגובות? ממש מעט. ייייאאלללהההה
בואו נתחיל להפעיל פה דברים, להנות פה יותר, לבלות פה יותר
. צריך לחשוב על פינות-פעילויות-שירשורים, כל מיני דברים כאלו. אני מקווה שזה בסדר שפתחתי את ההודעה הזאת והחלטתי שצריך לארגן פה קצת
, ואני מקווה שתשתפו פעולה
. שרשרו לפה הצעות לכל מיני דברים ופעילויות שיכולים להיות בפורום. ותגיבו
. נעמה, לך יש את פורום כריסטינה אגילרה
. אני גולשת בו לפעמים, ויש לכם המון פינות וכאלה
. אז מה דעתך שנקח לכם קצת רעיונות ונשנה את עיקרם ל'אלישיה' במקום 'כריסטינה'? זה יכול להיות נחמד כי יש לכם אחלה פעילויות. יש לי הצעה לפעילות והיא בעצם משהו כמו "מירוץ לילי/יומי" [הרעיון לקוח מפורום דוליז השולט
!]. הכוונה היא.. שאם למשל אני המארגנת של המירוץ, אני מחכה שיתפקדו כמה שיותר בנות [אני כל הזמן מדברת אל בנות, אני מקווה שאני צודקת ואין פה בנים
], כל מי שמתפקדת מן הסתם אומרת בכך שהיא משתתפת במירוץ. ואז אני מתחילה לעשות לכם משימות קטנות כאלה, למשל- שולחת אתכם לחפש תמונה מסויימת באתר מסויים- ועל זה המשתתפות מקבלות מעין נקודות [שיכולות להיות מסומנות ב-
למשל]. הניקוד נקבע ע"פ מהירות וביצוע, זה תלוי מאד במשימה שאני נותנת. וככה משימה ועוד משימה, ובסוף סיכום נקודות, והכתרת המנצחות
. מקווה שהרעיון הספציפי שלי מובן
, ומקווה עוד יותר שתקבלו את ההודעה הזאת ברוח טובה ותשתפו פעולה!
גילי

../images/Emo45.gifאני מסכימה איתך!!

וגם לי יש רעיון לפינה..(שאין לי בעיה לעשות אותה..) לעשות סיכום שבועי...שכל שבוע אני מסכמת בהודעה אחת את כל מה שהיה במשך השבוע בפורום..

NoWords

New member
../images/Emo45.gif רעיון מעולה!

אני אשמח אם תוכלי לעשות עידכון שבועי בכל סוף שבוע
וגם אין לי בעיה לעשות

אין בעיה..

כל יום שישי או שבת שאני אעשה סיכון שבועי ואם את לא אוכל אני אבקש ממך..
אני כבר עכשיו אכין את הראשון..

NoWords

New member
אוקיי

את רוצה שנקבע פינות קבועות? כמו "חבר השבוע" וכו'..?

Painted Fairy

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo126.gif

אם צריך הצעות לקטגוריות, אני פה
: חבר השבוע [כמו שנעמה אמרה><] הודעת השבוע תמונת השבוע הודעות חשובות בפורום אנשים חדשים ימי הולדת חדשות על אלישיה אני אחשוב על עוד

NoWords

New member
../images/Emo45.gif

אולי.. הממ.. עידכונים בפורום? למשל עידכונים בגלריות, מאמרים, סקר וכו'..

Eti No Name

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifכן| ../images/Emo14.gif

אחלה יוזמה!!!!1111 הממ..אמרתי לנעמע מה היא צריכה לעשות כבר להחיות את הפורום באנשים
אממ..אפשר לעשות משחק החוליה החלשה,שמישו התחיל אותו אבל הפסיק באמצע

NoWords

New member
הפעילות הזו נשמעת מעולה!../images/Emo9.gif

ואני לגמרי אשתתף בה. נשמע ממש אחלה!
אם את צריכה עזרה או משו- פני אליי.

Painted Fairy

New member
אז אני מארגנת את הפעילות?../images/Emo9.gif../images/Emo126.gif

נו, זאת שהצעתי, המירוץ

Painted Fairy

New member
../images/Emo124.gif.

אוקיי, בינתיים יש לנו את המירוץ ואת העידכון-השבועי. הצעות נוספות?
[תנסו לשוב על פעילויות אחרות מפורומים אחרים, עם קרדיט במידה וצריך]

NoWords

New member
חברה שלי טל

שכינויה בתפוז הוא "השם הזה תפוס" תתחיל במשחק תמונות שהולך ככה- פעם בשבוע היא תעלה לכאן תמונה מצחיקה / מעוררת מחשבה / מוזרה של אלישיה ואנחנו נצטרך לכתוב מה נראה לנו שהיא חושבת או אומרת
אנחנו עושים את זה בכריסטינה וזה כמעט תמיד יוצא מצחיק... היא התנדבה לעשות את המשחק גם כאן אז הנה עוד פעילות
עכשיו במקום דיבורים- תתחילו לארגן את המשחקים
גמני אחשוב על כל מיני דברים... (ואשדרג את הפורום בנוסף)

Painted Fairy

New member
מצויין!../images/Emo9.gif../images/Emo126.gif

מה לגבי "החוליה החלשה"? אפשר לעשות את זה עם תמונות, שירים וכאלה. ואני כבר שולחת לך מסר לגבי המירוץ
.

NoWords

New member
זה נראה לי עמוס מדי להתחלה

בואי נתחיל עם המשחקים האלה וכשיתחיל לשעמם נפתח עם החוליות החלשות למיניהן סבבה?

Painted Fairy

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifהמירוץ!../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

אני רוצה לפתוח היום מירוץ יומי/לילי [מה שיהיה נוח לכם]. אבל אני לא יכולה להפעיל אותו בלי שיש לי לפחות 3 משתתפים בטוח, וכמה שיותר כמובן יותר כיף
. אז מי שרוצה להשתתף, שישרשר לפה כתגובה -
, ויגיד איזה שעה נוחה לו. [רצוי שתחשבו על כמה שעות פנויות שביניהן תוכלו להשתתף, ואל תציעו שעה אחת מאד ספציפית כדי שנוכל להתפשר על שעה שתהיה נוחה לכולם].

NoWords

New member
../images/Emo45.gif

שעות שנוחות לי זה בעיקר אחרי 22:00. אבל אני גם אחרי 18:00 ככה יכול להיות פסדר בימים מסוימים.

למעלה