Painted Fairy
New member
../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif.
חשבתי על זה והגעתי למסקנה שצריכים לקחת את הפורום בידיים ולהתחיל להחיות אותו
. אין לנו פינות [יש רק עידכונים של תמונות וחדשות על אלישיה], אין לנו אירגון, אין לנו שירשורים קבועים.. וגם אין מספיק אנשים. [אנשים יבואו עם הזמן, ואם יהיה לנו פורום ששוה את זה]. כמה הודעות נפתחות פה ביום? אחת שתיים?.. ועם כמה תגובות? ממש מעט. ייייאאלללהההה
בואו נתחיל להפעיל פה דברים, להנות פה יותר, לבלות פה יותר
. צריך לחשוב על פינות-פעילויות-שירשורים, כל מיני דברים כאלו. אני מקווה שזה בסדר שפתחתי את ההודעה הזאת והחלטתי שצריך לארגן פה קצת
, ואני מקווה שתשתפו פעולה
. שרשרו לפה הצעות לכל מיני דברים ופעילויות שיכולים להיות בפורום. ותגיבו
. נעמה, לך יש את פורום כריסטינה אגילרה
. אני גולשת בו לפעמים, ויש לכם המון פינות וכאלה
. אז מה דעתך שנקח לכם קצת רעיונות ונשנה את עיקרם ל'אלישיה' במקום 'כריסטינה'? זה יכול להיות נחמד כי יש לכם אחלה פעילויות. יש לי הצעה לפעילות והיא בעצם משהו כמו "מירוץ לילי/יומי" [הרעיון לקוח מפורום דוליז השולט
!]. הכוונה היא.. שאם למשל אני המארגנת של המירוץ, אני מחכה שיתפקדו כמה שיותר בנות [אני כל הזמן מדברת אל בנות, אני מקווה שאני צודקת ואין פה בנים
], כל מי שמתפקדת מן הסתם אומרת בכך שהיא משתתפת במירוץ. ואז אני מתחילה לעשות לכם משימות קטנות כאלה, למשל- שולחת אתכם לחפש תמונה מסויימת באתר מסויים- ועל זה המשתתפות מקבלות מעין נקודות [שיכולות להיות מסומנות ב-
למשל]. הניקוד נקבע ע"פ מהירות וביצוע, זה תלוי מאד במשימה שאני נותנת. וככה משימה ועוד משימה, ובסוף סיכום נקודות, והכתרת המנצחות
. מקווה שהרעיון הספציפי שלי מובן
, ומקווה עוד יותר שתקבלו את ההודעה הזאת ברוח טובה ותשתפו פעולה!
גילי
חשבתי על זה והגעתי למסקנה שצריכים לקחת את הפורום בידיים ולהתחיל להחיות אותו