עוד שעה!

Testicles

New member
../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif../images/Emo19.gif עוד שעה!

הערב ב-21:00, בערוץ 10, בתוכנית "אחורי החדשות עם יאיר ניצני", יהיה פרידמן. פשוט ראיתי אודטה, והיא אמרה מה יהיה הערב באחורי החדשות. לפי מה שהיא אמרה, "יהיו טל פרידמן ואחיו התאום". ידעתי שיש לו אח יובל פרידמן, אבל לא ידעתי שזה אח תאום... אולי הם סתם מתכוונים לעשות פארודיה, לא יודע.

kfm

New member
מעין המוננננמון תודה!!!!!

גמני לא ידעתי שהוא אח תאום! משום מה היה זכור לי שיובל יותר קטן..ממ.. כל מקרה, אני עפה לראות!! איזה כיףףף סופסוף פרידמן!!

kfm

New member
../images/Emo41.gif התוכנית../images/Emo41.gif

X100000000000 יאאאאאאאאאאאאאאא כ=======מ=======ה צחקתי!!!!!! התגעגעתי לזה כלכךךך..לשיגועים שלו ולדמויות ולבדיחות ולצחוקים ו..אליו!!!!

Testicles

New member
היה טוב, שכחתי כבר כמה מוזר ההומור

שלו כשנותנים לו להתפרע. אני זוכר קצת, בערך: "טל, לכל אחד יש סודות, כביסה מלוכלכת שאף אחד לא יודע, בטוח יש לך כאלה" "בוא.. בוא, נדבר על הסרטים שעשיתי. שיחקתי בסרטים ישראליים שיצאו בקרוב לקולנוע ו..." "לא, לא, אותי יותר מעניין הסוד שלך" "אתה מתכוון לזה שמכרתי את השיער שלי לאבי טולדנו בשביל פיאה? אלה היו זמנים אחרים... הייתי צריך כסף, רציתי לקנות בית.. ו.. הוא שילם המון, ממש.. הרבה כסף" "לא, אני לא מדבר על זה, טל" "אה.. אז על התקופה ששיחקתי כדורגל ופגעתי לדויד דאור במפשעה, ומאז הוא שר ככה נורא גבוה" "לא, לא, אני מדבר על אחיך התאום. יש לך אח תאום, ואתה אף פעם לא מזכיר אותו" "אה.. כן" "ומה הוא עושה? הוא כמוך, שחקן? קומיקאי?" "לא, הוא... בתחום החיות" "אה, מה הוא עושה? הוא מגדל חיות?" "לא.. זה לא.." "אה, טיפול בעזרת חיות? כי שמעתי על זה דברים נפלאים, שעוזרים לאנשים לפתור בעיות נפשיות בעזרת חיות. זה.. מטפלים ככה באנשים וזה דבר ממש מדהים, דבר נהדר..." "לא.. הוא.. בתחום בעלי הכנף. הוא... מורט... זאת אומרת... הוא.. זאת עבודה כזאת לא משהו.. הוא מורט להם את הנוצות לפני ש.. ואז שולחים אותם..."

BarB3

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

אוף! מה נסגר איתי??? תמיד בימים שמודיעים משו עליהם אני לא נכנסת לפורום :( :( :( סעעמקקקקק לישו יש מושג אם יהיה שידור חוזר?

S a l i t

New member
כן, זה קשור.

ובאותה נימה - תמיר אינטרנשנל (ז"ל) הוא גבר-גבר עם אבר-אבר.

למעלה