אולי הזדמנות!

הליויתן

New member
../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif../images/Emo70.gifאולי הזדמנות!

ערב טוב בנות! אני פסל חובב,שמעוניין לפסל בחורה צעירה ושמנה מאאאאד אבל יפה וזקופה! אם את מעוניינת (ללא תשלום כמובן)לההפך לחלק מן הנצח,עונה על הקריטריונים הכתובים מעלה,ומוכנה גם להצטלם לצורך העניין בעירום מלא,אשמח אם תצרי קשר! אין בהודעה זו משום הבטחה או התחיבות מצידי לפסל תוך זמן נתון את הפסל או לפסל בדיוק אנטומי אותך! אני כן יכול להבטיח סודיות מלאה,עדכון אם וכאשר יושלם הפסל.וכמובן את זה שאני פסל(חובב אמנם)ולא סוטה מין או סוטה מכל סוג אחר כל שהוא! כראיה,אתן מוזמנות לפורום אמנות,פורום צלילה,ופורום סקס בתפוז,בהם יש גלריות עם פסלי,תחת אותו השם בו נכנסתי לפורום זה!

may24

New member
חצוף../images/Emo123.gif

אתה ממש חוצפן!!!! תעשה טובה ותתעופף מהבית שלנו בבקשה אתה לא רצוי פה

הליויתן

New member
על מה את כל כך כועסת בעצם?

שאלתי בנימוס שאלה הצעתי למי שיש לה עניין לראות שאיני סוטה/פסיכופט הזמנתי לראות עבודות שלי תיארתי לעצמי שאולי יהיו כאן מועמדות שמנות ויפות שיתענינו בדבר כזה מה הפשע הנורא שלי?

DREAM111

New member
היי לויתן

אני מבינה את הרצון שלך לפסל ואת הבקשה לדוגמנית מלאה/שמנה, אבל אתה צריך להבין שאצל נשים רבות נושא השומן הוא נושא רגיש ויש רבות שיחשבו או חושבות שמהטרה היא אומר כל שהוא. אני יודעת שיש אפשרות למצוא מודלים דרך בתי הספר לאומנות. ידיד שלי כך מצא בחורה שמנה לצייר דרך בי"ס לאומניות. גם אני לא הייתי מוכנה לדגמן עבורו אז כך שגם לך לא אהייה מוכנה. בכל אופן המון הצלחה בפיסול ותשלח תמונות שנראה גם כן עבודות מספר.

הליויתן

New member
../images/Emo25.gifמתנצל אם פגעתי במישהי מכן

חשבתי שדוקא בפורום של נשים מלאות,אבל מודעות ליופי,אוכל למצוא את המתאימה. מצרף פסל עץ של אשתי בסוף ההריון

DREAM111

New member
היי לויתן ../images/Emo39.gif

אני לא חושבת שפגעת במישהי ויפה התנצלותך. תודה. מאוד אהבתי את הפסל הוא מעניין מאוד. אפשר לשאול מה החומר שממנו עשוי הפסל? תודה.

קרני

New member
מצטערת...

אבל אני לא מוצאת בהודעה שלך שום דבר רע... יפה שכראייה הוספת צילום הפסלים (מאוד מעניינים!) אני אשאל עבורך... ובהחלט מצטרפת למה שכתבה dream כי אולי תמצא בבתי ספר לאומנות. בהצלחה

אביטל666

New member
מצטרפת

גם אני לא רואה שום פסול בהודעה אני מקווה שתמצא את הדוגמנית

למעלה