הפרק היומי-5

../images/Emo124.gif../images/Emo125.gifהפרק היומי-5../images/Emo41.gif../images/Emo70.gif

שרשרו לפה הכל על הפרק של היום
צפייה נעימה

JULI4561

New member
צפייה נעימה ../images/Emo8.gif

יאאאאא אתם לא מאמינים חזרתי עכשיו מהמחנה הכי מצחיק בארץ... אבל איזה כיף לחזור לפורום חיחיחי 4 ימים ...

JULI4561

New member
חחחחח אין לי כוח זה ארוך מידי

אבל אני אומרת לכם אני פשוט נקרעתי מצחוק כל המחנה אני היתי עם הילדים הכי מצחיקים בארץ חחח

פרק נחמד.

למרות שכולן כל כך עצבנו אותי, שיעזבו את איליס בשקט! ורובין ממש דורשת כאפה. היא כל כך מתנשאת! בטוחה שהיא פסגת העולם. אדריאן הייתה כ"כ חמודה כשאמא שלה באה! איליס והחבר הזה שלה מרטי גם היו חמודים יחד. קיסי חמודה וג'ניס הגזימה עם הביקורת על התמונה, שאנון מהממת, אבל היא גם כן חסודה כזו כמו רובין. ואני לא אוהבת כאלו. לג'יזל לדעתי לא הגיעה לעוף, אבל אם היא לא הייתה עפה אני לא יודעת מי הייתה כבר יכולה לעוף.

MeetLofe

New member
רובין יכלה לעוף במקום ג'יזל

למרות שג'יזל גם מעצבנת אבל רובין יותר ג'יזל נורא מזכירה לי את קלי בפוסטמיות שלה אדריאן כרגיל מלכה חוץ מהקטע שהיא לכלכה על איליס זה היה טיפה מגעיל איליס הייתה מדהימה הפרק שאנון חמודההה קייסי חמודהההה חחחח וזהו

purple rain2

New member
יו איך איליס הרגה אותי היום../images/Emo6.gif

כשג'יזל שאלה אותה איך לבנות ביטחון ואיליס ענתה לה "תצאי מגיל ההתבגרות"
חוץ מזה שכחתי להגיד בפרק של המייקאובר- אבל רובין הזו חתיכת בכיינית, הצבע הרבה הרבה יותר יפה לה מהשחור המקורי שלה. ושאנון כ"כ צרודה כאילו היא מעשנת 5 חפיסות ליום

niranat

New member
יש לה קול מדהים!!!!!!

אני כל כך אוהבת את הקול שלה, הוא כזה יפה!

JULI4561

New member
מה מדהים בו../images/Emo35.gif הוא צרוד../images/Emo70.gif

טוב על טעם ועל ריח בלה בלה....

פרק יפהה..../images/Emo87.gif

איך שמחתי שג'יזל עפה! יוו היא כל כך מכוערת!!!! מסכנה איליס..! איך כולם מרכלים עלייה..!! ולרובין יש פרצוף של כלב!! באמתת!!! יאללה שתעוף כבר!!

oOBAGIRAOo

New member
הו! הקלה במצב הבגדים של איליס- היא

התחילה להתלבש נורמלי! יאי! רובין הזאת כלבה חושבת שהיא מושלמת: "אין כלום בחיים שלי שאני מתביישת בו, הכל מושלם" ואיך כולם נטפלות לאיליס, כלבות, אפפם לא ראיתם מישי שהיא פשוט רזה?! האמת, לא אהבתי כ"כ את התמונה של איליס היום, או של כולם. התמונה של שאנון הייתה היחידה היפה.

oshriti123

New member
לא ראיתי...../images/Emo100.gif../images/Emo28.gif

הייתי בהופעה של שירי

סוכריה16

New member
למה נורל!?!

לדעתי היפות באמת פה זה אן, ואווה.. וליה- יה לא חסר.. אבל נורל גם יפה, אני עדיין לא מבינה מה אמנדה עושה פה! מצטערת, אבל מה יפה בתמונות שלה? שנה לוקח להבין מתי נגמר הדף, ומתחילות הפנים, בגלל שטוב שהאי לא בצבע של הדף סקיצור, בלי הרבה מילים, אמנדה צריכה לצאת, שוב מעצבן שמוציאים יפות וטובות פי9213850947-69 ממנה, בזמן שהיא נשארת וכולם מתלהבים ממנה, אפפשר לחשוב!!! אני יכולה למצוא להם 100 כאלה, אבל כמו אן, ואווה אין הרבה! וכמו הרבה אחרות שם.. אז שיתשתמשו בשכל ובעיניים ויוציאו אותה

למעלה