כבר בחרו את גבריאלה

tal100mmt

New member
../images/Emo124.gif ../images/Emo141.gifכבר בחרו את גבריאלה

עכשיו ראיתי בגיא פינס [יש שידור חוזר בבוקר] שכבר ליהקו מישהי לתפקיד של גבריאלה.. ולצערנו הרב גילת לא נבחרה... מי שנבחרה זאת עמית פרקוש ... ממש רציתי לראות את גילת על הבמה בתור גבריאלה..

CuteRic

New member
באיזה פרק ראית?

איזה פרק ראית? אני יבדוק ב VOD! אני לא מאמיןן!

CuteRic

New member
לאא היא צודקת!! כנסו!!

היא צודקת! לכל מי שיש HOT, ו VOD (עולה 10 שקל בחודש.. לא צריך לקנות את זה זה בא חינם עם ה VOD) שיכנס לתוכניות מערוצים -> ערוץ HOT3 -> ערב טוב עם גיא פינס -> תוכניות השבוע -> 13.4.08 - לליה יש יום הולדת! תראו את ה"כותרות" של התוכנית, כבר שם הוא אומר שהיא נבחרה! לאאא:'(

אני לא ראיתי עוד, וגם לא שמעתי כלום....

בכל מקרה, משהו פה מסריח מאוד. מאוד מאוד מאוד מסריח. תנו לי לבדוק בבקשה. דיברתי אתמול על גילת, והיא אמרה שמראש בכלל לא פנו אליה, כאילו שאם היא שרה את השיר אז היא מחוקה. לי זה נראה מסריח בצורה מחשידה. מה דעתכם??? היו לפחות מזמינים אותה לאודישנים, נותנים הזדמנות שווה ושהטוב ינצח, אבל מראש לשים טיפקס? מגעילים!!! זה משחק מכור !!! אני לא הולכת להצגה ושכולם יקפצו. אני מחרימה את ההצגה. אנחנו נלמד את המפיקים מה זה להיפגע בכיס... חכו-חכו. תקבלו עדכונים בהמשך. אני לא שותקת על זה. לא יכול להיות שבכל האודישנים בעולם זה פתוח לכל מי שרוצה או מרגיש שהוא יכול ובעל כשרון, ופה פסלו לנו את המלכה מראש. מנוולים!!! פראייר מי שהולך להצגה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שיילכו לראות תחליף סוג....... לגילת שלנו !!!!! גועל נפש!!!

CuteRic

New member
זה אמיתי..

כמו שאמרתי למעלה, אם יש לך HOT גם את תוכלי לראות. (להזמין VOD עולה 10 שקל לחודש, את השאר לא צריך לשלם. [זה לא כלול באיזה חבילה, זה בא חינם עם ה VOD]) עכשיו קראתי את הכתבה ה"מורחבת" על זה, ואמרו שגם שוקו (מנולד לרקוד) נבחר לתפקיד של צ'אד. ויש עוד כמה שאנחנו לא מכירים. והעמית הזאת, היא בת 18, היא ההוציאה סינגל אחד שכתב לה אותו יפתי, והוא גם שר איתה ביחד באודישנים. (כן,כן יפתי מערוץ הילדים.) בקיצור בסוף אמרו שזה עדיין לא סופי. (זמן להראות להם את העצומה אולי?)

לגמרי!!!!!! אריאלה צריך להתחיל לפעול ומהר

אסור לאבד תמומנטום-איזה משפטXD זה הטיימינג המושלם!

tal100mmt

New member
../images/Emo141.gif ארי , מותק, תירגעי...

הם לא שווים את העצבים שלך!!!! זה רק אומר שאנחנו חייבים לעלות הילוך בהצבעות כדי להעלות את גילת. ואז אם במידה וגילת תתקבל לערוץ הילדים והיא תהיה במקומות ממש גבוהים ברדיו , הם יתחרטו על השנייה שהם מחקו את גילת!!!! וגם אם גילת לא תתקבל- היא עדיין תהיה כוכבת גדולה ולא צריך את המחזמר הזה יבואו עוד הרבה כאלו ואף יותר!!! בשורה תחתונה - המחזמר הזה יעלה בסוף הקיץ שעד אז אני מאמינה שהדיסק ייצא וגילת תהיה בראש הפלייליסט והיא תהיה כוכבת ענקית!!!! וחוץ מזה תזכרי "שהכל זה לטובה- גם אם זה נראה עכשיו אחרת.."

טלטול, את פשוט קסם של ילדה../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif

חומד אמיתית. בחיי !!!! את כמובן צודקת, אבל בכל זאת אני מרגישה שעוול נוראי נגרם לה, וזה מרתיח לי ת'דם הארגנטינאי החם שלי... אבל גילת רגילה לצמוח מכאלו מצבים, כך שאני מאמינה שמי שיאכל את הקסקט זה הם ולא אנחנו. אני בכל אופן להפקה הזאת לא הולכת לשלם אגורה. את זה כבר הודעתי קודם. ואני גם אשכנע את כל מי שאני מכירה להחרים את ההפקה. שיילכו לבנק עם הזמרת סוג x שהם בחרו... אני מעדיפה ללכת לראות את שילגייה ושבעת הגמדים או החלילן מהמלין... הרמה פה תהיה בטוח גבוהה יותר... בעעע..... בא להקיא !!!

shay08

New member
לדעתי אין קשר בין שיר הנושא למחזמר.

המחזמר לא קשור לשיר הנושא ששרה גילת. גילת שרה את שיר הנושא לקידום הסרט בארץ, שיצפו בו וכו'... המחזמר מופק ע"י חברת הפקות אחרת לגמרי. המפיקים של ההצגה לא יבחרו את גילת בגלל שהיא שרה את שיר הנושא לקידום.

דווקא העמה הזאת??../images/Emo122.gif

[סליחה, אבל אריאלה אמרה שמותר לכתוב הכל
] בנאדם עם מנת משכל של זאק אפרון. עצוב לי.
אבל אחרי הכל, לא נורא.. דלת נסגרת - ושתיים נפתחות. אני בטוחה שתגיע הפקה טובה יותר שתגלה כמה מדהימה גילת.

א'- אני מרשה להגיד מה שחושבים. ב'-את צודקת...

ועם צדק לא מתווכחים !! לא יעלה על הדעת שגילת לא תשחק את התפקיד הראשי ויש באבוהה בואה קשר בין היבחרה לשיר את שיר הנושא, לבין התפקיד הראשי. אם הם לא היו רוצים ליצור זהות בין הסרט להצגה, היו צריכים לשנות לזה שם, אבל היות ונשארו עם הפורמט הידוע, שיתנו לנו בדיוק, אבל בדיוק את אותו פורמט, כולל את הזמרת שנבחרה ע"י דיסני העולמי לשיר את השיר, ולא איזו זמרת משוק הפשפשים שאף אחד לא מכיר. מי שרוצה לעשות הצגה "כמו" , שיעשה אותה "כמו" עד הסוף, לא???? אנחנו דורשים את המקור, או שלא נשלם. כ-מובןןןןןן... שיש פה אחד או שניים {ולדעתי זה רק אחד} שירוצו לראות את ההפקה, אבל זה בסדר גמור, בואו ניתן להם להריח קצת כסף, אבל הדגש הוא רק על ה"קצת"..... אם הם לא יראו בכלל כסף, הם יחשבו שהתוכן מהווה כשלון, אבל אנחנו נדאג שהם יבינו שהכשלון זה הם והבחירה שלהם בזמרת הלא נכונה. מה דעתכם ??????????????????????????????????

איזה קטע...גם אני אמרתי אותו הדבר...

אחלה פסקול וסרט ח..... הילדים שלי רצו לקרוע אותי שהעזתי לומר את זה, אבל זה מה אני חושבת. ככה שבאמת לא היה אכפת לי לוותר על ההצגה... ממילא הייתי באה רק כדי לראות את גילתי שלנו שם, עם הבמה... אבל היות שיש פקצה שלקחה את התפקיד... ש-לום ולא להתראות... צאו לפרסומות מבחינתי...

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif חשבתי שאני הפסיכית היחידה שלא אוהבת

את הסרט הזה. אני לא מוצאת בו שום עניין... ובטח ובטח לא בילדים שמתחילים לרקוד ולשיר בכל עת. אני בעד סרטי אימה או ריאלטי, משהו קצת יותר הגיוני
פה אם מישהו יתחיל לרקוד בביהס הוא יחטוף מכות....

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

את...פשוט כזאת כפרה!!! את מצליחה להצחיק אותי ברמות על, עם ההתבטאויות האלו שלך. מזכירה לי את עצמי. אוהבת אותך בובה. תיזהרי להשתנות, שמעת????

אריאלה זה נכון :(

אוף אני לא מאמינה כל כך רציתי שגילת תיהיה כל כך רציתי ללכת להופעה אבל אני לא ילך ואפאחד לא ילך תקראו את החתימה שלי שונאת צבועים ורמאים וזה צביעות ולכלוך שונאת את זה אה ואריאלה מה נסגר עם המפגש

למעלה