סיכום שבועי מוקדם.

animfanatic

New member
../images/Emo124.gif../images/Emo143.gif סיכום שבועי מוקדם. ../images/Emo13.gif

אוקי, הפורום ממש התייבש בזמן האחרון. אנחנו חייבים להחזיר אותו לחיים - לפחות קצת
אז הפעם אני רוצה שהסיכום השבועי יהיה מפוצץ, לפחות שחצי מהפורום יענה עליו. בבקשה
השבוע במילה אחת:
דבר טוב שקרה השבוע:
דבר רע שקרה השבוע:
דבר מצחיק שקרה השבוע:
פאדיחת השבוע:
דבר מוזר שקרה השבוע:
שיר השבוע בכללי:
שיר השבוע של טוקיו הוטל:
להקת השבוע:
דיסק השבוע:
ציטוטיישן:
סרט השבוע:
ספר השבוע:
התחדשות השבוע:
התמכרות השבוע:
מאכל השבוע:
משקה השבוע:
אדם השבוע:
תמונת השבוע:
תכנונים לשבוע הבא: - - - סופ"ש מדהים.

Tommy89

New member
../images/Emo210.gifביקור זריז :)

השבוע במילה אחת: מהיר דבר טוב שקרה השבוע: מד"א
דבר רע שקרה השבוע: לימודים אחרים חחחח
דבר מצחיק שקרה השבוע: כ-ל השיעורים בקורס עזרה ראשונה מצחיקים. אני לא יכולה לפרט, אתם פשוט צריכים להיות שם בשביל להבין.
פאדיחת השבוע: דיממתי על בובה באמצע החייאה. פעמיים.
דבר מוזר שקרה השבוע: דיכאון >< שיר השבוע בכללי: פיירפלייס ^^ זה שיר ממכר, ואני כ'כ גאה בבחור שהצליח להגיע לMTV אחרי כל ההשקעה שלו. |חפירה| שיר השבוע של טוקיו הוטל: DSOTS להקת השבוע: owl city ואינקיובוס דיסק השבוע: מייק יורסלף, הלכתי איתו לישון
ציטוטיישן: חחחח אוקי קבלו. באמצע שיעור חינוך, המחנכת מביאה לנו לוח מבחנים של איזה 5 עמודים ואומרת שאי אפשר לצלם כי חבל על הנייר. המחנכת: "יובל, קחי את זה את, תגזרי יפה תדביקי על דף ותצלמי לכל הכיתה.." ג'וב: "למה מה?! יש לי עכשיו שיעור עם גליה [המנהלת] חסר לה שהיא לא מביאה לכולם ביד!" חחחחחחחחח כל הכיתה התפוצצה מצחוק. כולל המחנכת XD סרט השבוע: אפקט הפרפר2
ספר השבוע: אני אמורה לקנות.. הממ >< התחדשות השבוע: דלקת O: התמכרות השבוע: אלפחורססס
מאכל השבוע: דג
משקה השבוע: קפוצ'ינו וניל אדם השבוע: חחח לילך, אביהו, סיפק'ה, נילי... תמונת השבוע:
תכנונים לשבוע הבא: ראשון- ללמוד למד"א ולהיסטוריה שני- ללמוד למד"א, המווווןןן. שלישי/רביעי- מחנה מוסיקההה ווהו תאחלו לי בהצלחה הולך להיות לי כיף חח
חמישי- תעודות, הופעה, מבחן חצי במד"א! [גם שם אני אצטרך בהצלחה]

../images/Emo215.gif יאללה, מסתכמ"שת D:

השבוע במילה אחת: - סביר דבר טוב שקרה השבוע: - נשארתי חיה XD דבר רע שקרה השבוע: - הצטננתי לגמרי והיה לי סינוסיטיס, ואז יומיים לא הייתי בבצפר - שנהייתי צרודה ומצוננת בדיוק מתי שאני צריכה להתכונן להופעה, ועכשיו אני חייבת דחוף פיתוח קול - עוד כל מיני דברים שקצת הרסו את השבוע דבר מצחיק שקרה השבוע: - כל מיני, לא זוכרת פאדיחת השבוע: - לא חושבת שהייתה דבר מוזר שקרה השבוע: - הכול שיר השבוע בכללי: - Aerosmith - I Don't Wanna Miss A Thing
(שיר שעשה לי את השבוע.) - All the Right Moves - One Republic (וואי פשוט שיר מעולה.) שיר השבוע של טוקיו הוטל: - Hilf Mir Fliegen
- WBMW להקת השבוע: - ארוסמית' ומיוז דיסק השבוע: - הומנואיד ציטוטיישן: - "I could stay awake just to hear you breathin', watch your smile while you are sleeping, while you're far away dreaming ..." - "If I should die befor I wake - It's cause you took my breath away losing you I'ts like living in a world with no air..." - "and I hate that I love you so..." סרט השבוע: - תפוס ת'גלים ספר השבוע: - שומרת אחותי התחדשות השבוע: - הצטננות
-עליונית אפורה התמכרות השבוע: - הוא
|טוב, אני בעצם מכורה לו כבר 3 שנים.| מאכל השבוע: - שוקולד ! (דיי אני חייבת להפסיק עם זה ><) משקה השבוע: - קינלי בטעם פירות יער אדם השבוע: - הוא
- מיש יקירתי שעזרה לי המון ואני מתה עלייה כ"כ
- שיוש, ג'קו, טולש, אורקי, קטיה, שוןשון, מאיה ועוד מלא
תמונת השבוע: כמו שכבר אמרתי - Losing you It's like living in a world with no air... - תגידו לי, זה בריא בכלל להיות מאוהבת ככה בבנאדם ? - תכנונים לשבוע הבא: - להתכונן למופע של התיאטרון, וללכת לפיתוח קול! - לתכנן מה לעשות ביומולדת !!! - לסיים לתרגם את המכתב. הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

לירונת

New member
*הערתביניים*

טום הרבה יותר חתיך מביל. סורי... :/ וזו מסקנתי הסופית בהחלט.

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif סכמשון ../images/Emo144.gif

השבוע במילה אחת: * פצצות
דבר טוב שקרה השבוע: * ציונים ממש טובים במבחנים האחרונים שהיו לנו
* ההורים חזרו מחו"ל
* מחוייבות אישית בצהרון
* אוניברסיטה. * יום הולדת לחברה
דבר רע שקרה השבוע: * מבחנים ושיעורים
* הדג שלי עומד למות - הוא כבר חלק מהמשפחה
[פעם ראשונה אני נקשרת לדג XD]
דבר מצחיק שקרה השבוע: * היום באוניברסיטה, אני ובת דודה שלי לומדות בקומה האחרונה בבניין ולא היה לנו כוח להתחיל לעלות במדרגות. אז עלינו במעלית והיא לא ידעה על איזה קומה ללחוץ כי משום מה המספרים שם לא מסודרים לפי קומות >< אז היא התחילה ללחוץ על כל מיני מספרים והגענו לאיזו קומה, ואיזה מבוגר אחד הבהיל אותה והיא התחיל לצרוח
שיר השבוע בכללי: * Three Days Grace - Let It Die
* Lostprophets - Always All Ways
שיר השבוע של טוקיו הוטל: * In Your Shadow
* Phantom Rider
להקת השבוע: * Three Days Grace
דיסק השבוע: * Three Days Grace - One X
ציטוטיישן: * באמצע שיעור מתמטיקה. המורה: איפה הספר שלך ? ילד מהכיתה: לא הבאתי, היה לי קר. XD * ילד משיכבה שלי באמצע וויכוח איתי: שקט י'טיפשת (טיפשה). אותו ילד: יש לי כיפכפות (כפפות)
* היום באוניברסיטה, בהפסקה. בת דודה שלי: תקעת ת'מחשב, תקעת. [כל היום אמרנו את המשפט הזה XD] * באמצע שיעור היסטוריה. המורה: ופה מגיעה אלינו שלומציון.
סרט השבוע: * תוכנית - טופ מודל.
התחדשות השבוע: * המון מתנות שההורים שלי הביאו לי מחו"ל... בינייהם: צמידים, צעיפים, מצלמה
, בגדים.
מאכל השבוע: * פופקורן
משקה השבוע: * שוקו
אדם השבוע: * חברות שלי
* ההורים שלי
תמונת השבוע: *
תכנונים לשבוע הבא: * ללכת עם חברות לב"ש, לחגוג לחברה יום הולדת
- - - שבת שלום.

תמקי XP

New member
../images/Emo191.gif אהלן

השבוע במילה אחת: חרא דבר טוב שקרה השבוע: רזיתי כמעט קילו. סיימנו לצבוע לי את החדר, והוא נראה מדהים מדהים מדהים ! אח שלי חזר :] דבר רע שקרה השבוע: השבוע הכי קשה שלי עד עכשיו עם הכאבי ראש הרבה אכזבות. מחזוררר. דבר מצחיק שקרה השבוע: חחח הלכתי עם צבעים בשכבה ועשיתי לכולם עגיל בגבה ונזם XD חלמתי שבאים אלי לבית שני זקנים, ואז אני קולטת שאחד הזקנים של הסולן של מטאליקה XDDDDDDDDDD שיר השבוע בכללי: Owl City - "Fireflies" - אתמול סוף סוף מצאתי איך קוראים לו וחרשתי עליו *~* Bad Romance- Lady GaGa Gustavo Santaolalla - Brokeback Mountain Theme - The Wings Metro Station-Seventeen Foreve Shpongle - Botanical Dimensions והכי חשוב: תלתלי בטטה !!!!!!!!! 3: להקת השבוע: זמרת - ליידי גאגא ציטוטיישן: יש לנו מורה סופר אדיש לספרות, באמת בחיים שלכן לא ראיתן דבר כזה. והוא מורה להגברה, שהייתי בה לכמה שיעורים ופרשתי, אבל הוא מת עליי. אז הם למדו מתישהו בכיתה שהחלונות פונים לחצר, אז אני באה כזה: "אבישיייי ! מנשמע?" "הכל טוב, מאיתך?" "אחלה! אכפת לך אם אני אכנס עם חיתול וארקוד על השולחנות כמו בייב התינוק המרקד?!" חחחחחחחח ספר השבוע: אני כריסטיאנה פ. התחדשות השבוע: כובע סטלה . אה לא זה היה שבוע שעבר ? התמכרות השבוע: משחקי תפקידים בפלאפון חחח ו... תלתלי בטטה! מאכל השבוע: נוטלה וחמאת בוטנים משקה השבוע: קולה זירו אדם השבוע: אח שלי 3> תמונת השבוע:

HeelsOverHead

New member
../images/Emo121.gif שלומות D:

השבוע במילה אחת:מושלם ! דבר טוב שקרה השבוע:אעאעאע טאנר וAJ מדיסקו קארטיס [ ועכשיו כולכם תשאלו מי ?! XD ] הגיבו לי בטויטר דבר רע שקרה השבוע:אין כזה ! דבר מצחיק שקרה השבוע:המורה שלי למחשבת ישראל הסיע אותי ועוד כמה בנות למשהו שהיה לנו ממחשבת ישראל והיה קורע XD בדרך ראינו עוד תלמידים מהמגמה שהתקשרו ושאלו איך מגיעים אז עצרנו ואמרנו להם איך להגיע XD פאדיחת השבוע:ממממממ XD אהה הייתי עם חברה בקניון והלכנו למקדונלדס ולקחתי גלידה פיצוץ ואז המוכר שאל " עם עוגיות או פיצפוצים? " ואני כזה " אהה " והיה רעש ושאלתי את חברה שלי כזה " מה זה פיצפוצים ? XD " ואז הוא ענה לי ואני כזה " איך הוא שמע !? " XDDD דבר מוזר שקרה השבוע:טאנר ואיג'י ענו לי אעאעא שיר השבוע בכללי:כל השירים מGLEE וכל השירים של דיסקו קארטיס XD שיר השבוע של טוקיו הוטל:-- להקת השבוע:דיסקו קארטיס פור גאד סייב ! דיסק השבוע:ממממ ציטוטיישן: ~ביום חמישי שיחה עם עדי בטלפון ~ אני ~בוכה~ עדי : "כרמל מה קרה ?! " אני " טאנר הגיב לי שוב " XDDDD ~ביום שני אחרי שטאנר הגיב לי בפעם הראשונה ~ אני :" הוא הגיב לי הוא הגיב לי " עדי :" הוא הגיב לך הוא הגיב לך " XD ~~~ עדי :" כרמל תראי הוא בא עם כובע ! " אני :" אעאעאעאעאעאע איזה מושלם !!!!!!!!! " ~באוטו של דניאלה [המורה למחשבת ישראל ] ~ אני :" יוו דניאלה מה זה הכריות האלה ? את ישנה כאן ? " היא :" כולם שואלים את זה ! " אני :" וואי ממש מבולגן פה ! יש פה גם סווצ'ארט ! " היא :" איזה ?" אני :" כזה " היא :" יוווו חיפשתי אותו ! " עדי :" דניאלה את גרה באוטו ? :O " XDDDD ~בדרך למקום הזה שהינו צריכים להגיע אליו דניאלה ואריאל בפלא' ~ אריאל :" דניאלה איזה קו צריך לקחת ? " דניאלה :" רגע אני באה אלייך " XDDDDDDD סרט השבוע:-- ספר השבוע:ליקוי חמה התחדשות השבוע:שמלה ונעליים לבר מצווה של אח שלי :> התמכרות השבוע:glee !![ אחת הסדרות ! ממש חבל שאין לי יס XD לפחות אני מקדימה את יס בכמעט 5 פרקים XD -השבוע אני הולכת לסיים לראות את העונה הראשונה ואז לחכות כמו האמריקים הטובי לב בסבלנות 3 חודשים XD ] מאכל השבוע:סושי :O [פעם ראשונה שטעמתי ולא זרקתי ! -לפני שנתיים אכלי אחד וכמעט מתתי מגועל ואתמול אכלתי וזה היה כזה טעים *-* ] משקה השבוע:אייס קפה אדם השבוע:עדי שני טאנר ואיג'י תמונת השבוע:יש 3 מותר לי ? :> | זו התגובה הראשונה שטאנר כתב לי :> תכנונים לשבוע הבא:ממממממממממממ XD

HeelsOverHead

New member
../images/Emo121.gif להקה של חמודים *-*

XD להקה חדשה יחסית [הם קמו לפני שנתיים ] שרק לפני שבוע וחצי החתימו על חוזה הקלטות בחברה אחת שכחתי איזה אבל גם דה אול אמריקאן ריג'קטס אול טיים לואו מארון 5 וכאלה חתומים שם XD הם עשו קאבר מושלם לג'אסט דאנס [ולעוד כל מיני שירים XD ] והם כאלה חמודים *-* וצעירים
[ טאנר בן 18 AJ וגארט בני 19 וברנן בן 17 ] וכן נגמרה חפירתי XD

HeelsOverHead

New member
../images/Emo121.gif סבב

טוב אין לי כוח לעבור על כל הרשימת שירים שלהם [ למרות שהיא דיי קטנה XD ] אז פפשוט חפשי את ה3 שירים הבאים ביוטיובD: disco curtis - ashley surprise me breaking hearts :>

למעלה