הלהקה של 1238!

Adimenzer

New member
../images/Emo124.gif../images/Emo168.gifהלהקה של 1238!../images/Emo168.gif../images/Emo124.gif

זה השלב הרביעי, נכון? כמה הודעות חשובות לפני תחילת השלב: 1. תודה לרותם בפתחה את הפינה בשבוע שעבר כשלא יכולתי. 2. בשבוע הבא הפינה תיפתח ביום חמישי, כי ביום רביעי אני יוצאת לסמינר חונכות של הקדם עתידים. 3. בגלל שיש לי תמיד בעיות למצוא את ההגשות שלכן, אז: אם ההודעה שלכן קשורה בזאת שהודחה, תשרשרו את זה מתחת לתגובה שכתבה בה המודחת (כנ"ל על המנצחת). אם ההודעה שלכן היא הגשה - תשרשרו אותה מתחת להודעה שבה כתובה המשימה אם ההודעה שלכן היא שאלה או משהו בסגנון - תשרשרו אתה להודעה הראשית (זאת) בסדר? כי אני פשוט לא מתמצאת עכשיו ולוקח לי שנים למצוא את כל ההגשות. ועכשיו נמשיך במשחק. רשימת המתמודדות: עדי - Daviv Archuleta רותם - Red Hot Chili Peppers אריאלה - Kelly Clarkson (חסינה) סרינה - Coldplay איילת - Maroon 5 ספיר - Simple Plan קרן - Guns N Roses ניצן - 30 Seconds to Mars

Adimenzer

New member
../images/Emo124.gif המנצחת! ../images/Emo47.gif../images/Emo124.gif

במקום הראשון..... איילת! עם השיר Goodnight Goodnight של Maroon 5
את חסינה מהדחה בשלב הבא (את עדיין צריכה להגיש!) במקום השני: סרינה, עם השיר The Sientis של Coldplay במקום השלישי: רותם, עם השיר Dani California של Red Hot Chili Peppers כל הכבוד לכולן, ובאת שכל הקליפים היו יפים והיה לי ממש קשה לבחור!

Adimenzer

New member
../images/Emo124.gif המודחת! ../images/Emo7.gif../images/Emo124.gif

המודחת של השלב השלישי היא: עדי
עם השיר Something 'Bout Love של David Archuleta. הקליפ עצמו היה יפה, אבל אחרי כמה זמן קלטתי שהוא משעמם אותי כבר. אין בו שינוי כמעט...

חחח האמת שגם אותי הוא שעמם ..

בגלל זה רציתי להחליף לאבריל , כי יש לו רק 2 קליפים

Adimenzer

New member
../images/Emo124.gifהמשימה הבאה!../images/Emo124.gif

וואו כבר נגמרות לי המשימות. כנראה שבסוף אני כן אאלץ להשתמש במשימות שכבר היו פעם :/ המשימה הזאת, בגלל שאין לי רעיון טוב למשימה שקשורה למוזיקה עצמה, קשורה ללהקה אבל לא למוזיקה. אני רוצה שתביאו את התמונה/עטיפה של דיסק/כל דבר שרואים עליו את כל חברי הלהקה, ואני רוצה שתגישו את מה שנראה לכם הכי יפה מבין כל התמונות האלה. למשל אם הייתי צריכה להגיש את המשימה הזאת עם מקפליי, הייתי מגישה את העטיפה של רדיו:אקטיב (הירוקה) שאני אישית חושבת שהיא מדהימה ושהיא אחת התמונות הטובות שלהם. בהצלחה!

Serena16

New member
תמונה ?

איך אפשר לבחור איזו תמונה הכי יפה ? על פי כמה הם חתיכים? לא הבנתי כ"כ.. אני רק מציעה רעיון , במקום שהמשימה תהיה תמונה של הלהקה, שתהיה פשוט עטיפה של דיסק שלא בהכרח עם תמונה שלהם, כי זה קצת בעייתי לדעתי לשפוט פשוט תמונה של אנשים ^^

Adimenzer

New member
../images/Emo124.gifעדכון המשימה../images/Emo124.gif

המשימה היא להביא את עטיפת הדיסק היפה ביותר של הלהקה/הזמר (לפי מה שידוע לי כבר הייתה משימה כזאת בפעם הקודמת אבל לא נורא).

למעלה