הלהקה של 1238!

Adimenzer

New member
../images/Emo124.gif../images/Emo168.gifהלהקה של 1238!../images/Emo168.gif../images/Emo124.gif

אני גאה בכולכן על שהגשתן
רשימת המתמודדות: רותם - Red Hot Chili Peppers אריאלה - Kelly Clarkson סרינה - Coldplay איילת - Maroon 5 ספיר - Simple Plan ניצן (חסינה) - 30 Seconds To Mars

Adimenzer

New member
../images/Emo124.gif../images/Emo168.gif המנצחת! ../images/Emo47.gif

אז המנצחת שלנו היא.....
איילת! עם השיר Misery של Maroon 5!
איילת, את חסינה מהדחה במשימה בשלב הבא (את עדיין צריכה להגיש). כל הכבוד! במקום השני - סרינה, עם השיר Viva La Vida של Coldplay במקום השלישי - אריאלה, עם השיר Since You Been Gone (לא אמורים לכתוב You've?) של קלי קלארקסון! כל הכבוד לשלושתכן!

Adimenzer

New member
../images/Emo124.gif../images/Emo168.gif המפסידה ../images/Emo7.gif

ברוב צער,המודחת היא ספיר
עם השיר Shut Up של Simple Plan. השיר עצמו היה מדבק והתאים בול למשימה, אבל את הקצב עצמו לא ממש אהבתי... והייתי צריכה לבחור בין השיר הזה לשיר אחר שהיה גם הוא אותו דבר, אז בסוף בחרתי בך. אבל אל דאגה - בקרוב יהיה גלגל הצלה ותוכלי לנסות לחזור למשחק! כל הכבוד על ההשתתפות!

Adimenzer

New member
../images/Emo124.gif../images/Emo168.gif המשימה הבאה! ../images/Emo124.gif

אוקי, המשימה הבאה הגיעה באדיבותה של רותם ששלחה לי את הרעיון במסר (תודה רותם! הצלת אותי משעות מאוד ארוכות של מחשבה על המשימה הזאת!). המשימה היא להביא את הביצוע החי (בלייב) של הלהקה. אבל (כן. תמיד יש אבל) זאת הולכת להיות משימה קשה, אני כבר אומרת לכן. אני נוטה לא להקשיב להופעות חיות כי הרעש של הקהל בדרך כלל מפריע לי. אז אחרי שאתן בוחרות ביצוע כלשהו, אני בהחלט ממליצה לכן לבדוק אם אתן מוצאות אותו עם כמה שפחות רעש מהקהל. אני לא אוריד נקודות על הרעש של הקהל, אני פשוט אוסיף נקודות עם יהיה פחות רעש כי יהיה לי יותר קל להבין את השיר. אז בהצלחה! ואני מזכירה לאיילת שהיא חסינה אבל עדיין צריכה להגיש את המשימה.

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifאין עליי!../images/Emo9.gif../images/Emo6.gif

יש לי שאלה: את באמת רוצה שנביא לך ביצוע חי עם כמה שפחות קהל?עם היית רוצה ביצוע טוב ואת אומרת שזה גורע מהניקוד(נכון שלא תורידי אבל עדיין,זה גורע) שיש קהל היית מבקשת שנביא ביצוע אקוסטי,או ביצוע מוקלט.העניין בביצוע חי הוא שהקהל הוא חלק מהשיר,ברגעי השיא יש התלהבות וצעקות וכפיים,אי אפשר להוציא את זה.חוץ מזה המוסיקאים עצמם מעוניינים לשמוע את דעת הקהל וללכת להופיע כשיש מחיאת כף זה לא בדיוק כיף למוסיקאי שרוצה לראות התלהבות. תחשבי על זה.

Serena16

New member
חשוב לך יותר

שזאת תהיה הופעה טובה מבחינת הופעה , או שהשיר יישמע כמה שיותר כמו הקלטה ? אם הבנת למה התכוונתי

Serena16

New member
התכוונתי

זה ישנה אם השיר יהיה בלדה על פסתנר אבל איכות השירה תהיה מדהימה או שאת מעדיפה שזו תהיה הופעה יותר דינמית שהזמר זז ומשתף את הקהל אבל השירה פחות טובה?

Adimenzer

New member
../images/Emo124.gifהבהרה לכולן!

לא אמרתי שאני רוצה בלי קהל. אני רק אומרת שתנסו להביא הופעה שבה גם שומעים את הלהקה ולא רק את הצרחות (כלומר לא משהו שנגיד מישהו צילם בהופעה עצמה או וידאו ששומעים בו את הקהל כל כך חזק שלא שומעים את השיר). וכן - זה יכול להיות גם נגינה שקטה על פסנתר. אם זה בלייב - אז כן, זה בסדר. ולא, אי אפשר הקלטה שנעשתה באולפן. אני רוצה ודאו שהלהקה מופיעה על הבמה. אם משהו עדיין לא ברור אתן מוזמנות לשאול.

ריהותם

New member
../images/Emo97.gif"אם זה בלייב - אז כן, זה בסדר."

זו לא המשימה מלכתחילה?זה אמור להיות לייב! אני יכולה להביא ביצוע עם מעט קהל,ואני יכולה גם להביא את זה http://www.youtube.com/watch?v=DKOc2S1AkjE ולומר שזה לייב,כי הם עושים את זה בשידור חי.

Adimenzer

New member
../images/Emo21.gif בשבילי לייב נחשב כל מה שהם לא הקליטו

באולפן. כלומר זה יכול להיות שידור בטלוויזיה, זה יכול להיות הופעה על במה עם אלפי מעריצים, זה יכול אפילו להיות שידור שהם עשו ברדיו. העיקר שזה לא יהיה משהו שהם שרו בכוונה להקליט. ברור עכשיו?

Serena16

New member
מגישה כזה .. ../images/Emo3.gif

כריס כזה מדהים בלייב
Coldplay - Trouble Live 2003 http://il.youtube.com/watch?v=_mb_FEivRxI היתה לי התלבטות קשה בינו לבין Yellow אבל ההקלטה שלו יפה מדי בשביל לשים אותו במשימה של לייב

למעלה